התשוקות נעשות מרושעות ונוכלות אם מסתכלים עליהן ברישעות ונוכלות/ניטשה.
ד דני קריות Active member ביום שני ב- 07:01 #1 התשוקות נעשות מרושעות ונוכלות אם מסתכלים עליהן ברישעות ונוכלות/ניטשה.
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member ביום שני ב- 08:12 #2 יצר הרע טוב לאנשים, אלא אם משתמשים בו להרע לאנשים אחרים.
דורי 1981 Well-known member ביום שני ב- 21:54 #3 לפעמים כדי להיטיב עם עצמך או עם חברים קרובים, מישהו צריך להיפגע. אפילו במידה מועטה. לא מזמן דחפתי אדם באוטובוס. אלמלא הייתי עושה את זה, היה נופל עליי. לא התנצלתי והוא יודע שזה הגיע לו.
לפעמים כדי להיטיב עם עצמך או עם חברים קרובים, מישהו צריך להיפגע. אפילו במידה מועטה. לא מזמן דחפתי אדם באוטובוס. אלמלא הייתי עושה את זה, היה נופל עליי. לא התנצלתי והוא יודע שזה הגיע לו.
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member אתמול ב- 13:34 #4 צריך להשתדל ככל האפשר לא לנהוג באלימות, אלא אם זה הכרחי להגנה עצמית מפני אלימות האחר.
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member אתמול ב- 23:27 #5 אני נאלצתי להחזיר באלימות כדי להתגונן מהאלימות שהייתה נגדי בכפר, אני מודה שהגזמתי אבל זה היה מתוך פחד.
אני נאלצתי להחזיר באלימות כדי להתגונן מהאלימות שהייתה נגדי בכפר, אני מודה שהגזמתי אבל זה היה מתוך פחד.