אני חושבת שהשתפרנו מאד בשנים האחרונות בלחמים ובבגטים. צריך לדעת היכן לקנות. אני מתפתה לפעמים לבגטים כפריים מהסופר העממי שלידי והם קראנצ'ים ומלאי גוף וטעם כמו בפריז. לעומת זאת הבן הביא השבוע בגט שהייתי אולי עוברת איתו על השיש. קמח לבן רך ותפל.נראה שבעתיד הקרוב הפסיכיאטר לא ירשה לי להתמודד עם נפלאות שדה התעופה, כך שאני יכולה רק להתגעגע
לבגאט* הנהדר עם החמאה* הנפלאה, ואם יש קצת גבינות ליד, אז בכלל
*לא דומה בכלל למה שמוכרים כאן בסופר. או אפילו במאפיה
אחרי מבחר הלחמים מלאי הטעמים וההפתעות, הבאגט, שגם קודם לכן לא הלהיב (למעט הקרום המתפצפץ), נדחף אחורה.אני חושבת שהשתפרנו מאד בשנים האחרונות בלחמים ובבגטים. צריך לדעת היכן לקנות. אני מתפתה לפעמים לבגטים כפריים מהסופר העממי שלידי והם קראנצ'ים ומלאי גוף וטעם כמו בפריז. לעומת זאת הבן הביא השבוע בגט שהייתי אולי עוברת איתו על השיש. קמח לבן רך ותפל.
אגב, גם בצרפת אפשר ליפול עם הפטיסריז והמאפים. עניין של שעת הקניה וכמובן מיקום.
געגועיך לבאגט.נראה שבעתיד הקרוב הפסיכיאטר לא ירשה לי להתמודד עם נפלאות שדה התעופה, כך שאני יכולה רק להתגעגע
לבגאט* הנהדר עם החמאה* הנפלאה, ואם יש קצת גבינות ליד, אז בכלל
*לא דומה בכלל למה שמוכרים כאן בסופר. או אפילו במאפיה
והבאגטים שם משו משו?מייזון קייזר. יש להם גם סניף בתוך העיר
קניתי שם 2 עוגות והן היו טובות מאד.והבאגטים שם משו משו?
רושמת לי.קניתי שם 2 עוגות והן היו טובות מאד.
לא.קייזר סוזה?
סלט קיסר?
C-section?
נפוליאון?
כולם מזכירים לך ניתוח קיסרי?
רק הבדיוק מה שלא מובן לי,
כי C-section זה Kaiserschnitt
זה כמובן זה בדיוק.
למען גילוי נאות, אני מעדיפה כל מיני לחמי מחמצת או בריאותים ומפונפנים (כוסמת וקמח טף. טעים מאוד) על באגטגעגועיך לבאגט.
היו דיבורים על איזה בולנז'רי עם שם צרפתי, maison משהו, סניף של רשת צרפתית, שממוקם בנמל תל אביב והבאגטים שם משו משו.
אין צורך בדרכון, אין צורך במרשם לנתב"ג. אולי יפתור את בעית הגעגועים.
אני בהחלט מבינה אותך.למען גילוי נאות, אני מעדיפה כל מיני לחמי מחמצת או בריאותים ומפונפנים (כוסמת וקמח טף. טעים מאוד) על באגט
הקטע של הבאגט זה פריז. חוששת שלהתחזר על כזה מזרחית לסואץ, אפילו במדינת תל אביב, יהיה חילול קודש.
גם לי אין תוכניות על צרפת בזמן הקרוב (או הרחוק) וכשבא לי באגט אני ניגש למיקסר.אני בהחלט מבינה אותך.
גם אני, כמו שכתבתי לדקל, מעדיפה מעניינים וגם בריאים יותר. (שבמקרה הזה, לדעתי טעימים יותר). על הריח אין ויכוח.
מכיון שאין לי תכניות על צרפת בזמן הקרוב, אם אחפוץ בבאגט אגש לקונדיטוריה הקרובה.
איך שכחתי. עוד אחד שאוהב לאפות.גם לי אין תוכניות על צרפת בזמן הקרוב (או הרחוק) וכשבא לי באגט אני ניגש למיקסר.
בפריז ?מזמינה למפגש הבא....
תארגן שם מפגש?בפריז ?
בזאת נפתחת ההרשמה למפגש נוסף של הפורום.תארגן שם מפגש?
אם כן, מבטיחה לבוא.
ואם לא, חשוב על מיקום שיזכיר.
חבל, קו הרכבת לנתב"ג חזר לפעול.בזאת נפתחת ההרשמה למפגש נוסף של הפורום.
אני מציע את ירושלים אבל גם מקומות אחרים יהיו מקובלים (לא כולל פריז).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.