הפלה טבעית

סיבוב2

New member
הפלה טבעית ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

נכון שאמרנו שנתחיל לנסות עוד חודשיים אבל כבר הפסקתי עם הגלולות היום בבוקר קמתי וראיתי שיש לי דימום ומחזור אני אמורה לקבל עוד שבוע לפחות עכשיו הייתי בשרותים ויצא לי גוש רירי ( סליחה על התאור) נראה לי שעברתי הפלה טבעית
( חשבתי שפעם אחת זה מספיק)

פּוֹנְג

New member
עצרי רגע...

לא נראה לי שאם את עדיין לא באיחור כבר יהיה גוש רירי... יכול להיות שזו פשוט כמות גדולה של דם מרוכזת (אני לא אמשיך בתאורים, אבל גם לי יש כך לפעמים) תופעה של מחזור אחרי גלולות. כמה זמן את אחרי הפסקת הגלולות? מתי היה המחזור האחרון מהו אורך המחזור שלך... אני לא יודעת אם אני צודקת או לא, (מאד מקווה שכן) אבל זה לא נראה לי הפלה. אין לי מושג גם איך בכלל אפשר לדעת, בדיעבד.

Gill Gallad

New member
מסכימה איתך

אם גוש רירי הוא סימן להפלה טבעית אז אני מפילה כל חודש מגיל 12. ואגב, דווקא בפעם האחת שבה כן היתה לי הפלה טבעית לא היה שום גוש. אז לא למהר להסיק מסקנות ולא להתייאש ללא צורך! בהצלחה!

סיבוב2

New member
פונג.....

אכן זהו המחזור הראשון לאחר הפסקת הגלולות אבל הוא הגיע 3 שבועות אחרי תחילת המחזור האחרון ( 06.03.03) מקווה שאת צודקת

מעיןבר

New member
הי לך

זה שהמחזור הגיע מוקדם מהצפוי עוד מקטין את הסיכוי להפלה, כי אם היה איזשהו הריון סביר להניח שהיית חווה מחזור ארוך יותר (גם אם רק ביום) ולא קצר יותר (ככל הנראה בשל ביוץ מוקדם מהצפוי). גם סביר להניח שאם הביוץ היה מוקדם מכפי שחשבת אז לא בטוח ש"כיסית" את הימים המתאימים כדי שבכלל יקלט הריון. כל עוד לא היתה לך אינדיקציה שהיה הריון זהו רק מחזור משוגע ואין סיבה להתפס לפאניקה ומיד לחשוב על הפלות.

סיבוב2

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif מקווה

שאכן זה היה מחזור משוגע ומתחילים מההתחלה לה לה ...........

יפעת99

New member
לסיבוב 2

קודם כל מאוד עצוב לשמוע אבל כדאי לך לעבור אולטרסאונד לבדוק שהכל נקי וכמו כן לערוך בדיקות הבטא להריון אחת לכמה ימים לראות שהבטא יורדת מניסיון עצוב שלי שהיה לפני כחודש וחצי. יפעת

למעלה