הפלאפון שלי התקנא הקישוטים אז הכנתי לו גרדרובה שלמה
נ נתוש של אוריה New member 8/2/06 #3 יא , איזה רעיון !!!../images/Emo62.gif דווקא פעם קניתי שני עיגולים קפיציים כאלו ושכחתי יש לי אותם ! איזה רעיון חמוד , מאמצת אותו בחיבה רבה !! תוכלי לצלם יותר קרוב , שנראה גם את החרוזים?
יא , איזה רעיון !!!../images/Emo62.gif דווקא פעם קניתי שני עיגולים קפיציים כאלו ושכחתי יש לי אותם ! איזה רעיון חמוד , מאמצת אותו בחיבה רבה !! תוכלי לצלם יותר קרוב , שנראה גם את החרוזים?
J jul jul New member 8/2/06 #6 את הספירלות קניתי מוכנות והחרוזים לא משהו סתם התלהבתי אז דחפתי מכל הבא ליד
ק ק ו ש ק ו ש 1 New member 8/2/06 #8 איך נקראות הספירלות?? זה ממש מדליק!! אפשר פרטים איפה קנית ומה זה??
J jul jul New member 8/2/06 #9 אין לי מושג מה שמן של הספירלות קניתי אותן די מזמן, לא בדיוק זוכרת - אולי באבגד.
ק ק ו ש ק ו ש 1 New member 8/2/06 #22 הם מגיעים ככה - סגורים ב2 הקצוות או שזה סליל קפיץ בהיקף של 5 שח בערך ואת הסגירה והליפוף עושים לבד?? מקווה שהובנתי
הם מגיעים ככה - סגורים ב2 הקצוות או שזה סליל קפיץ בהיקף של 5 שח בערך ואת הסגירה והליפוף עושים לבד?? מקווה שהובנתי
J jul jul New member 8/2/06 #24 הם מגיעים בדיוק ככה רק בלי החרוז בפנים. את החרוז את מכניסה לפי טעמך. ואם אני לא טועה אז יש גם גודל קטן יותר.
הם מגיעים בדיוק ככה רק בלי החרוז בפנים. את החרוז את מכניסה לפי טעמך. ואם אני לא טועה אז יש גם גודל קטן יותר.