הפליית שימוש בפקס גלילי

korkusal

New member
הפליית שימוש בפקס גלילי ../images/Emo7.gif

עדיין שמועות שרוב אמרו שזה ישן אבל חברים שלי בחו"ל דיברתי באקסיו עולמי וגם בצאט. הם השתתפו בסקר. אמרו שיש בחנויות באיזור מגורים שלהם עדיין מוכרים פקס גלילי ואילו בארץ רצו לנצל למכור פקסים עם נייר רגיל. מכיון שחשבו שזה ריווחי בגלל ההוצאות הכבדות של ניר ודיו. *** אני מבקש ממכם לשתף פעולה *** אם באיזור מגורים שלכם בארץ או בחו"ל לבדוק אם עדיין מוכרים ואם לא. נוכל לתבוע את היצרן על הרעיון הנפלא של ריווחי. אבל פוגע מאוד לחירשים בהוצאות כבדות. השימוש עם נייר רגיל מיועד לשימוש משרדי.

royik

New member
לא שמעתי על בעיה כזאת

באופיס דיפו הגלילים הללו נמכרים בכמות מסחרית... לא הבנתי איך בדיוק אפשר לתבוע את היצרן? אני לא בטוח ששימוש בנייר רגיל יותר יקר - כי הוא יותר זול מנייר פקס בסופו של דבר. ואם משתמשים בפקס לייזר, או בפקס רגיל כאשר משתמשים בנייר משני צדדיו - זה יכול להיות חסכוני.

לרועי =יש יותרונות וחסרונות

פקס רגיל ========== יתרון כמו שאתה אומר עליות זאת חסרון צריך להוסיף עוד כסף בשביל גליל דיו פקס גליל ========= יתרון מחליפם רק נייר ליזר חסרון הנייר פרס גליל לא יכולה להחזיק מעמד הרבה זמן

אדיר ב-י

New member
לפקס הזה ...

לכולם עדיף פקס גלילי כי הוא יותר זול מפקס ניר רגיל ... וגם לא צריך לבזבז הרבה כסף ... ומי שמכם שהוא איש עסקים שמפחד לאבד את הדיו שעל הגליל כשהוא נחשף לשמש אז שייקנה ניר רגיל ... ומי שלא איש עסקים חשוב אז פקס ניר גלילי הוא עדיף או שתעברו לאיי מיל זהו פתרון הכי עדיף ...

למעלה