החוויות שלי
למעשה לא עשיתי הרבה לארגן את הפיקניק הזה. גריסאלה ואני דיברנו וקבענו תאריך, עשיתי כמה שיחות טלפון ומשם הכל התגלגל יפה מאוד בלעדי. אגב עומס נוראי של עבודה יצאתי מהקרייה רק בשש וחצי, הלכתי לאכול צהריים מכספי בקוסמוס ואם כבר אז גם קניתי את הדברים לפיקניק (בקבוק קולה ונשיקות). הגעתי למקום, ראיתי שתי נשים מוכרות יושבות ליד שולחן אבן, אלו היו נטלי וגרסיאלה. גרסיאלה כמו שהבטיחה הביאה כלים וכוסות (האלים יברכו את האישה הזאת). ליד גרסיאלה ונטלי ישב רוסי מגולח היטב שנראה דומה לרוסי לא-מגולח בכלל אחר שהכרתי, עד שהוא שלף אוסף של סכינים והציע לי הצעות מיניות למיניהן לא הבנתי שמדובר באלון. כמה דקות לאחר מכן הגיע טלה בר. פרסנו את השמיכות (או במקרה שלי - סדין) והתיישבנו על האדמה. אלון שלף מגוון מוצרים מהחנות של נטלי ובמהלך כל המפגש העברנו אותם מיד ליד. הדברים האלו נראים יותר חמודים אפילו במציאות. הגיעו עוד כמות יפה של אנשים שלא ראיתי זמן מה: דנה, אפרת, יהודית, חווה, שלומפי, סנדי (אגב, שאני אומר "היי, תראו האיש הזה שהולך לידנו נראה דומה לסנדי", זה רמז שזה הפיקניק ואתה פשוט עובר לידנו בלי לשים לב) ורביב הגם מגולח היטב. הגיעו עוד כמה אנשים שאני בכלל לא הכרתי ושמחתי שהגיעו: אייל והנספח החברתי שלו בשם ווארה, "המכשפה הטובה" שאת שמה אני לא הכי זוכר והנספח החברתי שלה טרה, בובי והנספח החברתי שלו, וזה פחות או יותר כל מי שאני זוכר. אגב, שימו לב שמספר האנשים כמעט הוכפל מכמות הנספחים החברתיים!
עוד נקודה חשובה היא שיש לנו כפיל לארי-אל - בובי. הוא כפיל מושלם שלו, חוץ מזה שהוא הרבה יותר שזוף. אותו גובה, אותו מבנה פנים, אותו סגנון שיער, הוא נראה בול אותו דבר. בכל מקרה זה באמת היה פיקניק קצת יוצא דופן בגלל שלא כפינו על אנשים להציג את עצמם, טעות שאם אני אזכור לפיקניק הבא תתוקן. בערך בשמונה וחצי-תשע עשינו את סבב השמות המאולתר שלנו שכלל שם וחיית מחמד אהובה, אני כמובן בחרתי ב
שאר-פיי. רצו שם שיחות ודיונים והחלפת חוויות והחלפת סחורות והחלפת דעות והחלפת רעיונות, ופחות או יותר באמת פיקניק פורה. אצלנו התחלנו לדבר על משמענות חניכה וויקאנית, דרגה ראשונה אצל וויקאנים, תפיסת העולם הקלטית ועוד כמה דברים. לקראת הסוף שנשארנו מעט אנשים (סנדי, גריסאלה, אפרת, המכשפה הטובה והנספח החברתי שלה, רביב וחווה), אפרת עשתה את ההשוואה הנוראית בין וויקה לקלטיות. מאותה נקודה והלאה, לא היה אפשר להשתיק אותי. מה גם שמעתי "הרצאה" על איך משחקי תפקידים מאוד קשורים לפאגאניות, מה שאומר שלי היה את הפוטנציאל להיות פאגאן החל מגיל 6
סה"כ פיקניק שיצא מאוד לטובה ונקווה שישאר ככה. נקודות לשיפור: 1. אנשים באמת צריכים לזכור להביא עוד שמיכות כדי שלכולם יהיה מקום לשבת. 2. לעשות סבב שמות יותר הגון. 3. ללמוד לג'גלג סכינים לפעם הבאה הפיקניק באמת יצא מוצלח מאוד בזכות האנשים שהגיעו, והלוואי ויישאר ככה. ברכות זוהרות,