הפכים אבל אוהבים
אני במערכת יחסים שהכיוון שלה הוא דיי רציני.
אני אוהבת אותו כל כך, והוא חשוב לי מאוד.
אבל התחושה שלי היא שאנחנו הפכים לחלוטין....
אני בן אדם מאוד עצמאי. מאז גיל צעיר הייתי כזאת.
בגיל 18 יצאתי מהבית, וישר אחרי הצבא הלכתי ללמוד תואר ראשון, וישר אחרי זה תואר שני....
ובכל הזמן הזה אני פירנסתי את עצמי. את שני התארים מימנתי בכספים שאני עצמי הרווחתי.
בנוסף, אני עד היום גרה במימון עצמי, ולאחרונה גם קניתי רכב.
שלא תחשבו לא נכון... אני לא עובדת היי טק והעבודה שאני נמצאת בה לא מביאה לי מיליון.... גרושים היא המילה הנכונה לפה.
אבל בסופו של דבר מה שתמיד היה חשוב לי הינו העצמאות שלי, ואני מוכנה לעבוד ב-4 עבודות על מנת להמשיך להיות כזאת (כאן אני רוצה לציין שיש לי קשר מאוד אוהב וחם עם המשפחה שלי, והרצון לעצמאות אינו בא מיחסים רעים עם המשפחה).
לעומת זאת, החבר שלי הוא ההפך המוגמר שלי.
הבחור חיי עם המשפחה כל חייו. לא שאני מאשימה אותו, הוא בא ממשפחה שלא מרוויחה הרבה, והוא היה צריך לעזור בבית מבחינה כספית...
אבל הבעייה מבחינתי היא לא העובדה שהוא גר בבית אלא שהוא ממש לא עצמאי.
אין לו רשיון נהיגה. הוא כרגע לומד במימון מלא מהסבתא והוא מאוד קשור למשפחה שלו.
פה אני צריכה לציין שהבחור הגיע לגיל בוגר ללא חברה אחת בכלל. אני הראשונה שלו בכל המובנים.
אימא שלו שולטת בבית ולא מסכימה לקשר (למרות שהיא לא פגשה אותי), והיא עושה לו הרבה צרות על מנת שיפרד ממני.
לאורך התקופה שאנחנו ביחד אני מרגישה שהוא משתפר... הוא לא אותו בחור שהכרתי לפני 3 חודשים.
היו לו שיפורים קטנים ומגוונים, ולאחרונה הוא גם עמד מול אימא שלו ואמר לה להפסיק להתערב לו בזוגיות שלנו (מה שהוא לא עשה כנראה מעולם).
היא אמרה לו שיעזוב אותי, והוא אמר לה חד וחלק שהוא אוהב אותי ושהוא לא מוכן שהיא תגיד לו יותר להיפרד ממני.
הפחד שלי כיום הוא למרות השיפורים האלו, זה שאנחנו עדיין הפכים לחלוטין, ואני תמיד אהיה עצמאית בעוד שהוא לא יהיה ככה לעולם.
אתמול גילתי שעד היום הוא לא יצא מהאזור שהוא גר בו לשום מקום... לא לכנרת, לא לאילת, לא לים המלח או לירושלים. והסיבה שהוא מעולם לא נסע למקומות האלו היא לא כספית, אלא פחד של המשפחה שלו שיקרה לילדים שלהם משהו (הפחד הוא לא רק עבורו, אלא גם לשתי האחיות האחרות שלו).
אני לא יודעת למה, אבל שהוא סיפר לי את העובדה הזאת, אני ממש ממש נעצבתי.
איך יתכן שהבחור בן 30 ומעולם לא נסע מיוזמתו למקום כלשהו?!
מצד אחד אני מפחדת שאני אצטרך "לגדל" אותו ולחנך אותו מחדש, אבל מצד שני אני כן רואה שיפורים, ואני אוהבת אותו עד עמקתי נשמתי.
הנושא הזה מאוד כואב לי ואני לא יודעת מה לעשות....