הפלות חוזרות - הערכות

034396184

New member
הפלות חוזרות - הערכות

הי,

בת 36.5 לאחר שני הריונים רצופים שכשלו
אחד כימי ובשני לא נצפה שק הריון בבטא גבוהה , בחצוצרה הימנית יש פעילות חשודה והבטא החלה לרדת - הפלה
מתחיל אצלנו בעבודה גל פיטורין עקב צמצומים, האם אוכל לקבל אישור מהרופא לצורכי עבודה על טיפולי פוריות ?

מתוסכלת וחוששת
אודה לעזרתכם והמלצתכם
תודה!

את יכולה אבל....

מכייון שגם אני בסירה הזו - גם אני פניתי לבירור הזכויות שלי בכל הנוגע לטיפולי פוריות - ומסתבר שטיפולי פוריות לא תופסים (כמו שהסביר לי נציג ועד עובדים) - כי טיפולי פוריות יכולים להמשך שנים ע''ג שנים, ומבחינת המעסיק זה בעיה. כשיש הריון - אסור למעסיק לפתר,

לדעתי שווה לנסות-אין לך מה להפסיד
שסק

שלגייה13

New member
לדעתי ומניסיוני זה ממש לא נכון

ונציג ועד העובדים שלך טועה. יש הגנה חוקית על מטופלות פוריות, אבל את צריכה באמת להביא אישור רפואי.
במקום העבודה שלי היו קיצוצי שכר, וברגע שהבאתי אישור שאני בטיפולים אמרו לי שהם לא יכולים לגעת לי במשכורת. זה בדיוק כמו היריון.
נכון שזה יכול להימשך שנים, אבל המחוקק דאג להגן על מטופלות, וטוב שכך. נכון שלפעמים זה גם יוצר למעסיק בעיה, ויכול להיות שהוא יכול לפנות לקבל אישור מיוחד לפטר אישה בטיפולים, כמו שאפשר לקבל אישור מיוחד לפטר אשה בהיריון (ומסתבר שאפילו נותנים למעסיקים את האישורים האלה די בקלות לצערנו), אבל נקודת המוצא היא שאסור לפטר או לפגוע בזכויות.
שיהיה הרבה בהצלחה, גם בטיפולים וגם בעבודה

נתנאלה2

New member
לפי הבנתי הכותבת אינה מטופלת פוריות,

תקני אותי אם אני טועה,
אלא עברה שתי הפלות ( ובעניין הזה הייתי בודקת קרישיות וכדומה)
ככל שאת מטופלת פוריות, את יכולה לידע את המעסיק שכך,
אינך צריכה אישור,
בטוחני שהם יחשבו פעמיים אם לפטר,
אין צורך ליתן אישור כל עוד לא התבקשת.
מקווה שלא תצטרכי

למעלה