הפלאפון שלו היה מקולקל!!

נועם m

New member
הפלאפון שלו היה מקולקל!!

במשך חודש! והוא גר בחור אז לא יצא לו לנסוע "לעיר גדולה" כדי לתקן אותו! ידעתי שמשהו לא הסתדר לי! אין שום סיבה בעולם שמישהו שנורא שמח לשמוע ממך יחליט פתאום להתחיל לסנן! אני מתביישת על כל המחשבות ה"בחורתיות" שעלו אי פעם במוחי. דרך המחשבה הזו פשוט מדהימה: יותר הגיוני להאמין שהוא מסנן אותך, מאשר שפשוט התקלקל לו הפלאפון! אבל, אני באמת מנסה להיגמל. עובדה שכן התקשרתי עוד פעם הביתה, והפעם דברתי איתו (ולא עם אחיו הקטן שלא מוסר הודעות...), והוא באמת שמח לשמוע ממני, כי גם המספר שלי היה רק בפלאפון שלו, אז אתם מבינים מה קרה... בקיצור, תמיד ידעתי שאי אפשר לסמוך על המכשירים האלה, וברגע שהלימודים יסתיימו (בקרוב בקרוב...) אני נוסעת לעמק יזרעאל!

מיטללל

New member
רסמי, מוח בחרותי:)

נראה לי שפעם סיפרתי פה- לפני שנה בערך בחור התחיל עם חברה שלי. הם החליפו פלאפונים. נפגשו. היא חשבה שהיה מצויין. למחרת? לא התקשר. גם לא אחרי זה. וגם לא אחרי. היא התקשרה. הוא לא ענה. היא ממש נפגעה מזה. כל כך. אחרי בערך שבועייים הוא יצר קשר סוף סוף והיא גילתה שהפלאפון נדפק לו והיה בתיקון. הם היו ביחד יותר מחצי שנה:) זה לא את. זה אנחנו. ככה המוח שלנו עובד
וחבל. תהני
ואל תשכחי לסגור חשבונות עם האח :)

SickBoy Danny

New member
מה זה השטויות האלה? - מוח בחורתי?

נפלתם על השכל!!!! אין דבר כזה מוח בחורתי! חוץ מזה שהוא שוקל קצת פחות ממוח של גבר הוא נראה בדיוק אותו דבר ברגע שפותחים אותו. הרעיון הוא שגברים נכנסים לאותן סיטואציות וגם מתחילים לחשוב ככה כאילו יש להם אות קין תלוי להם על המצח...אלה מחשבות שחולפות בסינפסות של המוח כזרם חשמלי וכחומר כימי...בקיצור הדבר היחידי ששונה מגבר לאישה בחיים האלה הוא התפקיד שניתן להם עלי אדמות בתור נדפקת ודופק, דופקת ונדפק, וכן הלאה חובבי הפטישים ,הומואים, לסביות ושאר בשר טחון אורגני גיחי גיחי...צחוק של פסיכי

נועם m

New member
אל תנסה לחפש הסברים ביולוגיים

להתנהגויות של בחורות כי אתה תיכשל כישלון חרוץ.

נועם m

New member
אל תנסה לחפש הסברים ביולוגיים

לדרך חשיבה של בחורות, משום שכמו רבים וטובים, גם אתה תיכשל כישלון חרוץ.
סינפסות שמינפסות, מה שלא נתן הטבע נתנו הטלנובלות... (סתם, בצחוק, אל תקחו את זה קשה... אני מדרדרת... עוד שניה ואורי כותב לי שאני שובינסטית...
)

מיטללל

New member
צחקתי :)

