הפירסומת בערוץ 24 עם עברי לידר לידיעת כולם. גלי תצלם קליפ עם עברי לידר... וזה הפרומו יש למה לחכות
ש שרית7 New member 29/12/04 #1 הפירסומת בערוץ 24 עם עברי לידר לידיעת כולם. גלי תצלם קליפ עם עברי לידר... וזה הפרומו יש למה לחכות
ו ולנטינו לוי New member 29/12/04 #2 מה???????????????? יש זה יתן לה המון חשיפה ומעריצים חדשים של עברי איזה קליפ בדיוק?!? לסינגל חדש?!? וואי זה סקופ
מה???????????????? יש זה יתן לה המון חשיפה ומעריצים חדשים של עברי איזה קליפ בדיוק?!? לסינגל חדש?!? וואי זה סקופ
ו ולנטינו לוי New member 30/12/04 #3 למה אף אחד לא מגיב לזה? זה לא נראה לכם מספיק רציני שגלי תצלם קלים חדש עם עברי לידר?
H hilali1 New member 30/12/04 #4 חס ושלום!! מאוד רציני!! פשוט טרם ראיתי את הפרסומת בערוץ 24 ואני מחכה לראות את הקליפ. בשביל לעשות רוח בינתיים אם עוד אין כלום? אגב, כדאי לפרסם את זה ב\גם בפורום עברי לידר אם יש כזה
חס ושלום!! מאוד רציני!! פשוט טרם ראיתי את הפרסומת בערוץ 24 ואני מחכה לראות את הקליפ. בשביל לעשות רוח בינתיים אם עוד אין כלום? אגב, כדאי לפרסם את זה ב\גם בפורום עברי לידר אם יש כזה
ו ולנטינו לוי New member 30/12/04 #5 פרסמתי../images/Emo8.gif הם לא ממש התלהבו מהרעיון ואת צודקת, כרגע אין כלום אז עדיף לא לעשות רוח...
H hilali1 New member 30/12/04 #6 אני תמיד צודקת!!!! בכל מקרה אני מבטיחה שבזמן הנכון אנחנו נעשה הרבה רעש. אז אין מה להפגע עכשיו...
ל לבבית המקורית New member 31/12/04 #12 איזה כייף ../images/Emo9.gif איזה קליפ ? איזה שיר ? תעדכני אותנו . שילוב טוב בינהם לדואט .
1 10 הגרי New member 30/12/04 #8 יווווווו,איזה כיף....../images/Emo9.gif שני זמרים שאני אוהבת בקליפ משותף...יש למה לצפות.
ע עדי 345 New member 31/12/04 #9 במהלך השנה היה קליפ משותף גם לעברי לידר וריטה, קליפ גדול! "סינדרלה רוקפלה"
ו ולנטינו לוי New member 31/12/04 #10 נראה לי ש זה פרסומת ללוח השידורים החדש, אחת התכניות החדשות תהיה שלוקחים 2 אומנים, והם מצלמים ביחד קליפ, אז כנראה שגלי תהיה עם עברי
נראה לי ש זה פרסומת ללוח השידורים החדש, אחת התכניות החדשות תהיה שלוקחים 2 אומנים, והם מצלמים ביחד קליפ, אז כנראה שגלי תהיה עם עברי
1 10 הגרי New member 31/12/04 #11 גם אני אהבתי את הקליפ של.... עברי לידר וריטה.השיר הוא מתוך הפסקול של "ללכת על המים".