הפיתרון נגד אחמיניג'אד

• פותח הנושא IBP1
  • פורסם בתאריך

IBP1

New member
הפיתרון נגד אחמיניג'אד

לא האמריקנים ובטח לא הישראלים . הפיתרון הפשוט לסילוק אחמי מהשלטון..... http://finance.walla.co.il/?w=/3/1821864 יותר לא קונה שטיחים פרסים ולא לימון פרסי ובטח לא את המכונית הפרסית.... מעניין מה יעיף לעזאזל את עלי חמינאי ?

פרויז1

New member
כשם שאסאד לא ייכנע, עד אשר יירה

על אזרחי סוריה את הכדור האחרון שבמחסניו, כך גם מלך הגרעין האירני - הרבבודיה של אירן, לא יהסס להפעיל ברזל ואש ולמלא את ערוצי הביוב וניקוז באירן בדם של אירנים תמימים, קשי יום שהשגת לחם לביתם הוא מטרה יומית מתחדשת מיום ליום. גם אם הרבבודיה האירני ידיח את אחמי (אלי ישי שלו! שימו לב לזהות בשיטה!!!), הרי שתכנית הגרעין תמשיך להעניק לו עוצמה, הפונדמנטליזם ימשיך לשמש מקור האופיום להמונים והמוות יהיה משאת נפשו של כל מוסלמי : להיות שהיד! לאדם שגדל וחי במדינת רווחה, קשה להבין את הדברים האלה. הפגנות על לחם? הצחקתם את שולייתו של הרבבודיה האירני. http://finance.walla.co.il/?w=/3/1821864

IBP1

New member
תסביר לי בבקשה......

איך אירן שהיא מעצמת דלק .שאם אני אחפור שם בגינה קצת יש סיכוי שאמצא נפט יותר הרבה מאשר מים.....מגיעה לבדיחה איומה שכזאת של הקצבות דלק. אחרי הכל העולם לא רוכש דלק אירני נכון ?! בעניין אסאד אני לא חושש ....ימיו ספורים שכן המהפכה שם מיום שישי אחד למשנהו גודלת ומתעצמת ועושה רושם שהצבא מתחיל לערוק לצד השני וברגע שהמהפכה תתחיל להתרחב לכל המדינה .הוא כבר לא יוכל להגן על עצמו וכדאי לו לשמור את הכדור האחרון לעצמו ...אחרת לא מקנא בו אם הוא נופל לידי ההמון ....אותו לא ישפטו.....אותו ירצחו מבלי להניד עפעף על כך. בעניין האירני הבנתי שהדת היא לא העניין אלא הקבוצה השולטת על המתרחש במדינה ,אשר עושה זאת ע"י הדת כאמצעי ותו לא. זה נכון ?

פרויז1

New member
אני משער שהדבר קשור בממבנה החדש

של המינהל הציבורי והמינהל הכלכלי של המדינה. אל תשכח שמה שהשאה לקח לחשבונתיו הפרטיים, זה היה חלק משיטת הממשל המלוכני לפיה הממלכה היא רכושו של המלך והתושבים נתיניו. ואז, הוא דאג למדינה. היום, המינהל ציבורי באירן מאוד מאחר! ההעברות לחשבונות הפרטיים ולסביבה התומכת - לא באו לכלכל את המדינה כהוא זה, אלא למשוך לקופות הפרטיות ולתגמל תומיכה מאפשרת הישרדות. במישור הנפט : לא ידעתי שחסר, אבל אני גם לא אתפלא . אולי המנגנונים הכלכליים כה נעשו רופסים וכושלים, שהמחיר בחו"ל מושך את כל הנפט החוצה, והמינהל הציבורי לא יודע לדאוג לאספקה העצמית של אזרחי אחת מיצרניות הנפט הגדולות בתבל. לדעתי : בעיות של ניהול המינהל הציבורי ומבנה כלכלי.

IBP1

New member
אירן לא מסוגלת למכור דלק

והמעט שהם מורשים למכור לא מספק להם כסף כי עם מוצרי יסוד בלבד עקב הסנקציות הכבדות שהאו"ם מפעיל נגד אירן!

למעלה