הפלשתינים עם של רוצחים

hreuven2

New member
הפלשתינים עם של רוצחים

בא לבכות על האכזריות של רצח הנער.זהו עם של רוצחים מערפאת עד אחרון אנשיהם.הויתור במשך השנים שאיפשר להם הסתה לרצח יקחו דורות רבים אם בכלל לעקר הרצח מהגנים שלהםומהחינוך שלהם בדיוק כמו כל תהליך אבולוציוני

שרוף

New member
יש פן של גיזענות בדבריך

המוביל לחוסר מחשבה תכליתית ויצירתית. ברור שאתה מדבר בכאב עז למול הרצח הנתעב הזה. אבל אסור לנו לעשות הכללות על עם שלם.אני בטוח שיש ערבים שמזדעזעים לא פחות ממך מהרצח הנתעב הזה. עיקר הטענות שלך צריכות לבוא דווקא לממסד הישראלי הרקוב והמושחת שמדבר עם עראפת וכנופיות הרצח שלו. על הממסד הישראלי להודות בטעותו ולרדוף עד חרמה את עראפת וחבר מרצחיו לרדוף עד המוות או הסילוק של האלמנטים הקיצוניים האלה מהאיזור ובמקביל לחפש גורמים מתונים יותר לנהל דיאלוג ומשא ומתן לפיתרון הסכסוך. הממסד הישראלי אשם לא פחות מהרשות הפלשתינית ברצח הנער הזה.

hreuven2

New member
אל תוכיח אותי

ואל תאשים אותי בגזענות.הלילה הזה היה ליליה קשה מאד מבחינתי ולא ישנתי.מפעם לפעם חזרה אלי ההודעה על הנער האומלל שהוצא להורג ללא עוול בידו,חשבתי בליבי האם איזה שר יבוא להלויה ויגיד מה עושים??בודאי שלא. תבנית המנהיגות הפלשתינית היא כתבנית העם ואני כרגע מחפש מרגוע לנפשי איך להישרד עם רוצחים מצד אחד וחוסר הנהגה,ניוון מצד שני.מדינה שאינה מגינה על אזרחיה אין לה זכות קיום ועלינו להתחיל להשלים עם מר גורלנו

שרוף

New member
נהפוך הוא אני מבין את סערת הרגשות שבה אתה נתון

אכן לצערי צודק אתה. ללא שום קשר לרצח המזויע הזה אכן עם ישראל מופקר ולא זוכה להגנה מספקת.אם לא יהיה מהפך בחשיבה וההכרה שהסכם אוסלו מזמן מת והיום עלינו להוציא את צה``ל מהמקפיא ולתת לו באמת לעבוד אזי עם כל הכאב שבדבר התחזית שלך היא נכונה לחלוטין. עלינו לא להילחם בעם הפלשתיני עלינו להילחם ברשות הפלשתינית. היא שורש כל הרע.

אלון גל

New member
הכיבוש הוא שורש הרע

זה נכון שהם נלחמים נגדנו באכזריות ומבצעים גם פשעים ללא גבול אבל עדיין הכיבוש הוא שורש הבעייה

hreuven2

New member
מה זה קשור לרצח של אופיר

100 שנה כבר ערבים רוצחים יהודים בארץ-גם תחת שלטון תורכי וגם מנדטורי וגם ללא כיבוש{שכחתם את הפדאיון?}לעולם לא אסכים להבין את הרצח של אופיר.אגב למי שמטיף לי מוסר אני גולש בפורמים רבים ומציע לכם לגלוש לפורום של מר``צ ולראות ולא להאמין בהצדקה מסוימת של הרצח כי הם הבינו מתוך הגלישה באתר שלו שהוא היה ימני.ברגע זה של אבל אני לא יודע את מי לשנוא יותר

אלון גל

New member
הופתעתי מדבריך

שיש בהם נימה מתונה קמעא - וזה אומר שיש לך סיכוי להשתנות אם כך אני מציע לך השתתף הרבה בפורומים ויום אחד אולי תבין דרך המחשבה מה באמת טוב לעם שלנו

שרוף

New member
אל תשמח אני בטח שלא אשתנה.

דרך מחשבתי רחוקה מדרכך מרחק שנות אור.

למעלה