הפירסומות של הרשות

BlueCarrera

New member
הפירסומות של הרשות

שראיתי את הפרסומות של הרשות למלחמה בסמים בטלויזיה חטפתי עצבים. הם פשוט לוקחים מצב שאין סיכוי שהוא יקרה ומשתמשים בו כדי להסיט נגד הסמים הקלים ! קחו דוגמא: פירסומת ראשונה: אימא על גראס שמשחקת אם התינוק שלה - איזה אימה שפוייה תיקח גראס שהיא לבד בבית עם התינוק שלה ??? זה אותו דבר כמו השאלה - איזה אימא תקח וודקה ותשתכר שהיא לבד אם התינוק שלה ??? אין בזה היגיון. פרסומת שניה: "הנהג שמימולך עישן גראס" - נהג משאית שר לו באמצע נהיגה, שהוא על גראס. שוב, מדיניות הטימטום של הרשות - איזה נהג שפוי יקח גראס וינהג ? ובמקום להשתמש בפירסומת הזאת, כמו שאתם משתמשים בפירסומת "אם שותים, לא נוהגים", בפירסומת הזאת, אתם הולכים נגד האלכוהול ? לא !

tiger

New member
הפירסומות של הרשות היו תמיד

אחד הדברים הכי אמינים שיש...

זהר פלד

New member
זו היתה ציניות לשמה...

הפרסומות של "אל סם" וכו´ ידועות לכל מי שקצת חקר בנושא כשקריות. זה לא חדש, ולצערי כנראה גם לא ישתנה בקרוב.

BlueCarrera

New member
תשמע...

אין לי בעיה שיהיו פירסומות נגד הסמים הקלים, אבל שיהיו אחרי שהם יהיו הגיוניות. למשל משהו בסגנון "אם מעשנים, לא נוהגים" (עם תמונה של ג´וינט ברקע) וכמובן שהפרסומות ישודרו רק אחרי שיחוקק חוק ההופך את הסם לחוקי. (ולא איכפת לי גם אם אחר כך יהיו פירסומות נגד הסמים. לא לשכוח - יש פירסומות נגד הסיגריות)

vegi force 1980

New member
סתם לידע כללי....

בפירסומת הראשונ ה זאת בייביסיטר והפירסומת שואלת את האמא אם היא חושבת שהבייביסיטר המסטולית שלה תשמע את התינוק בוכה..... מקרה שקרה לי: גרתי 3 שנים בצרפת אצל אבא שלי יש לו עוד 4 ילדים כשהכי קטנים הם תאומים והיו בניי 3 באותה תקופה התחלתי לעשן עישונים שעושים חיוך..... יום אחד חזרתי הבייתה מסטול מת.... השעה הייתה בערך 1 בלילה ואני בכלל לא זוכר אייך הגעתי הבייתה.... נכנסתי למיטה עם פיצה (הכי טוב למאנצ´ זה פיצה) וקראתי לי ספר כשברקע שמתי לי מוזיקה בשקט אחרי איזה שעה שמעתי בכי קמתי לראות מה זה אחד התאומים נפל מהמיטה וראש שלו פגע במסגרת של הרדיאטור נפתח לו ליד העין והיה מלא דם מעניין שדווקא אני שהייתי מסטול מת שמעתי את זה ואבא שלי שהיה חדר ליד לא שמע אז אל סם יכולים לנשק לי את התחת הגדול שלי כי אני הייתי מסטול ושמעתי אותו בוכה וישר הערתי את אבא שלי ולקחו אותו לבי"ח לעשות תפרים.... אל סם......תנשקו את התחת הגדול שלי!!!! עדיין סחי... אני

tiger

New member
מדינה של שטינקרים זה החלום הרטוב

שלהם. גם כן חזון.מעניין מה להרצל היה לומר על זה... הוא אולי חזה את מדינת היהודים אבל הוא לא חלם מה הם יעשו מימנה

אז הנה עוד תגובה לפרסומת של אל סם

לפני שנתיים,החלטתי לקחת את אימי,שתיבדל לחיים ארוכים מאוד מאוד,לחגוג את יומהולדתה במסעדה. כיוון שאני מעשנת,ולאימי אין שום בעיה בנושא,עישנתי טרום היציאה מהבית. נסענו לנו בסבבה לכיוון הרצליה פיתוח,כשדקה לפני שעברנו בצומת בית יהושוע אירעה שם תאונת דרכים,2 מכוניות שהתנגשו,והיו מס´ פצועים. מקצועי היחיד והאהוב עלי כל כך הוא חובשות,מקצוע שלמדתי לפני הצבא,בצבא ואני בטוחה שאני אגיע איתו רחוק גם עכשיו. כיוון שבדמי זורם דם של מד"א,הייתי חייבת לעצור ולעזור לטפל בפצועים (מד"א עדיין לא הגיעו),והזכירכם,הייתי מעושנת! עצרתי את הרכב,השארתי את אימי ברכב,ורצתי לטפל בפצועים. במשך רבע שעה ( על השעון),עד שכוחות מד"א הגיעו,טיפלתי בפצועים,והצלתי תינוק מחנק,דיווחתי למד"א את מהלך כל הארוע בטלפון לאורך כל אותו זמן הטיפול בהם,עד שהגיע צוות מד"א,כלומר,ניהלתי את האירוע,עד שהגיע סמכות גבוהה ממני לשטח. אז תגידו אתם אל ס(ת)ם,אנחנו נראים לכם סתומים??????? למה אתם מראים דברים שהם שקריים בפירסומות המטופשות שלכם? ומה לעזאזל לקחה האמא בפרסומת? לי דווקא נראה שהיא על איזה טריפ ולא על שאחטה.... קחו לתשומת ליבכם! יום כתום,

mich

New member
עכשיו יש גם רופ"ש שעקר שן לא נכונה

כי הוא היה מסטול, מה הקטע, הרי באותה מידה הוא היה יכול להשתכר ולעקור שן לא נכונה.

למעלה