הפיקניק הפאגאני הראשון - מאי :)

romharel

New member
לחץ פיזי מתון?

תגיד לו שזה מפגש גיוס משאבים לדור חדש של תיאורטיקני הייטק [פוסט בלו תות]

L e s t a t

New member
אני הייתי בפיקניק הפגאני הראשון של

הפורום. הלכתי לפגוש אנשים זרים ומוזרים שאני מכיר רק דרך הפורום. לא נהרגתי, לא קפצו עליי ערבים עם קלאצ'ניקוב ולא מצאתי את מותי, הוכחה לכך אתה תמצא בכך שאני מדבר כעת. אנחנו לא בחורה ולא ערביה, אנחנו קהילה. נכון, אנחנו לא מוכרים, אנחנו לא הרבה אנשים כרגע (מקסימום 300 וגם זה נראה לי מספר "אופטימי") אבל אנחנו גם לא נהיה אם אנשים ישבו בבית ויפחדו לבוא למפגשים. עד עכשיו היו לנו כמה וכמה מפגשים שלא אירע לאף אחד מאתנו שום דבר רע בהם, ניתן למצוא גם תמונות ממפגשים קודמים באתר של Meetup. אני לא אומר שאבא שלך טועה בכך שהוא חושד וחושש לחיי בנו, אני גם לא בטוח שהייתי נותן לבן שלי ללכת לאיזה מפגש פורום או משהו כזה. והרעיון שלי הוא לא יצירתי, שב ותדבר איתו על זה, תסביר לו מה אנחנו ומי אנחנו (ואם עדיין לא עשית את זה - מי אתה). תראה לו תמונות ממפגשים קודמים כדי שיראה לפחות איך נראים מנהלי הפורום ומארגן המפגש (בעצם, אל תראה תמונה של ג'סטין, תשכח מג'סטין, על המקום אתה מקורקע אם אתה מראה תמונה של ג'סטין), דבר איתו על זה. וזה לא נורא אם לא תצליח להגיע לפיקניק, יישאר יותר אוכל בשבילנו
זה לא הפיקניק הפגאני הראשון שנערך בארץ (לא בדיוק, לפחות) וגם לא האחרון.

suki da yo

New member
חחח

בעיקר אל תראה את התמונה שבה ג'סטין ניסה להוסיף לעמו קרנים ורק פחק לעצמו את הפרצוף. זה לא מעורר אמון במיוחד...

SMOLANIT1

New member
../images/Emo26.gif

האם יש למישהו התנגדות שאני אבוא לפיקניק?

Sfahmnoon

New member
למה את שואלת?

בשביל שאם למישהו יש התנגדות את תבואי ותרביצי לו? גיחי גיחי.

Justin Angel

New member
חחחחח, אהבתי :)

הפיקניק הוא לפאגאנים, זאת ההגדרה הרשמית, תבינו את זה איך שתרצו.

כיף להיות מדירכת טיולים צעירה../images/Emo163.gif

הודיעו לי ש... *רעש תופים חזק....* אני יוצאת כמדריכה ביום י-ם של המשצ"ים, הכל סבבה, מה שאומר שאני צריכה להגיע להכנה לטיול, שנופלת ביום חמישי... לא יכולה להחמיץ(וגם לא רוצה, הולכים למיני ישראל בסוף!
)

Swicca

New member
אמממממ.....

.... יש משהו שנוסע מראשון???..... או לפחות יכול לכוון אותי לאוטובוס המתאים ..... (אוכלוסיית הראשלצים בפורום שואפת ל-0 חחח ואתם חשבתם שפאגנים חסר)) אור ואהבה ,שימי.

SMOLANIT1

New member
יש דווקא הרבה מראשון...

תדבר עם ג'סטין או עם דוד(dopey wizard)

Justin Angel

New member
קו 274.

אני ממליץ שתתקשר לאגד\דן ותשאל פרטים יותר מדוייקים על איפה ניתן לעלות על הקו הזה או אחר שבאזור מגורייך. כמו כן, אתה קטין, ואם אתה לא מודיע לאחד המארגנים - אתה לא מגיע. וזה הולך לכל הקטינים, כי בפשטות לא קיבלתי עדיין טלפון אחד, ואני מניח שכל הקטינים פשוט לא מתכננים להגיע. קטין, שזה אומר כל מי שגילו קטן מ18 שנה בדיוק (מצידי זה יכול להיות בעשר דקות), חייב ליצור קשר טלפוני עם גרסיאלה או איתי.

Swicca

New member
טוב ......

.... לא להכנס לפאניקה השארתי לך הודעה באייסיקיו!!!... (באשר לשאר הקטינים למניהם אין לי מושג) אור ואהבה ,שימי.

למעלה