הפלשתינאי שנורה וגם את רבין...

שרל לי

New member
הפלשתינאי שנורה וגם את רבין...

ירו בהם `חובשי כיפה`... מעניין למה חשוב כ"כ להדגיש זאת?! (תבינו לבד לאיזה חתך שייך אנוכי) אח"כ עוד יתברר שהחייל היה תימני. די! נמאס מהפילוג! כולנו בני איש אחד, ואנחנו עם אחד. אז הבה נרים את קולינו לאחדות בעם! כתומים, כחולים, לבנים וירוקים. לא משנה הצבע > העיקר הלב! נקמת אזרח בערבי, חמור מזאת חייל = אסורה! נסיון לשנות מפה פוליטית ע"י התנקשות בחייו של ראש ממשלה מכהן = חמור מאין כמוהו (דעתי האישית שרבין רוצח סידרתי, אבל אתם רשאים לחלוק עלי... ולירות על אלטלנה... ולתת להם רובים... אבל זה לא מתיר לרצוח אותו) מתנצל אם חלק מכם יפגעו מהמאמר המוסגר בגדול אני אוהב את כולכם ג€ג€

רבין רוצח?

מישהו אחר נתן את הפקודה לירות על אלטלנה, קוראים לו בן גוריון ואם יש לך האשמות אתה יכול להדרים לשדה בוקר ולהטיח אותם בפני קבר.... למה חשבו להדגיש חובש כיפה? תאמת לא כ"כ חשוב מלבד העובדה שאדם מאמין שחובש כיפה קרוב יותר למצוות ואיסורים שכתובים בתורה, לדוג' אל תרצח!!! וכשאדם דתי מבצע מעשה כזה זה "כאילו" מגביר את העוצמה...

שרל לי

New member
אני כהן, ומאחר שאני חובש כיפה

מנוע אנוכי מללכת לקבר כפי שאתה מציע

מדוע חשוב להדגיש

מפני שהרציחות האלה נעשו על רקע פוליטי!!!! ובהשראת ובעידוד ה"רבנים" שלכם שמשום מה אתם מחויביים לציית להם ולעשות כל מה שהם אומרים. מה גם שזה חושף את הצביעות שלהם שמצד אחד הרי כתוב בתורה בעשרת הדיברות "לא תרצח" מצד שני כנראה כתוב גם באיזהשהו מקום (אני עוד לא מצאתי איפה) שאם יש לו דעות פוליטיות שונות ממך אז זה בסדר לרצוח אותו.

למעלה