הפכתי למוצץ ,מה עושים?ה צ י ל ו !!!

שני911

New member
הפכתי למוצץ ,מה עושים?ה צ י ל ו !!!

בתי בת 11 חודשים יונקת הנקה מלאה סרבנית בקבוקים (ניסיתי מגיל 6 שבועות בכל מגווון האפשרויות) ,סרבנית מוצצים ,ואף מוצקים . אין לי שום עזרה , בעלי חוזר מאוחר ,והפתרון שלו הוא לתת לה לבכות ויש לי עוד ילד בן 2.10 , מהרגע שהיא הולכת לישון כעבור שלושי רבעי שעה היא מתחילה לבקש ידים וציצי , היא לא מוכנה לשכב ולינוק היא רוצה רק שאשב .בצוהרים היא היתה עלי שעתיים . בלילות אני כבר לא סופרת ... השאלה איך מתמודדים ,עם זה ,כי אני כבר לגמרי גמורה ,ועצבנית מחוסר שינה ,ויחד עם זה אני לא מסוגלת לחשוב על האפשרות של לתת לה לבכות ,האם יש משהו אחר דרך נעימה יותר שלא ידועה לי?

קשיים

וואו, נשמע שאת מתמודדת עם המון קשיים יחד! העייפות המתמדת בפני עצמה היא אחד האתגרים הגדולים ביותר בהורות, ואין ספק שבמצב של עייפות אנחנו הרבה יותר עצבניים וחסרי סבלנות. נסי למקד את הקושי ומה היה יכול לעזור לך. לדוגמה - אם קשה לך שביתך נרגעת רק על הציצי, אולי מנשא יוכל לעזור לך - יתכן שהיא תהיה רגועה יותר בתוך המנשא במשך היום, ואת תהיי פנוייה יותר להיות עם בנך ולעשות דברים אחרים. אם את מאד עייפה, אולי תוכלי לגייס עזרה (משפחה, בייבי סיטר) למספר שעות בשבוע ולנצל את הזמן לשינה. ציינת שהיא מסרבת לבקבוק - בגילה היא יכולה כבר לשתות מכוס (יש כוסות מיוחדות "כוס פטנט", שאפשר לשתות מהן בלי שהנוזל ישפך). אם את מוטרדת מהעובדה שהיא מסרבת למוצקים (לא ציינת האם מדובר בסירוב גורף או שבכל זאת היא אוכלת מגוון מסויים של מוצקים) את יכולה להתייעץ עם רופא הילדים שלה - לעיתים רגישות תחושתית גורמת להרתעות ממרקמי מזון מסויימים, וניתן בהחלט לפתור בעיה זו. הייתי מציעה לך גם למצוא מקורות תמיכה - מפגשי לה לצ'ה יכולים להיות מקור שכזה, שבו תוכלי לשמוע איך נשים אחרות התמודדו עם קשיים דומים (וגם פה בפורום אם מישהי רוצה להגיב היא מוזמנת, כמובן), להיפגש עם אמהות אחרות וכו'. בהצלחה!

למעלה