הפיקניק

הפיקניק

האמת אני די מאוכזבת מהענות שלכם במסרים לפרוייקט שאני מנסה להריץ למפגש... אז יאללה לשנס מותניים כל מה שזה דורש מכם זה לשלוח לי אמוטיקון אחד מסכן כדי שאני אוכל להוציא את זה לפועל. רק רבע ממי שמגיע למפגש החזיר לי תשובה. ועכשיו לנושא הפיקניק. בעקבות הענות היפה כאן בפורום הוחלט להוציא אותו לפועל, אני הולכת לשרשר דברים שצריך להביא למפגש (לא ספציפיים אלא כלליים) בבקשה שכל אחד מכם ישבץ את עצמו לקטגוריה שהוא מאמין שהוא יכול להביא - כל הקודם זוכה, בכל הודעה אני אפרט כמה אנשים צריכים להביא כל דבר. מי שלא בטוח שהוא יכול מוזמן לשבץ את עצמו בקטגוריית האוכל, ככה שלא יהיו חוסרים. בנוסף, אם למישהו יש יכולת להתנדב ולהביא איזשהו סדין שיהיה לנו על מה לשבת זה יהיה מצויין. בבקשה תשבצו את עצמכם עד יום שני בבוקר על מנת שנוכל להיות סגורים שיהיה הכל
חוצמזה תהיו נחמדים ותשתפו פעולה, זה בשביל כולנו.

כלים חד פעמיים

- צלחות - כוסות - סכו"ם הכמות לא צריכה להיות גדולה היות ואנחנו קבוצה יחסית קטנה לא צריך גם כל סוגי הסכום, העיקר שיהיו סכינים... (אוכל אמור להיות כזה שקל לאכול בידיים ככה שיש פחות חשיבות למזלגות) זה תפקיד שמיועד לבנאדם אחד

שתייה

זה תפקיד שמיועד לשני אנשים רצוי שיהיה מגוון גם מיצים, גם מוגז וגם מיים. כל בנאדם בין 2-3 בקבוקים וזה צריך להספיק

אוכל

זה מיועד לכל השאר, מדובר על אוכל שהוא בעיקרו אכיל עם הידיים, כל דבר שעולה על דעתכם. רצוי שיהיה פרווה או חלבי, שיתחשב בצמחונים בפורום. אנחנו נהיה בין 8-10 אנשים ככה שצריך להתחשב בזה מבחינת הכמות.

yrutoo

New member
../images/Emo127.gif

אני אקנה כשאני אהיה בעזריאלי כבר כנראה בורקסים...

העכביש2

New member
../images/Emo127.gif אני כלבוייניק

כל מה שיהיה חסר - אני אשלים. ואם להיות יותר ספציפי אז...שתיה(?)

ady18

Well-known member
ואשמח להסבר איך מגיעים

כי אין לי מושג תודה

אנחנו ניפגש בעזריאלי עצמו ונלך יחד

זה הזמן באמת לומר שניפגש על הגג בעזריאלי. למי שלא יודע איפה זה עולים בקניון עד לקומה האחרונה עם המדרגות הנעות. זו קומת הגג. יש שם 3 יציאות לגג, לכל אחת מהן שם של טיילת. אנחנו ניפגש איפה שכתוב טיילת חיפה.

Akay4

New member
שניה אחת, מנסה להבין...

המפגש ייערך ב-2 ואז נתאחד עם פורום מצעדים?

אנשים להתעורר...

איפה כל האנשים שאמרו שיבואו? גם לא עונים למסרים וגם לא משתבצים אני מתחילה לחשוב שזה בגללי

MysteriOfir

New member
לא רוצה להבטיח מה שאני לא יכול

יש לי ראיון עבודה ואני לא יכול להבטיח שאני יגיע למפגש בזמן.

למעלה