הפיתוי המושלם ב
אנשים

הפיתוי המושלם ב../images/Emo43.gif אנשים

רוצים לזכות בבושם החדש של CACHAREL? פורום סינגלס קלאב מזמין אתכם לכתוב את סיפור "הפיתוי המושלם" שלכם, ואולי לזכות בפרסים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=378&MessageId=121162900
הורים, לא יודעים איך לדבר עם הילדים על מקרי הרצח האחרונים? דרורית אמיתי-דרור מייעצת בערוץ הריון ולידה: http://www.tapuz.co.il/birth/article.asp?CatID=4&ArticleID=2003&SubCatID=8

tali44

New member
מצאתי סופסוף, אחרי תלעות רבות [../images/Emo178.gif]

4 סיכות לתיק של חתונת הרפאם!! (אחת קניתי בשבוע שעבר והיום מצאתי עוד 3!!) סתם בשביל לשתף
, כי תמיד אני רואה מליוני סיכות של "הסיוט" ו"חתונת הרפאים" נדיר בארץ.

S H I F T Y

New member
הו, יפה!

אף פעם לא ראיתי סיכות של חתונת הרפאים בחנויות. רק את נייטמר. מאיפה קנית? אהבתי את שתי השמאליות יותר :)

tali44

New member
תודה.

בדיזינגוב סנטר יש חנות (שאני אברר את שמה אם את רוצה) שקניתי משם את את 2 הסיכות האמצעיות [כל אחת ב-8] ואז הלכתי להסתובב בשוק וראיתי יחסית בהתחלה דוכן שיש שם גם סיכות, וראיתי שיש שם את הסיכות האלה של "חתונת הרפאים" כמו שנאי קניתי, וראיתי גם את שתי האחרות (ושם כל אחת עלתה 5!) זהו.

S H I F T Y

New member
אולי תומר, החנות הזו של הפריקים?

נכנסתי לשם הבה פעמים לבדוק סיכות אבל לא ראיתי חתונת הרפאים.. וגם לא בדוכן שעושה הדפסים שגם שם יש כל מיני סיכות. לאיזה שוק את מתכוונת? בכל מקרה תתחדשי. סיכות יפות :]

tali44

New member
לא, אלה לא החנויות האלה.

אני אשאל חברה שלי מחר איך קוראים לחנות ואני יגיד לך. (ולפי מה שאני יודעת, נשארה שם עכשיו רק הסיכה של אימילי (זו שליד הסיכה של וויקטור).

tali44

New member
שאלתי את חברה שלי והיא אמרה לי שלחנות

הזו קוראים - UFO. זה באותה שורה של החנות אנימות, רק שהחנות הזו ממש סמוכה ליציאה.

S H I F T Y

New member
איפה שאוטאקו?

טוב פעם הבאה שאני אהיה בסנטר אני אחפש. תודה

tali44

New member
כן, אבל זו חנות שממש ממש קרובה ליציאה

מהסנטר. מקווה שישאר שם משהו בשבילך.

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gif אווו יפה!

גם לי יש סיכה נחמדה
של המספריים של אדוארד שמוכר נחמד בלונדון הביא לי מתנה כי חברה שלי קנתה אצלו ג'ינס
ממ הפלאש של המצלמה קצת הרס.. כתוב Are you alone? חח כל כך סוגדת למוכר הזה..

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gifטנקס ../images/Emo9.gif

גם שלך ממש יפות! אני מתה על חתונת רפאים

S H I F T Y

New member
שיאאא..

הלוואי והייתה לי סיכה של המספריים של אדוארד! או חולצה.. או פוסטר, או משו של הסרט הזה! זה הפייבוריט שלי
ואין בכלל דברים כאלה בארץ! אוף.

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gifהמממ דווקא יש

פוסטרים.. אני קניתי פוסטר של המספריים של אדוארד בתומר פוסטרס בדיזינגוף סנטר.. אבל זה היה לפני איזה שנתיים... ואמא שלי קנתה לי חולצה בארה"ב

tali44

New member
../images/Emo45.gifיש בחנות הזו עדיין פוסטרים של

"המספריים..." יש איזה 3 שונים.

Snow fairy

New member
יש לי חולצה של המספריים של אדוארד,

שקניתי באוטאקו לפני איזה שנה... והיא אפילו מעוצבת ולא סתם טי-שירט עם הדפס;] בקיצור, יש מציאות!

S H I F T Y

New member
שמעתי שיש בסנטר חנות שנקראית "הברווז"

שאפשר להביא להם שם תמונה על דיסק והם יעשו הדפס. הבעיה היא שמעולם לא הצלחתי למצוא את החנות הזו

tali44

New member
רצינית?! חולצה של "המספריים"!?!?

באוטאקו?
יש לי פאדיחות רצח עם המוכר הזה [אנחנו מחליפים מבטים המומים כל הזמן.
מעבר לשמשה.
] נרהא לי שאני יעשה את הפאדיחות של החיים ואשאל אותו אם יש לו משהו בסגנון.
תודה.

למעלה