הפנו אותי אליכם

הפנו אותי אליכם

יש לי גלקסי דנדש (של אורנג' אם משנה), איך אני מורידה אפליקציות (דרך המרקט?) איך אני מחפשת משהו ספציפי? (נניח אני רוצה שיופיע לי תאריך בשורה העליונה- איפה שהאיקון של הבטריה, יש דרך לעשות את זה? הוא מופיע שאני לוחצת עליו. או איך אני מורידה שירים/ צילצולים? הבטריה- הלכתי לפי ההוראות, וכשקיבלתי אותי (אחרי התלהבות קצרה) כיבתי את המכשיר ואטענתי אותו כל הלילה. אבל עדיין אני לא עושה איתו יותר מידי והוא מתחסל דיי מהר. חייבת לציין שקיבלתי אותו בשלישי בערב, ואתמול לא השתמשתי בו הרבה אבל בערב כבר הוא סימן לי סוללה חלשה.. כאמור אשמח לתשובות ולכל פיסת מידע בנושא. תודה רבה

Or Amit

New member
אהלן

הורדה של אפליקציות דרך המרקט נעשית ע"י כניסה למרקט (יש לך קיצור דרך בתפריט), חיפוש ע"י טקסט חופשי (ששם את יכולה להסביר מה את מחפשת) ולחיצה על הורדה. אחרי שלחצת על הורדה את תצטרכי לאשר את ההורדה (הוא מסביר לך לאיזה יישומים הוא ניגש, ורק לאחר מכן את יכולה להוריד) ולהתקין. שירים וצלצולים אפשר להעביר על ידי חיבור למחשב. אולי יש גם איזה תוכנה של אורנג' שאפשר להוריד את מה שהם מציעים בתשלום. לגבי הבטריה - אפשר לעשות את המסך פחות מואר, לוודא שהBT ושהwi-fi כבויים כשלא משתמשים בהם ואפשר גם לחפש תוכנות שמשפרות את חיי הסוללה במרקט.

תודה רבה ועוד משהו קטן

יש איזה אתר/ לא יודעת מה. שיש שם את האפליקציות שיש? ז"א איך אני אדע מה לחפש אם אני בכלל לא יודעת שיש דבר כזה? נניח ראיתי אצל מישהו שיש לו אפליקציה כזו שמראה לו את השימושים שלו וכמה הוא ניצל (נניח 400/500 הודעות, 200/500 דקות, 25.33MB/ 2G אז אני יודעת שיש דבר כזה- לא יודעת את מה לחפש אבל אני יודעת שהוא קיים.. תודה

Or Amit

New member
לשאול אותו

או לחפש מילות מפתח, נניח message counter או message usage. סתם לדוגמה. עשיתי אצלי בבלוג לפני כמה זמן פוסט אנדרויד למתחילים, עם אפליקציות בסיסיות שעזרו לי את מוזמנת להסתכל ולחזור לכאן להציע עוד
http://or-amit.blogspot.com/2011/01/blog-post_5622.html

אז זהו

שאין לי מושג מי זה הבן אדם הזה. ישבנו באותו שולחן באירוע ויצא שדיברתי איתו על המכשיר (זה היה כמה שעות לפני שהלכתי לקחת את המכישר ועדיין עשיתי סקר בין הגלקסי לאיפון).. בלוג חמוד.. תכף אתמקד בו יותר לעומק...

למעלה