הפלגה בקרואטיה בסוף אוקטובר

הפלגה בקרואטיה בסוף אוקטובר

בימי אוקטובר האחרונים ( כנראה ב 27/10 ) אני יוצא להפלגה בת שבוע מספליט לכיוון צפון עם אפשרות לקפיצה לוונציה . אם יש ביניכם דולפינן/ננית המעוניינים להצטרף , צרו קשר . אורי RAINBOW

איזה כיף לך../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

תהנה

ספליט נשמע מעניין

נשמע מפתה... אפשר לקבל עוד קצת אינפורמציה?? על איזה כלי שיט? כמה עולה ההשתתפות?? אם מדובר בדולפינה מסוג גרמפוס אפור - האם גם ניתן להצטרף?? (-: שיהיה ערב נעים שרה-לי

פרטים נוספים על ההפלגה

מפרשית ז'נו 43 פרטית . 3 קבינות . אין עלות ליאכטה . רק מחיר הטיסה ואוכל . נתיב מדויק עדין לא ידוע . יציאה מספליט . יתכן ורק בקרואטיה כשהסיום באזור פולה/רייקה , או שנמשיך לונציה .תלוי ברוח ובמצב הרוח של הצוות. הנתיב יעבור גם באזור שעליו דיברה יהודית בהרצאתה בשבוע שעבר על מחקר הדולפינים והמכמורתנים . מכיוון שאני לא מומחה בענייני דולפינים (ולכן אשמח להצטרפות המבינים) אין לי העדפה לסוג מסוים של דולפין (אפור,מפוספס או סתם שמח). עוד שאלות ? אשמח לענות . אורי

עכשיו זה נשמע אפילו יותר מפתה..

נשמע כיף לא נורמלי! אם הבנתי נכון, מדובר בשבוע האחרון של אוקטובר. אשמח להעשיר את הצוות בידע דולפיני וכמובן להצטרף אלכם למסע... אבדוק בתחילת שבוע הבא כמה הם באמת אוהבים אותי בעבודה ואתן לך תשובה (-: תודה ושבת שלום שרה-לי

פעם הבאה (-:

בוקר-טוב, לאחר שיחה עם הנוגעים בדבר הבנתי שלצערי הפעם לא אוכל להצטרף אליכם .. מודה לך על ההצעה ומקווה כי תעדכן אותנו גם בעתיד על שיתוף פעולה מסוג זה. שתהיה הפלגה מהנה מהנה...אשמח לצייד אתכם במגדיר יונקים ימיים ודפי תצפית עם הסבר קצר לפני היציאה לדרך... צור קשר אם זה רלוונטי. שבוע נפלא שרה-לי

לא נורא , יהיו עוד הפלגות . קיבלתי

מגדיר מאביעד .מהם דפי תצפית ? יום טוב , אורי

אורי, תודה על ההצעה

אני מעביר יאכטה מתורכיה לארץ באותו הזמן. אשמח להצטרף בעתיד. שוב תודה על העזרה. מקווים לפגוש אותך במפגשינו בעתיד ולשמוע על מפגשיך המענינים עם יונקים ימיים במהלך מסעותיך ברחבי הים התיכון. שנה טובה אביעד

אולי באביב הבא . אם תהיו זקוקים ...

לעזרה נוספת כתוב לי ואולי אוכל לעזור שוב. שבת שלום , אורי

למעלה