הפנו אותי לקישור בפייסבוק ...חחח

mike300L

New member
הפנו אותי לקישור בפייסבוק ...חחח

נראה שלמנהל הקבוצה יש בטן מלאה על הפורום בתפוז,ועם
שם המשתמש שלי שמשום מה לא מבהיר לכולם קבל עם ועדה מה שמי המלא...חחח
הרי זה כתוב ב cursive אפילו על החופה שלי, לא חשבתי שמישהו עדיין חושב ש Mike300L
זה חס ושלום: מייק 300 לוינשטיין או מייק 300 לולו למון..חחח
מה עוד צריך להסביר שהפלטפורמה של פייסבוק עם כל הכבוד לה, במתכונתה הנוכחית של הקבוצה אינה תחליף שווה לפורום תעופה קלה בתפוז.
דפדפתי שם, והכל מלא בקישורים לסרטוני תעופה מהעולם...נחמד כשלעצמו, אבל לא ממצה לעומק דיונים ארוכים שהיו בעבר בפורום הנוכחי.
אין לי בעיה שמקשרים סרטון שלי מיו טיוב, אבל נימת הזלזול המובנית של יאיר ממש ממש...לא משנה ממני והלאה.
דרך אגב הסרטון שהעלתי ביו טיוב היה רק מחווה למשתמשי תפוז, כי בפייסבוק בחשבון האישי שלי שגם שם העלתי לא כולם יכולים להיכנס ללא חשבון משתמש.
תמונת מסך מהקבוצה

mike300L

New member
וגם אם היו עשרים אלף צפיות או רק אחת, ממש לא מענין אותי

אין לי שום ציפיות להכנסה מאתר אינטרנט, או רצון לקדם פרסום אישי, אני קודם כל טס בשביל עצמי, אח״כ בשביל הקהל שמגיע, וביחוד בשביל הילדים ששואבים מאיתנו מי שמטיסים מטוסים במופעים השראה, והתשוקה לחלום, בתקווה שמה שראו ביום שבת אחת בילדותם במופע בשדה הבית של העיירה בה גדלו, יביא אותם בעתיד לשבת מאחורי הסטיק בטיסת סולו, בדרך אל הרשיון.

מייק,

תודה על השיתוף והעשיה למען התעופה באשר אתה.
תמשיך לפרסם כאן. אני עדיין מעדיף את התפוז המכאני עם הפלטפורמה המסורבלת על ספר הפרצופים והפרטיות המפוקפקת.
&nbsp
&nbsp

במקום לומר תודה

לא השמצתי אותך, רק פירסמתי לינק ואמרתי שאינך רוצה לפרסם בפיסבוק.
אף שאמרת שיש לך פיסבוק של עצמך, אבל זה לא חשוב.
להזכיר לך, אמרת שלא יהיו לנו יותר מ-50 חברים, אז פשוט הנבואה שלך לא התקיימה.
מספר הצפיות שלנו לפרסום משתנה מ-בערך 300 עד 650 צופים.
יש לנו חברים מספיק מכובדים ואני לא עושה תחרות עם אף אחד.
גם לא עם תפוז, שכבודו במקומו, אני שונא את האופן שהם תוקעים פירסומות והממשק לסמארקפון, פשוט גרוע.
ודרך אגב, תשאל את מנהל הפורום, שאני משוכנע שיאשר לך שסרבתי להיות מנהל הפורום הזה.

mike300L

New member
מאחל לכם רק בהצלחה, אין לי שום דבר נגד הקבוצה. נכון שתפוז

תוקעים פרסומות, אבל גם פייסבוק מלא בזה. אף פעם לא טענתי שאין לי פייסבוק, וכל סרטון שלי עולה של קודם.
אני פשוט לא רואה בקבוצה שלכם תחליף לפורום הזה פה. זה יכול להיות בנוסף לפורום אבל לא מחליף את זה, יש שלא רוצים חשבון בפייסבוק והם פה. לי אישית אין עניין בעוד מקור לשיטוט יומי, יש מספיק מזה בחשבון האישי.

אני כנראה קצת דפוק

כי לא הצלחתי להבין מה שאתה אומר.
בשום מקום לא אמרתי (אולי תראה לי) שהקבוצה היא במקום תפוז, תמיד אמרתי שאפשר גם כאן וגם שם. עובדה שאני אישית גולש גם כאן.
ממשק הפרסומות בפיסאבוק, שונה באופן משמעותי והרבה יותר איכותי ממשק הפרסומות בתפוז. בפיסבוק, אני יכול להכנס גם מהטלפון, מה שבתפוז מאוד לא נוח (לא רוצה לומר מגעיל).
ידוע לי, שיש כאן חברים, שאינם מעוניינים בפיסבוק, למשל זאב רוזנק, טל ריכרט ועוד. אבל גם בפיסבוק יש רבים (איכותיים) שאינם מוכנים להכנס לתפוז. אני לא אפרט את השמות, אך אפשר לראותם בקבוצה ולדעת...

אני ממעט להגיב, אבל כשרואים ליצן

שקופץ בכל פעם מחדש וצועק אני כאן תוך כדי השמצות עלובות, עם ריח גזענות דוחה באופן ונימת כתיבתו - חייבים לומר....יאיר, לא תתקרב בחיים שלך לרמת הידע/אינטלקט/IQ/כושר טיסה ועוד ועוד של מיכאל ועקנין מארה"ב (שאגב, צעיר ממך בכ-20 שנה). אין לך את זה, אתה אוכל את הלב על זה, תקנא חזק בכל יום אפשרי ותחיה עד מאה ועשרים.

אתה צודק בהחלט בכותרת תגובתך, זה לא כנראה...

רוכב שמיים, אתה פחדן.

אף שמתבקש, לא מעוניין להשמיצך, אני כותב בשמי.
אינני טייס אירובטיקה, אין לי אהבה לכך, לא מעוניין באירובטיקה, גם לא משקיע בכך זמן צפיה באושקוש, יש דברים שאני עושה ויש דברים שמיכאל לא עושה.
מלבד זאת, אני כמעט משוכנע, שלמרות הרמה האינטלקטואלית הגבוהה שלך, לא הבנת את הכתוב בשרשור.
שנה שמך לשפנפני זה הולם פחדנים.

למעלה