הפנו אותי לכאן מפורום אחר

כיףחיים

New member
הפנו אותי לכאן מפורום אחר

כתבתי שם הודעה והמליצו לי להיכנס לכאן אני לא חושבת שאני א-מינית כי אני מאד אוהבת מגע, וליטופים ומרגישה משיכה אל גברים זה רק שאני לא מעוניינת בקשר שכולל חדירה. קיימתי יחסי מין בעבר וכיום זה לא מעניין אותי מה דעתכם? האם נתקלתם במקרה כזה?

Limbonic Art

New member
קיימים כאן כמה בנים

שמעוניינים בקשר עם מגע ולא כולל מין ,אבל הם בעיקר מפרסמים הודעות בלוחות פה למעלה בסרגל הכחול ופחות משתתפים בפורום עצמו.... נסי למצוא לך אחד שיתאים שם או לפרסם מודעה בעצמך שיהיה לך בהצלחה!

Limbonic Art

New member
ובכדי לענות לך על השאלה

את צריכה לחדד את הכוונה שלך "קיימתי יחסי מין בעבר וכיום זה לא מעניין אותי" פעם זה כן עיניין אותך? כי אם כן- סביר להניח שזו תופעה חולפת . אם לא -סביר להניח שאת א-מינית וזאת במידה ואת לא נמשכת פיזית ומינית לגברים, אלא רק ריגשית ומעוניינת עימם בן היתר בקשר רומנטי (ללא מין).

כיףחיים

New member
פעם זה כן עניין אותי

אבל כבר כשנה וחצי שאני לא מעוניינת בחדירה אני כן נמשכת לגברים ואוהבת מגע קראתי בפורום הודעות ומאמרים ואני יכולה להגיד כרגע שאני לא שייכת להגדרה של א-מינית אלא פשוט לא רוצה חדירה

Limbonic Art

New member
אוקיי את יודעת הכי טוב מי את../images/Emo13.gif

רק איך קרה השינוי? כלומר אם תרצי בקשר זוגי לכול דבר -הכולל מין -יהיה לך יותר מבחר וסיכוי למצוא בן זוג. שורה תחתונה - אם לא קרה שם משהו דרמטי מידי ואם לא חל אצלך שינוי הורמונלי - יש סיכוי שזה השתנה בעתיד אצלך- גם אם כבר שנה וחצי את לא מעוניינת במשהו אחד. אולי במקרה שלך באמת את צריכה למצוא את האחד שבאמת תאהבי או משהו
בכל אופן שוב, בהצלחה לך!

כיףחיים

New member
איך קרה השינוי

הגוף שלי שידר לי "די מספיק. לא רוצה יותר חדירה" לא קרה אצלי שינוי הורמונלי

דם דם

New member
כמו שלימבו אמרה

זה רק את יכולהל ענות על השאלה אם את א-מינית או לא יש כאלה שמגלים שהם א-מינים אחרי כמה מערכות יחסים ויחסי מין, כול מקרה לגופו כמובן. על כול פנים אם את כן אוהבת מגע אבל כרגע יש לך מין דחיה מזה אז כנראה שאת לא א-מינית אלא כמו שכבר היא ענתה לך,אולי זה משהו שחולף. כי א-מיניות נולדים עם זה, זה לא משהו שנוצר עם הזמן

ברוכה הבאה ../images/Emo135.gif

בהמשך לדיון בפורום בליינד דייט, מה באמת הדברים שאת מחפשת מהבחינה הפיזית? כתבת שם על כל מיני סוגים אחרים של מגעים אירוטיים שאת לא רוצה. האם כל מגע שהוא אירוטי יותר מנשיקות וחיבוקים הוא מגע שלא מעניין אותך? מקווה שאירוטי זו המילה הנכונה. אני לא רוצה לרמוז שיש משמעות נפשית למגע הפיזי הזה, כי כולנו יודעים שהרבה פעמים אין

למעלה