סטודנטית82
New member
הפכתי כמעט לטיבעונית וצריכה עזרה
שלום,
סליחה על האורך .....
אז......
אף פעם לא אהבתי עוף ובשר ולאט לאט הפחתתי ולבסוף הם נעלמו כלא היו מהתפריט שלי....
האמת שזה בכלל לא חסר לי מה שכן זה דורש ממני יותר מחשבה והכנה - כי אני לא רק צמחונית אלא צמחונית שבדיאטה
ושומרת בהקפדה גדולה על התזונה שלי כבר מספר שנים- ואין ספק שזה הופך את זה לקשה יותר .
לאחרונה או יותר נכון ב4 ימים האחרונים הורדתי את המוצרי חלב מהתפריט שלי שזה אומר חלב, גבינות יוגורטים לבן וכו'
ולמה אני אומרת כמעט טבעונית כי אני כן אוכלת ביצים וניסיתי לטעום גבינת עיזים שתחליך את מוצרי הפרה ולבסוף תרד גם
[אל תהרגו אותי שנשארתי איתם ]
הבנתי שהטבעונים משלמים את התזונה שלהם ואוכלים הרבה שקדים ואגזים -
אבל מבחינתי זו בעייה כי אני בדיאטה, נכון הכל עיניין של כמויות אבל המקסימום שלי זה 4 שקדים או 2 אגוזי ברזיל וזה גם פעם ב....
**********ופה אני צריכה את עזרתכם..... *******
1. פיתרון לריבוי מוצרי הסויה (שלא הכי בריאים ) -- פירוט הבעיה למטה
2. איזה ממרחים יש שלא משמינים- כי אני חייבת למרוח משהו (מלבד חומוס , טחינה, אבוקדו )- אשמח למתכונים
3. אם יש לכם מתכונים מומלצים לקיטניות /נזידים אשמח לקבל
-איזה חלב אתם שמים בקפה :
(קניתיי סוייה מתיקות מופחתת של תנובה ) -
אבל הבעיה היא מלבד הטעם שבפני עצמו הוא טעים אבל לא תמיד מסתדר בקפה (זה שזה סוייה)
-מעדנים
שוב אותה בעייה נחשפתי למעדני הסויה של תנובה שהם באמת מעולים אבל זוב זה סויה
ושוב השבבבי סויה +פולי הסויה שאני מכינה איתם דברים
תודה רבה
שלום,
סליחה על האורך .....
אז......
אף פעם לא אהבתי עוף ובשר ולאט לאט הפחתתי ולבסוף הם נעלמו כלא היו מהתפריט שלי....
האמת שזה בכלל לא חסר לי מה שכן זה דורש ממני יותר מחשבה והכנה - כי אני לא רק צמחונית אלא צמחונית שבדיאטה
ושומרת בהקפדה גדולה על התזונה שלי כבר מספר שנים- ואין ספק שזה הופך את זה לקשה יותר .
לאחרונה או יותר נכון ב4 ימים האחרונים הורדתי את המוצרי חלב מהתפריט שלי שזה אומר חלב, גבינות יוגורטים לבן וכו'
ולמה אני אומרת כמעט טבעונית כי אני כן אוכלת ביצים וניסיתי לטעום גבינת עיזים שתחליך את מוצרי הפרה ולבסוף תרד גם
[אל תהרגו אותי שנשארתי איתם ]
הבנתי שהטבעונים משלמים את התזונה שלהם ואוכלים הרבה שקדים ואגזים -
אבל מבחינתי זו בעייה כי אני בדיאטה, נכון הכל עיניין של כמויות אבל המקסימום שלי זה 4 שקדים או 2 אגוזי ברזיל וזה גם פעם ב....
**********ופה אני צריכה את עזרתכם..... *******
1. פיתרון לריבוי מוצרי הסויה (שלא הכי בריאים ) -- פירוט הבעיה למטה
2. איזה ממרחים יש שלא משמינים- כי אני חייבת למרוח משהו (מלבד חומוס , טחינה, אבוקדו )- אשמח למתכונים
3. אם יש לכם מתכונים מומלצים לקיטניות /נזידים אשמח לקבל
-איזה חלב אתם שמים בקפה :
(קניתיי סוייה מתיקות מופחתת של תנובה ) -
אבל הבעיה היא מלבד הטעם שבפני עצמו הוא טעים אבל לא תמיד מסתדר בקפה (זה שזה סוייה)
-מעדנים
שוב אותה בעייה נחשפתי למעדני הסויה של תנובה שהם באמת מעולים אבל זוב זה סויה
ושוב השבבבי סויה +פולי הסויה שאני מכינה איתם דברים
תודה רבה