הפיקניק הפאגאני הראשון לעונה

Justin Angel

New member
הפיקניק הפאגאני הראשון לעונה

כולם מוזמנים לרשום את חוויותיהם מהפיקניק הפאגאני שהיה אתמול! תרגישו חופשיים לחלוק איך היה, כמה נהניתם, כמה אנחנו צריכים ספות וכך הלאה! :)

cdspeed3

New member
אוקיייייייייייייי...

היה מגעיל, אנשים דוחים, עובדי אלילים שכמוכם.... סתתתתתתתתתתתתתתתםםםםם... היה באמת סבבה, קצת קצר מידי אבל אפשר להבין עקב זאת שיש אנשים שמגיעים מערים רחוקות ושיש להם עבודה ביום למחרת. גרסיאלה שהתגלתה לי כאדם מאוד עמוק שאפשר לשבת ולדבר איתה וגם לקבל תשובות לכמה שאלות מטרידות במיוחד (ואח"כ לחשוב על התשובות ולנתח אותם)... בסה"כ אנשים מאוד נחמדים שכיף לשבת איתם גם אם רובם עסוקים להתעלם מאנשים חדשים, כיף לשמוע את הדיונים והויכוחים שלהם וללמוד מכל אדם (עפ"י הנושא שעליו הוא מדבא עם צד שלישי) מה דעתו על הגרורות של הפאגניזם. אומנם לא היה כ"כ נוח מבחינת ישיבה (נרדמו לי הרגליים), אבל כל השאר פיצה על כך... בכל אופן, צריך עוד מפגשים כאלה או אחרים ולפי דעתי אסור שהמפגשים יפסקו...

מורגיין

New member
מה אתה מנסה לחמם אותי?

אוקיי, הצלחת... אני לא אמשיך מכאן, רק שאולי כדאי שתשמור את ההכללות שלך ששוות ל*** למקום אחר. בכל מקרה אני חושבת שהיה סבבה, אבל היו יחסית קצת אנשים... יאללה חבר'ה תתחילו להגיע...

cdspeed3

New member
אני???

ניסיתי לחמם אותך???? למה? בגלל זה שקיבלתי ממך יחס של ילד מפגר בקטע של התרגום מגרסיאלה? חמודה, גם את היית בסדר גמור... הסיבה היחידה למה כן הזכרתי את גרסיאלה ולא אותך, היא (ואני מאוד מצטער על זה) שלא זכרתי את שמך... הסיבה של "עובדי אלילים" היא בגלל שקראתי את ההודעה על זה "שהפאגנים היא עבודת אלילים" וזה מאוד הצחיק אותי. הרי מה שבסדר בדת אחת לא יהיה אף פעם בסדר בדת אחרת, אבל אני באמת שלא רוצה לדון על זה... אלה רק ליישר את ההדורים בנינו. אני יודע שאני נראה רוב הזמן מטומטם וטמבל, אבל אני יכול להבטיח לך שזה בדיוק מה שאני מעדיף שאחרים יראו... עזרת לי המון בהכוונה בשיחתינו, אני מודה לך על כך ואני גם לא שוכח שאני חייב לך על כך... פשוט יש לי בעיה עם 2 דברים: שמות של אנשים ומספרים... את שניהם אני שוכח מהר מאוד :( אבל באמת שלא ניסיתי לעצבן אותך או להרגיז אותך, אני מאוד מקווה שתביני את זה... יש לי תכונה אחת מעצבנת במיוחד, אני אומר לאנשים את האמת בפנים ולא איכפת לי עד כמה היא מעצבנת או פוגעת ואם את נפגעת מכך שאני שכחתי את שמך, אז אני שוב מצטער... לפעמים אני שוכח שמות ולא נעים לי לבקש מאותו אדם לחזור על שמו וזה בדיוק מה שקרה לי איתך, ושוב, מצטער... אני מקווה שיום אחד תוכלי לתת לי הזדמנות להראות לך שאני ממש לא אדם שאוהב לפגוע או להרגיז אחרים סתם, למען האמת, אני אדם מאוד שקט וסגור. לכן חשבתי שאם אכנס לקהילה שיש בה אנשים כמוני, אז המצב יהיה שונה... ואני אכן מקווה שאני הולך להכנס לקהילה שבה כולם כמוני (פחות או יותר...) מורגיין, אל תתעצבני על אנשים לפני שביררת מה היתה הכוונה שלהם שהסתתרה מאחרי דיבריהם (או כתוביהם, במקרה הזה)... מקווה שעוד נהייה ידידים, בילי

מורגיין

New member
היה ברור לי גם שתבין לא נכון...

