הפלאפונים ב- E.R

Noaal

New member
הפלאפונים ב- E.R

טוב, אז אחרי הרבה שלא הייתי פה, חזרתי... ובמסגרת התנתקותי מהעולם ובהייה בטלויזיה (מומלץ פעם בשבוע לפחות) שמתי
שלד"ר גון קרטר יש סמסונג 822 בצבע כסוף ולאבי (האחות) יש מכשיר שמזכיר את המוטרולה YOUNG (וזה בארה"ב - ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות). הייתכן שאני עד כדי כך משועממת שאלה הדברים שאני שמה לב אליהם???? חג שמיייייייייחחח!

Noaal

New member
אהה, כן וקרטר גם דיבר בנייד

בתוך חדר המיון, שעד כמה שזכור לי, זה אסור והחוק בארה"ב יותר נוקשה... טוב נו, זה רק טלויזיה... (אני צריכה חופש אמיתי)

ארה"ב דיי מוגבלים

אם תשימי לב לסרטים למשל, רק בתקופה האחרונה נהייה באופנה שלדמויות יש טלפון סלולרי למשל. ואם כבר יש טלפון אז הם לרוב הגדולים והמגושמים, סגנון ה2120. טלפון סלולרי בארה"ב נחשב ללוקסוס לא קטן, ורוב הצעירים שם לרוב בעלי 5100.

1אריאלה

New member
כן, ארה"ב די מפגרת בנושא....

שיחה מזוהה לדוגמא, זה משהו די נדיר, כנ"ל SMS

geostant

New member
חחח... מה שנכון נכון...

כחברה שלי (מקנדה) ראתה את הפלאפון 9110 שלי הוא נבהלה... חשבה שזה משהו עב"מי
כשהיא ראתה פה בישראל ברחובות את כל האנשים במדברי בסלולארים בכל פינה היא חטפה שוק
חשבה שכל אחד פה זה איזה איש עסקים מהולל... קטעים דווקא כשחושבים על זה, זה מאוד מוזר שמצד אחד בארה"ב (ובקנדה) הכל מאוד מפותח וגם זול ודווקא תחום הסלולארים שתופס תאוצה מדהימה בעולם שם חלש מאוד.

phingy

New member
נכון, למדתי על זה במגמת בתקשורת../images/Emo70.gif

חלק אומרים שה"פיגור הסלולרי" הוא בגלל המחירים הגבוהים שדורשים שם לדקת שיחה וחלק גדול גם טוען שה"פיגור" הוא תוצאה של הפחד מקרינה!
ינגי

geostant

New member
המחירים לדקת שיחה אכן גבוהים מאוד..

המכשירים לעומת זאת מאוד זולים ! ראיתי אפילו מבצע של 1 סנט (כן כן 1) למכשיר (אז לפני שנתיים זה היה אלפא !!!) אבל אתה חייב להתחייב ל-5 שנים ולדבר במינימום לחודש. אז מה זה שווה... מאוד יקר זמן אוויר, אבל מכשירים זול... נכון שהם גם מגוחכים (הדגמים) בשורה התחתונה, מי שרוצה פלאפון שיעבור לישראל ארץ הפלאפונים הבלתי מוגבלים

eranavni

New member
דוקא ביארופה יותר זול מבארץ

וגם המבחר יותר גדול למשל אנגליה או גרמניה

1אריאלה

New member
מחירי המכשירים

מחירי המכשירים באירופה ובארה"ב זולים מאד ומסובסדים. לעומת זאת זמן אוויר יקר מאד, ושלא כמו בארץ משלמים על שיחות נכנסות. המגמה השולטת בחו"ל היא בעיקר מסלולי PRE-PAID (תשלום מראש, כדוגמת טוקמן)

למעלה