הפיק שלי

J u s t M a y a

New member
הפיק שלי ../images/Emo3.gif

[יש אישור, ביצ'ס
] קוראים לו "shiver/רעד" [כן, דפוק, הא?
] ומניחה שהוא R. תיהנו
למטה. דרך אגב, השורות שמופיעות כל כמה קטעים הן מתוך "Shiver And Shake" של קיור. אני לא בטוחה שתבינו איך הן מתחברות לסיפור, כי לכאורה הן מאוד לא קשורות.
הן קשורות אליי קשר מאוד אישי וגם לסיפור, איכשהו, היה לי צורך לשים אותן, והמבין יבין.
הערה אחרונה: חלק מהסיפור מבוסס על מקרה אמיתי. גם הדיאלוגים בתוכו. בעיקר הקטע של 3 בלילה. [וכשאני מתכוונת אמיתי אני מתכוונת שלא שמעתי את זה ממישהו.] בכלל, הפיק הזה מאוד אישי ונכתב על הרבה דברים אמיתיים, ולכן אני אוהבת אותו.

noy13pour

New member
../images/Emo7.gifסעמק איתכם!

למה אף אחד לא יכול לכתוב פיק (סלאש) שמח! אוףףףףףףףףףףףףף _______________________________________________ ואי זה היה ממש מרגש... ועצוב.. ואיך זה בדיוק מבוסס על מקרה אמיתי? לא קשור ללהקב נכון? נכון.. איזה שאלות מפגרות אני שואל... טוב זזתי לנמנם ......

J u s t M a y a

New member
../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שהפיק עצוב. זאת אומרת, יכול להיות שהוא יחזור.. ויכול להיות שלא.
לא, זה מקרה אישי שקשור אליי, לא ללהקה.

yaelrs

New member
מדהים!../images/Emo2.gif../images/Emo192.gif

פשוט מדהים. אהבתי

רביד14

New member
אממ...../images/Emo58.gif

ואו זה ממש יפה!!! איך את אתם כותבים את זה כל כך יפה ומרגש?? בראבו!!!

קרניjack

New member
אוקיי....../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

זה אחד הפיקים של סלאש הכי מציאותיים, אם לא המציאותי ביותר שקראתי, כל כך נכון ועדיין, ואני מאמינה שהוא יצא טוב מאוד בגלל החוויה האישית שלך(?) , כי כשכותבים מבפנים, זה יוצא הכי נפלא שיש. משהוא נוסף שאהבתי מאוד, ואני משערת שאני אאמץ לי את המשפט הזה בחיים- "אהבה מסוג של דלת שנטרקת על האצבע". פשוט ויפה:) השילוב של השיר היה יפה, ואני גם לא חושבת שיש משהוא כל כך עצוב בסיפור......אולי איזה מעגליות כלשהיא. נו, כמו תמיד אני אוהבת את הפיקים שלך

J u s t M a y a

New member
תודה :)../images/Emo58.gif

זה כ"כ נעים לקרוא תגובה כזאת מפרגנת, הרגשה שמישהו באמת קרא והשקיע בלכתוב תגובה.
אני באמת חושבת שהוא יצא נחמד כי הוא בא ממני.
הסיפור באמת לא עצוב, גם כשחשבתי עליו בראש הוא לא היה עצוב.. אבל כל אחד יכול לפרש את העזיבה שלו בדרך אחרת.

קרניjack

New member
חח כנ"ל

אני גם אוהבת לקבל ולכתוב תגובות ארוכות, הרי זאת כל ההשקעה!

Shusha Chan

New member
וואו.

יפה מאוד. מאוד מאוד אפילו. אבל... לפעמים לא ממש מבינים מי מדבר- אם זה פרנק או ג'רארד. או שחיפפתי P: אבל באמת, כל הכבוד! אני מאוד אוהבת את הכתיבה שלך ^_^

super jesus

New member
וואו מיה.=]

זה כה יפה.. התבלבלתי קצת בקצב הדיבור המהיר שמה אבל אני חושב שהבנתי וזה כל כך יפה.. ואים מה לעשות, יש בזה משהו עצוב.. אהבה של שני אנשים שלא יכולה להתגשם כי אחד מהם לא רוצה.. כן זה עצוב, מניסיון. ואם זה על סיפור אישי שלך.. אז זה לא כיף=[

J u s t M a y a

New member
../images/Emo58.gif

אני יודעת שהסיפור קצת לא ברור - כמה אנשים שקראו את הפיק כבר אמרו לי, אבל בגלל זה אני אוהבת אותו - כי הוא בא ממני. מבובלבל, אמיתי וכנה.
ו, תודה

ככה גם אני הבנתי את זה..

שזה מבולבל..כמו בחיים האמיתיים..שהאנשים מדברים מהר ואולי בלי לחשוב בגלל שמשהו קורה..בגלל שמשהו משתנה..

למעלה