הפלייר המשותף עם בת שבע הינו טעות ו..יש בו טע

fatut7

New member
הפלייר המשותף עם בת שבע הינו טעות ו..יש בו טע

טעויות. בת שבע אינה הדמות שיכולה לעמוד בראש הארגון. כל המעשים שהיא מתהדרת בהם רובם המכריע אינם שלה . אין לה קבלות על כלום. אין שום עזרה לאלמנות או יתומי צהל באמתחתה. היא אספה את יתומי צהל אליה כדי להוסיף לה עוד קצת קולות.היא התקשרה לאמא שלי בשבת בצהריים (לא מכובד לצלצל בשבת) ומה שאמרה הפעם ...רק לי יש יתומת צהל ברשימה.... ורק אני אדאג ליתומים.... כאילו אלמנות צהל אינן תומכות בילדיהם. בושה לאינטיליגנציה. אני לא בגיל להצביע אך אמי וחברותיה מצביעות לנאוה על סמך הדברים שכבר עשתה והוכיחה את עצמה יחד עם הצוות הענק שעובד איתה עם פריסה ארצית רחבה. ובקשר לדני יתום. דני יתום הוא אדם נפלא שעזר , עוזר ויעזור לכל משפחת השכול בכל כוחו. לא רק לעמותת יתומי צהל. לפני שנים הוא עזר בכנסת להחזיר את אלמנות צהל שהתגרשו לזכויותיהם , גם הפעם במאבק לשלול את זכויותיהן של אלה שיש להן בן זוג הוא עזר. לא מכובד כלפיו להציג אותו כיור השדולה של יתומי צהל למרות שהביע את הסכמתו כי הוא עוזר לכל משפחת השכול על כל העמותות שמיצגות אותה. עדי כספי הנכבד תפנים בבקשה אמא שלי היא הכי בעולם בעדי בכל גיל שאהיה, ואמא יש רק אחת, ואם היא חושבת שנאוה היא הפתרון האולטימטיבי אין לי ספק שהיא לוקחת בחשבון גם אותי וכך רוב האמהות שלנו. אמא שלי חיה עם ידוע בציבור שאינו חייב לי דבר. בכסף שהיא מקבלת ממשרד בביטחון היא עוזרת גם לי והרבה . יום טוב , בהצלחה בפעילות למען יתומי צהל לכל אלה שפועלים למטרה חשובה זאת אך בהצלחה לנאוה ויד ביד בבחירות.

יקירי, אלה בחירות דמוקרטיות

וכמובן שכולנו זכאים לדיעותינו אנו הגענו לשיתוף פעולה הדדי עם בת שבע מתוך רצון של שני הצדדים לפעול למען אלמנות ויתומי צה"ל באמצעות הארגון המייצג, מתוך הבנה שלכולנו יש את אותן המטרות. אנו מוצאים שהמציאות מיום הקמת ארגון אלמנות ויתומי צה"ל ועד היום מראה הכרח בייצוג יתומי צה"ל בארגון, ואני מצירה שלא היו עוד יתומי צה"ל שנענו לאתגר. אני שמחה שבת שבע מציינת את העובדה שרק ברשימתה יש יתומת צה"ל, ושולחת לה
אני מאחלת לכולנו שיושבת הראש והועד שיבחרו יהיו ראויים ומסורים ושיהיה ייצוג הולם בועד לחברי הארגון.

סיגל את לא יתומה יחידה ברשימות

גם ברשימה של נאוה יש יתום צהל. ואגב, את והוא בעוד שלושה חודשים תגיעו במזל טוב לגיל 30.

נתחיל בהערה השניה: ../images/Emo7.gif

אתה לא יודע שלא מגלים גילה של אישה?
(וגם לא שואלים
) עכשיו לגבי נציג יתום צה"ל ברשימה של נאוה: אני שמחה שעוד יתום מתמודד, כשאני חושבת על זה נדמה לי שזה נאמר לי מתישהו אני מאחלת לשנינו הצלחה להיכנס לועד, יש עוד פחות משבוע לבחור כולי תקווה שבעתיד יהיו יותר מועמדים יתומי צה"ל ויותר נציגים בועד. אני לא חושבת שנציג/ה אחת זה מספיק, גם לא שניים

סיגל תתחילי להתרגל למינוחים

"להיכנס לועד", איחול שלך לעצמך אינו ריאלי. את יכולה להיות באסיפה כללית. תביני אם תקראי את תקנון ארגון אלמנות ויתומי צהל. אם התכוונת לארגון של כספי אז אני לוקח את דברי בחזרה.

almana73

New member
כל הכבוד לך-כל מילה בסלע

בת שבע לוקחת קרדיט שלא מגיע לה ! נאווה עזרה ועוזרת הן ליתומים והן לאלמנות שפונים. ועכשיו לידיעתכם יתומים יקרים ישנה יתומת צהל בת 34 אמא לשני ילדים קטנים ללא דירה וללא אמצעים היא זקוקה לעזרה מיידית.נראה את בת שבע מרימה את הכפפה ועוזרת לה.

המידע שאת נותנת לא מאפשר לעזור

לכתוב שיש יתומה שצריכה עזרה לא עוזר לפתור את הבעיה, כיוון שלא ניתן לאתר אותה לפי הפרטים האלה ולמסור את פרטיה מפיר את פרטיותה ולכן ההצהרה שלך היא קצת לא הוגנת כל עוד לא נתקבלה פניה לכן אני מבקשת ממך, אם את מכירה אותך או מכירה מישהו שמכיר אותה אנא העבירו לה מסר לפנות אלינו

בטח שהמידע מאפשר לעזור

select FamilyName, FirstName, Address from MisradHapnim.MirshamOchlosin where birthYear=1973 and fatherId in (select IdNumber from MisradHabitachon.ChalaleyTzahal) and IdNumber= (select MotherID from MisradHapnim.MirshamOchlosin if count(MotherId)=2 And not in (select OwnerID from MinhalMekarkeeiIsrael.TabuList) And in (select IdNumber from BituachLeumi where ApplyForHavtachatHachnasa=Yes)); (נו, לפחות זה עזר לי לתרגל את ה-SQL שלמדתי כל השבת. השאלה איך נכנסים למאגרי המידע הללו ללא הרשאות לא היתה כלולה בחומר הלימוד).

למה? למה SQL?

עד שנמלטתי מהובלת צוות ה-database חוץ מזה 34 יכול להיות משהו בין 33 וחצי ל-34 וחצי, אז כדאי לשנות ל-birthyear in (1972, 1973, 1974) ולגבי ההרשאות אתה צודק (פעם שנייה בחודש אחד
)

fatut7, הבהרה מה עשה ח"כ דני יתום

ח"כ דני יתום (ואחיו ח"כ לשעבר אהוד יתום) העביר לפני שנתיים תיקון בחוק שנוגע רק לעובדי המדינה. מדובר באלמנה/אלמן של עובד/ת בשירות המדינה שנהרג/ה או נפטר/ה (כולל צבא הקבע וכוחות הביטחון) שנישאו בשנית ואז הפסיקו לקבל "גמלת שארים". בתיקון של ח"כ יתום הוחזרה הזכאות לאלה שנישואיהם השניים פקעו אחרי יותר מ-20 שנה. וזאת, כיוון שהזכאות לכך כבר הייתה לאלה שנישואיהם השניים פקעו אחרי פחות מ-20 שנה).

למעלה