הפיקניק הפגאני יולי 29

graciella

New member
הפיקניק הפגאני יולי 29

ברכות לפגאנים, חיכתי לג'סטין שיכריז על הפיקניק, אני עמוסה וחסרת סבלנות, סליחה ומחילה מג'סטין על נטילת התפקיד. אז
- הנכן/ם מוזמנות/נים לפיקניק הפגאני השני בעונה אשר יערך ביום חמישי 29 ביולי, בפארק הירקון רח' בני דן 44-46 בין בני עקיבא והצופים. נתאסף בשעה 19:30, כמו כן בבקשה להביא כיבוד קל ושתיה לשיתוף, שמיכה, כרית לישיבה. בואו להפגש, להתעדכן, להכיר חברים חדשים ולשמוח בכייף נשמח לראותכן/ם ג'סטין וגרסיאלה נ.ב. לפרטים התקשרו בערב ל - 9545599-09 או לג'סטין (אייי אין לי את הסלולרי שלו כרגע)

Justin Angel

New member
מצטער על זה ../images/Emo24.gif

פשוט היה לי סוף שבוע מוטרד. ח"ח על ההודעה. אם רוצים לתפוס אותי ניתן לעשות זאת בפלאפון 066-567789. אני גם רוצה להדגיש שאני מבקש מכל אחד לעשות סידורים שיהיה לו כרית או שמיכה לישיבה. לא ייתכן מצב כמו פעם שעברה שרק חמישה אנשים הביאו שמיכות לשלושים איש.

כנס של חובבי מדע-בדיוני ופנטסיה

שעוסק בנושא החובבוּת והחובבים עצמם, דרך כל מיני הרצאות, סרטים, משחקים ואופרת-רוק אחת. פרטים נוספים: www.starbase972.com/fancon2004

Justin Angel

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif

ראיתי את האירוע על ריצא'רד ביגס. כל הכבוד!

תודה רבה!

אתה, אגב, מוזמן לקפוץ לבקר לפני הפיקניק - פאן.קון מתחיל בעשר בבוקר. זה באולם מופת ברמת-גן, ופרטים ספציפיים לגבי מיקום, איך להגיע ומה יש לעשות שם תוכל למצוא באתר הכנס.

La Bruja Buena

New member
פאן.קון? פיקניק פגאני?

מתחילה לתלוש עלים - פאן.קון? פיקניק פגאני? פאן.קון? פיקניק פגאני? פאן.קון
יהיו עוד פיקניקים נכון?

Saandy the Gray

New member
כיף לשמוע על הפיקניק!!

אוהה! זה מזל! רק לפני כמה דקות נרשמתי לפורום וכבר נהנה! יהיה נורא כיף להפגש בזמן הקרוב! גרסיאלהת, תגידי לי אם את צריכה תחבורהץ סאנדי האפורץ

Unblessed

New member
אמ...

יש מצב שזה יוצא לי על הכנס מתגייסות ואז אני אוכל להגיע... רק שאלה, עד איזה שעה זה מתוכנן..? ומה מתוכנן בערך? אף פעם לא הייתי בכזה

Justin Angel

New member
אמממ....

הפיקניק אינו מתוכנן עד שום שעה ומתקיים כל עוד האנשים לא מתפזרים לבתיהם, מה שקורה לכבערך בשעה עשר וחצי. מתוכנן לשבת, לאכול, לדבר, להכיר אנשים, להיכנס לדיונים מרתקים על מהות האלוהות או מהות הפנקייק או מהות אלוהות הפנקייק וכך הלאה
תבואי, תשבי עמנו ותהני :)

למעלה