הפיתות של השריף, מתי להכין?

סבתשי

New member
הפיתות של השריף, מתי להכין?

אני רוצה אותן כאמור למשלוחי המנות בראשון,
יודעת שהן הכי טעימות טריות ממש,
מתלבטת אם להכין היום, ואז האם להקפיא?
או שאולי כדי להריץ אותן במוצאי..
מה ד333333753
עתכם?
 
ברגע שהתקררו לחלוטין, עוטפים בניילון ומקפיאים

לא כדאי להכניס יותר מדי לשקית אחת. אני מפשירה אותן עטופות במגבת דקה, ומוציאה מהמקפיא כשעה מראש.
אולי אפשר לחמם טיפה בתנור אבל מעולם לא ניסיתי לעשות זאת.
 

חנהפ

Active member
בפעם האחרונה שהכנתי

עשיתי אותן קטנטנות, בתבנית שקעים

כשהתקררו פשוט העברתי לתבנית ח"פ גדולה סגרתי במכסה ולמקפיא
 

סבתשי

New member
תודה רבה לשתיכן, בסוף אחרי חשיבה

ומכיון שזה למשלוחים ולא לסעודה, הוחלט שכן נעשה במוצאי, גם ככה מתאים לנו להשאר בבית,
(למרות שיפור הראיה ביום, כשהערב יורד יורדת איתו רמת הראיה במקביל..:)),
אז אחרי קריאת המגילה נריץ את זה בתנור ויהיו טריות..
בינתיים אני מתמהמהת מכניסה למטבח ויושבת כאן אתכם..
זהו, למטבח!! בכ"ז שבת מחר..
 
למעלה