ואני אפילו לא אגיד למה אני חושבת ככה... רק שים לב בבקשה שאני דיברתי על "ההכללות", ולא בהקשר אישי שלי (שהאמת, צר לי לאכזב אותך, אבל לא כל כך מעניין אותי... מצטערת). אני פשוט חושבת שפעם הבאה אולי צריך לדבר עם ג'סטין, שיפרוש את השטיח האדום לחדשים, ויכין את התזמורת שמודיעה על כל מי שמגיע, ולא ישכח כמובן את החצוצרות. אז עם כל הכבוד, קח את עצמך ואת האגו שלך בידיים, הכנס הוא לא רשמי, ואף אחד לא חייב לך שום דבר, אם תבוא ברוח טובה, תהיה נחמד, ותשתתף בשיחות, ולא בנימה של "כי אני יודע יותר" ו"כי רק אני והדעות שלי חשובות כאן", תשתלב יופי, אבל אל, ואני חוזרת, אל, תעז אפילו להגיד שאנחנו לא מסבירים פנים לחדשים, כי זה פשוט, ואני חוזרת פשוט שטויות.

cdspeed3

New member
מה קרה?

האמת? כלום... טעיתי בזה שציפיתי לקצת יחס כלשהו... אתם יודעים, אהדה, דחיה, משהו... והעמידו אותי במקום בגלל זה... וואו, אילו ידעתי בכך זה יהיה, לא הייתי מגיב כלל על ההודעה...

Justin Angel

New member
אוהבים אותך בובי!!!

אחלה? שמח? עכשיו, מישהו מוכן לשתף אותי במה קורה כאן?

cdspeed3

New member
האמת שמתחת לפני השטח...

אתה מכיר את ההרגשה שאתה מגיע למקום חדש ומרגיש כאילו אתה לא רצוי? כאילו אף אחד לא שם זין לכיוון שלך? זה בדיוק מה שקרה לי ולעוד מישהי מהפורום... חשבתי בהתחלה שאם אני אעיר בעדינות, אז יהיו אנשים שיקחו את זה לתשומת ליבם, אבל לא חשבתי לשניה שמורגן תתנפל עלי בציפורניים שלופות, מוכנה להרוג כך דבר שזז... אז, אני טעיתי, הייתי צריך לצפות קצת הרבה פחות מחברה שמוגדרת כסגורה מאוד... חשבתי לתומי שאם חברה סגורה, אז היא בודקת ביתר שאת אנשים חדשים... זה ממש לא אומר שאני לא אגיע לפיקניק הבא, אלה ההיפך הוא הנכון, אני אעשה כל מאמץ בכדי להגיע בדיוק כמו שעשיתי בפעם הקודמת (הגעתי הביתה מהעבודה, החלפתי בגדים ללא מקלחת ויצאתי לדרך), אבל אני כבר יודע שאני צריך להדחף, להישמע חכם בקשר לנושאים שאין לי שמץ מושג עליהם ולצעוק בקולי קולות בכדי לקבל מינימום תשומי כחדש...

La Bruja Buena

New member
../images/Emo54.gifהיה נחמד...../images/Emo29.gif

סיבוב ההיכרות היה תמציתי מידי. הייתי חושבת שאם זה היה כולל קצת יותר מהצגת שם וחיית מחמד מועדפת, היה לי, כחדשה, קל יותר לפתח שיחה עם אנשים שאני לא מכירה. להשתלב. עדיין היה מעניין, נחמד, העוגיות האלה עם החלבה היו מדהימות... חלק מהשמות שאני ניתקלת בהם קיבלו סוף סוף פנים... חבל שכולם (חוץ מטואי ועצמי) הלכו כל כך מהר. עברנו לדשא שליד הנחל, והנוף שם ממש יפה. בסביבות 2:00 נידמה לי, הגיעה עוד קבוצה לפיקניק, שהביאה איתה מוזיקה אירית ודברים טובים אחרים, ולמעשה רק בערך בארבע בבוקר הפעילו עלינו את הממטרות... הנוטריות (שזה סוג של לוטרה), מוסרות תודה על שאריות הבמבה. שיר.

