הפליהרמונית מתאוששת!

aviol

New member
הפליהרמונית מתאוששת!

שמתם לב שהם מנגנים הרבה יותר טוב מאז שהתחילו לקטול אותם בערך לפני שנתיים-שנה? אתמול הייתי במהלר חמישית, והיה טוב!!! הלא כך?

four seasons

New member
לא הייתי קורא לפיל´

תזמורת רעה, היא סבירה ולעיתים יותר מזה, לעומת זאת יש לה בעיית תדמית וצריך לשדוד בנק בשביל לרכוש מנוי

Sir Humphrey

New member
מעניין

שיש הרבה אמביוולנטיות ביחס לתזמורת. מצד אחד, אומרים שלא מביאים מספיק אומנים גדולים. מצד שני, מתלוננים על מחיר הכרטיס. אז מה שרוצים זה תזמורת גדולה, זולה, שתביא את ברנבוים כל שבוע. חבר שלי היה ב"כרמן" בלה סקאלה. אני לא אגיד כמה עלה לו כרטיס, כי אין מקום.

four seasons

New member
אז ככה

בעיניין המחיר הכוונה לחלק העליון של האולם ולאפשר לשכבות נמוכות להנות מקונצרט, רק לציון יש מסורת נפלאה לתת כרטיס חינם על בסיס מקום פנוי לחיילים, אפשר להוזיל כרטיסים ברגע האחרון, הלא האולם אינו מלא, זה רק יעזור לתזמורת ויוסיף קהל נוסף (באופרה הישראלית ניתן לרכוש כרטיס עד 50% הנחה ברגע האחרון, בתחילת יוני המנכ"ל שלה תתארח בווי נט אפשר לשאול). אין קשר לרמה, מעבר לכך גם הרמה לא בשמיים והמחירים כן, דיעה שאני שמוע הרבה, אישית אני יכול להנות מביצוע של הפיל´ אבל מתקשה לשלם את המחיר, אין לי בעיה לשבת ביציעים אם יאפשרו לי כרטיס מוזל ברגע האחרון על בסיס מקום פנוי, כבר ציינתי האולמות אינם מלאים.

aviol

New member
זה מגוחך...

התזמורת במצב כלכלי ממאוד קשה!! אני בן של אחד הנגנים ואני יודע... וזה משום שאין תמיכה מוסדית, שום תמיכה מוסדית!!!! תזמורת זה לא למטרות רווח, ובישראל זה כן...כך הטענות בדבר מחירי מנויים אולי מוצדקים, אך בטח שלא באשמת הפיל´ שבקושי שורדת ולדעתי תפסיק את פעילותה ב10 שנים הקרובות.

למעלה