הפלות חוזרות

ליז404

New member
הפלות חוזרות

שלום לכולם,
אני בת 36, ללא ילדים, אחרי שלוש הפלות רצופות בתחילת הריון (שבוע שש). הופניתי למספר בדיקות שכולן יצאו תקינות. למישהי יש המלצה לגבי רופא המתמחה בהפלות חוזרות? חשוב לי מישהו עם זמינות גבוהה כך שאוכל לקבל תשובות באון ליין (משהו שמאוד חסר לי עכשיו). אני גרה בירושלים אבל אם יש מישהו מומלץ במרכז זו גם אופציה. מכירות מישהו? תודה רבה.

חיבוק

קודם כל, שולחת לך חיבוק גדול גדול גדול
תוכלי למצוא הרבה מידע פה וגם בפורום פוריות- ממה שאני יודעת, קופרמינץ (הסמכא לענייני קרישיות יתר) וכארפ הם השמות שעולים לי ישר לראש.
&nbsp
מאחלת לך שתמצאו את הסיבה וגם אם לא, שתצאו מהסטטיסטיקה ובקרוב להריון עגול, משעמם, שיסתיים בידיים מלאות בזמן

nela11

New member
היי

אני ממש באותה סירה איתך, בת 36, ללא ילדים, אחרי 5 הפלות מוקדמות, מירושלים. רופאים עם טייטל של מומחה להפלות חוזרות יש רק שלושה (עשיתי הרבה מחקר). שניים מהם במרכז- קופרמינץ וכארפ, ואחד בבאר שבע... וזמינותם, כמובן, מוגבלת מאוד. אלא אם כן הולכים אליהם בפרטי (אצל כארפ הביקור עולה 1800 ש"ח, מקבל במדיקל סנטר בהרצליה). לדעתי, שווה להגיע אליו אם לא נמצאה אצלך קרישיות יתר. אבל בירושלים יש כמה רופאים טובים- פרופ' ראובינוף, לאופר, קפקא. ולהריון בסיכון- שמחה יגל.
בהצלחה!

שירהד1

Member
מנהל
משתתפת בצערך על אובדני ההריון

בתור בוגרת 7 הפלות, עשיתי בזמנו דוקטורט על הנושא...
לצערי הרב, אינני יכולה לכתוב פה דברים מסוימים, שכן אני צריכה להגן על עצמי.

שולחת חיבוקי כוחות ותנחומים

שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה בנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

אליסקה

New member
מנסיוני רופאים הם בזבוז זמן

בת 38, אחרי שלוש הפלות חוזרות בשבועות 6-8, והריון אחד שהסתיים בידיים מלאות כעבור חמש שנות המתנה. גם אצלי הבירור היה תקין, ובזבזתי הרבה זמן וכסף אצל רופאים (כולל כארפ וקופרמינץ שהזכירו פה). המסקנה שלי הייתה שאין להם מושג, והפתרון היחידי הוא פשוט להמשיך לנסות עד שיגיע העובר התקין.
יש אולי רק דבר אחד - שאולי גם הוא קצת בגדר רפואת אליל - וזה PGS, שזה בעצם הפרייה חוץ גופית עם בדיקה של העוברים. מדובר בתהליך ארוך ומתיש, ואם את רוצה להתייעץ לגביו אני ממליצה על הרופא שלי - ד"ר דורון גולדברג.
שולחת לך כוחות ואופטימיות, למרות שזה קשה...

נטעים 90

New member
אני ממליצה להמשיך ולנסות

עד ההריון התקין והמיוחל, בהנחה שעשית את כל הבדיקות -אז לא ממליצה לך לקבוע תור לרופא פרטי באלפי שקלים - כי כאמור לא יהיה לו מה לחדש לך. אני ממליצה בחום על כארפ אבל ניתן להגיע אליו בעלות של טופס 17 ( בשיבא ) תפני אל המחלקה באמצעות האינטרנט וכנראה תקבלי זימון לעוד חצי שנה, כולי תקווה שעד אז -לא תצטרכי ...

אמאלוסי

New member
הפלות חוזרות

הי, ליז !
משתתפת בצערך על אובדני הריון. גם לי היו 3 הפלות ברצף, אז לגמרי מבינה אותך.
לדעתי, מה שאת צריכה, זה לא מומחה להפלות חוזרות, אלא פשוט רופא נשים טוב, חושב, מסוגל לפעול מחוץ לקופסא.
גם בנות פה וגם בנות בפורום פוריות יכולות להמליץ לך.
כמובן, לא כל רופא מתאים לכל אחת.
לדוגמא, יש פרופ' מאוד ידוע, ששתי נשים ממעגל קרוב אליי "נכנסו ממנו להריון". הייתי אצלו ביעוץ ופשוט לא התרשמתי. חם, אמפטי, אבהי, אבל לא היה קליק. לעומת זאת, כשהגעתי לרופא אחרון שלי, ישר הבנתי שאפשר לסמוך עליו.
אז המלצה שלי - פרופ' ירון רבינוביץ משיבא. לבוא עם כל הניירת ובדיקות שעשית.
https://www.facebook.com/SHEBA.MEDI...772133235769/1991754460837518/?type=3&theater
מאחלת לך למצוא את הרופא שלך בקרוב ושיהיו בשורות טובות.

למעלה