הפיקניק הפאגאני השני - חודש יוני :)

suki da yo

New member
חחח

אם מישהו בקטע של שירה בציבור, אני אשמח להכין שירון נייד שישוטט :) אמא שלי אוספת שירונים, ואין כמעט שיר בעברית שאני לא אוכל למצוא, אז אם יש עניין, אנשים, לשרשר בקשות:) שום שב"ק ס או שוטי הנבואה, את זה שיביא מישהו אחר, אני יותר בקטע של להקת הנח"ל או משהו כזה:)

Sfahmnoon

New member
לא! טוב, אמ, אני לא.

אני התכוונתי למזמורים פגניים. ואם כבר אני מזכיר את זה - הנה אתר נחמד עם קבציי קול של מזמורים שכאלה.

suki da yo

New member
אה...

טוב, אנחנו נוהיגם לארגן שירה בציבור עם החרבים מידיי פעם, ואפילו יש לנו כמה גיטרות, אז אנחנו בפוזה פלמחניקית:) בכל מקרה, הצעתי עדין עומדת בעינה, ואם למישהו יש בקשות, אני פתוחה להצעות:)

או! אני בעד להקת הנח"ל!

לצערי, אני לא אוכל להגיע ולהינות מהשירון (שאני סומך עליך שיהיה נפלא). יש הופעת סיום לי"ב אצלנו ואני לא מתכוון להפסיד את זה. חוץ מזה - כל עוד המפגשים בתל-אביב יוצא שאני חוזר הביתה כשהם רק מתחילים, ואני מפספס את כל הכיף. אז מה קורה בנוגע למפגש בחיפה? ולמה זה הפיקניק האחרון עד ספטמבר? טוב - תיהנו כולכם בפניקניק, -רובין עוטה המגבת.

suki da yo

New member
אנשים

יש לי הצעה, שבטח לא תצא לפועל במפגש הקרוב, אבל אולי אח"כ. המון אנשים מגיעים ממש מרחוק, ובאמת צריכים לעזוב מוקדם כדי להגיע הביתה. אולי נסדר לינה? אני יודעת שאני אשמח לארח מישהי (כן, רק מישהי, ככה זה אמא ואבא:) וגם החרב לא יתלהב אחרת...) ולהביא אוה ביום למחרת לרכבת או לתחנת האוטובוס הקרובה. סידור כזה בטח יכול להרגיעאת ההורים, ולהקל מאוד על כל מי שגר ממש רחוק.

Cath

New member
אני אנסה..

בעיקרון יש לי הופעה ביום רביעי ואם אשכנע את הגיטריסט שלי בצורך הבלתי-נמנע לגור אצלו יום נוסף למען טובת הכלל, אז בכיף אגיע.

dopey_wizard

New member
בקשר לחיבוקים..

אני יודע שאני לא כולכך מוערץ ולא מחבקים אותי.. אבל אני מזהיר.. מי שמחבק אותי מקבל כזה בוקס לפני שהוא יראה נצנצים עד שהמשיח יבוא.. (סיבה, לאלה שחושבים שאני מניאק.. נשרפתי בים (יותר נכון.. מאוד מאוד נשרפתי..)

למעלה