Justin Angel

New member
החוויות שלי

למעשה לא עשיתי הרבה לארגן את הפיקניק הזה. גריסאלה ואני דיברנו וקבענו תאריך, עשיתי כמה שיחות טלפון ומשם הכל התגלגל יפה מאוד בלעדי. אגב עומס נוראי של עבודה יצאתי מהקרייה רק בשש וחצי, הלכתי לאכול צהריים מכספי בקוסמוס ואם כבר אז גם קניתי את הדברים לפיקניק (בקבוק קולה ונשיקות). הגעתי למקום, ראיתי שתי נשים מוכרות יושבות ליד שולחן אבן, אלו היו נטלי וגרסיאלה. גרסיאלה כמו שהבטיחה הביאה כלים וכוסות (האלים יברכו את האישה הזאת). ליד גרסיאלה ונטלי ישב רוסי מגולח היטב שנראה דומה לרוסי לא-מגולח בכלל אחר שהכרתי, עד שהוא שלף אוסף של סכינים והציע לי הצעות מיניות למיניהן לא הבנתי שמדובר באלון. כמה דקות לאחר מכן הגיע טלה בר. פרסנו את השמיכות (או במקרה שלי - סדין) והתיישבנו על האדמה. אלון שלף מגוון מוצרים מהחנות של נטלי ובמהלך כל המפגש העברנו אותם מיד ליד. הדברים האלו נראים יותר חמודים אפילו במציאות. הגיעו עוד כמות יפה של אנשים שלא ראיתי זמן מה: דנה, אפרת, יהודית, חווה, שלומפי, סנדי (אגב, שאני אומר "היי, תראו האיש הזה שהולך לידנו נראה דומה לסנדי", זה רמז שזה הפיקניק ואתה פשוט עובר לידנו בלי לשים לב) ורביב הגם מגולח היטב. הגיעו עוד כמה אנשים שאני בכלל לא הכרתי ושמחתי שהגיעו: אייל והנספח החברתי שלו בשם ווארה, "המכשפה הטובה" שאת שמה אני לא הכי זוכר והנספח החברתי שלה טרה, בובי והנספח החברתי שלו, וזה פחות או יותר כל מי שאני זוכר. אגב, שימו לב שמספר האנשים כמעט הוכפל מכמות הנספחים החברתיים!
עוד נקודה חשובה היא שיש לנו כפיל לארי-אל - בובי. הוא כפיל מושלם שלו, חוץ מזה שהוא הרבה יותר שזוף. אותו גובה, אותו מבנה פנים, אותו סגנון שיער, הוא נראה בול אותו דבר. בכל מקרה זה באמת היה פיקניק קצת יוצא דופן בגלל שלא כפינו על אנשים להציג את עצמם, טעות שאם אני אזכור לפיקניק הבא תתוקן. בערך בשמונה וחצי-תשע עשינו את סבב השמות המאולתר שלנו שכלל שם וחיית מחמד אהובה, אני כמובן בחרתי בשאר-פיי. רצו שם שיחות ודיונים והחלפת חוויות והחלפת סחורות והחלפת דעות והחלפת רעיונות, ופחות או יותר באמת פיקניק פורה. אצלנו התחלנו לדבר על משמענות חניכה וויקאנית, דרגה ראשונה אצל וויקאנים, תפיסת העולם הקלטית ועוד כמה דברים. לקראת הסוף שנשארנו מעט אנשים (סנדי, גריסאלה, אפרת, המכשפה הטובה והנספח החברתי שלה, רביב וחווה), אפרת עשתה את ההשוואה הנוראית בין וויקה לקלטיות. מאותה נקודה והלאה, לא היה אפשר להשתיק אותי. מה גם שמעתי "הרצאה" על איך משחקי תפקידים מאוד קשורים לפאגאניות, מה שאומר שלי היה את הפוטנציאל להיות פאגאן החל מגיל 6
סה"כ פיקניק שיצא מאוד לטובה ונקווה שישאר ככה. נקודות לשיפור: 1. אנשים באמת צריכים לזכור להביא עוד שמיכות כדי שלכולם יהיה מקום לשבת. 2. לעשות סבב שמות יותר הגון. 3. ללמוד לג'גלג סכינים לפעם הבאה הפיקניק באמת יצא מוצלח מאוד בזכות האנשים שהגיעו, והלוואי ויישאר ככה. ברכות זוהרות,

Rain88

New member
../images/Emo4.gif

מעולם הביטוי 'ורה' לא נכתב בכל כך הרבה אותיות

L e s t a t

New member
חבל שפספסתי את זה, חבל מאוד

אני בזאת מוריד את עצמי ל20 ידיים

למעלה