בכ"מ-
היומן שלה, היומן שלו.
|v| היומן שלה:|v| בשבת בערב הוא היה מוזר. קבענו להיפגש בבר לשתות משהו. כל אחה"צ הייתי בקניות עם חברות, וחשבתי שזה באשמתי, כי איחרתי קצת, אבל הוא לא אמר כלום. השיחה בינינו הייתה דלה, אז הצעתי שנלך למקום שקט יותר, כדי שנוכל לדבר יותר בנחת. הלכנו למסעדה והוא המשיך להתנהג מוזר. הוא כאילו לא היה, ניסיתי לעודד אותו, והתחלתי לתהות אם זה באשמתי או שיש סיבה אחרת להתנהגותו. שאלתי אותו והוא אמר שזה לא קשור אליי. אבל לא השתכנעתי. בדרך הביתה, באוטו, אמרתי לו שאני אוהבת אותו מאוד והוא רק חיבק אותי ושתק. אני לא יודעת להסביר את ההתנהגות שלו, כי הוא לא אמר לי בחזרה שהוא אוהב אותי, בעצם הוא לא אמר כלום, ואני דאגתי יותר ויותר. הגענו הביתה וחשבתי שהוא רוצה לעזוב אותי, לכן ניסיתי לדובב אותו, אבל הוא הדליק את הטלביזיה וישב לראות אותה במין ריחוק, כאילו כדי לתת לי להבין שהכל נגמר בינינו. בסוף התייאשתי ואמרתי לו שאני הולכת למיטה. אחרי בערך עשר דקות הוא בא, ולהפתעתי נענה לליטופים שלי, ושכבנו. אבל הוא המשיך להיות מרוחק. רציתי לפתוח את הנושא, לדבר איתו בהקדם, מיד, אבל הוא נרדם. התחלתי לבכות, ובכיתי עד שנרדמתי. אני לא יודעת מה לעשות. אני כמעט בטוחה שהוא חושב על מישהי אחרת. חיי הם אסון אמיתי. |v| היומן שלו:|v| היום מכבי הפסידה. לפחות היה לי זיון. בקיצור, לא יודעת, אפעם לא הייתי במוח של בחור לכן אני לא יכולה להשוות אבל לדעתי בנות (=אני וחברות שלי) חושבות יותר מדי, נעלבות לעיתים מהר מדיי ואלופות בלדמיין תרחישים...

TheWhiteTigris

New member
סליחה?!? ../images/Emo46.gif

מכבי ניצחו!!! ניצחו!!! 78-87 יא לא-מעודכנת-בספורט אחת!!

Piren

New member
האמת...

המוח של גברים והמוח של נשים (לרוב) אינו בנוי אותו הדבר, ואינו "מופעל" באותה הדרך. באמת יש הסבר ביולוגי להתנהגות השונה של גברים ונשים

Hipsh

New member
זה לא המוח לעזאזל

זה ההורמונים אם תחדירו הורמוניים נשיים לגבר הוא גם יתנהג בצורה "נשית" יותר

Piren

New member
בוא נחשוב על זה קצת יותר

ונחשוב מה הגופים שמייצרים הורמונים, מי שולט עליהם, ועל מה הם משפיעים. נוסף לזה, ההתנהגות ה"נשית" תהיה פיזית לגמרי, ולא נפשית. הם לא יחשבו בצורה נשית, ולא יתנהגו באמת בצורה נשית, אלא יציגו בעיקר מאפיינים פיזקליים דומים לאלו שקיימים אצל נשים (איבוד שיער, דילול שריר, אגרסביות מופחתת וכו') וגם אם לא - בצורה מוכחת ובדוקה, מוח נשי שונה (בממוצע) בפעולתו ממוח גברי.

Hipsh

New member
שינויים במוח

שנוצרו בעקבות קבלת ערכים מן הסביבה והתפתחות של המוח שחווה חוויות דרך גוף נשי בנוסף, אולי מוח נשי שונה ממוח גברי הנקודה היא שההתנהגות מותאמת למין לפי השפעות ההורמונים ישנן נשים אשר לוקחות טבליות טסטוסטרון על מנת להיותר יותר מנהיגות וסוחפות (שכחתי את המילה הלועזית), תופעות הלואי הן הרגשת בטחון, עוצמה, דומיננטיות ושתלטנות. בניגוד ישנם גברים אשר המבנה ההורמונלי שלהם מיצר יותר אסטרוגן מהממוצע, גברים אלה טוענים כי הם מרגישים צורך לדאוג לעינייני הבית (ניקיון, סדר, איחוד של המשפה), רגישות גדולה לדברים פוגעים ועוד... תקנו אותי אם טעיתי אני אשמח לבדוק שוב ולאמת\להפריח את דבריי

נועם m

New member
דוקטורט במדעי המוח עדיין לא עשיתי

אבל מה שאתה מתאר נשמע כמו נשים שלוקחות טסטוסטרון על מנת להיות כריזמטיות יותר, וזה מופרך לחלוטין. הטסטוסטרון קשור קשר ישיר לתחרותיות. מחקרים הראו שבזמן משחק כדורגל, למשל, רמות הטסטוסטרון בדם של גברים נוסקות.

Hipsh

New member
כןןן כריזמטיות תודה

ראיתי את זה בתוכנית בערוץ 8 :) על כל מיני 'ביזנס ליידיז' שלוקחות

נועם m

New member
וגם פה כתוב

"אגרסיביות ותחרותיות"- לא כריזמטיות! אתה לא מסוגל לחשוב על נשים כריזמטיות ולא "גבריות"?

למעלה