היי. קלעת לדברים שאני אוהב. אשמח אם תכתבי אלייהפנטזיה שלי זה לשחק רופאה אורולוגית ולבדוק לגברים את איבר מינם.
בדיקת אשכים כוללת מישוש של כל אחד משני האשכים, התבוננות באשכים לבחינת גודלם, לראות אם יש פער בגודל בין שניהם, ואם אין ורידים בולטים.
בדיקת הפין כוללת מישוש הפין והזזתו מצד לצד.
אני מוכן להיות החולה ממממהפנטזיה שלי זה לשחק רופאה אורולוגית ולבדוק לגברים את איבר מינם.
בדיקת אשכים כוללת מישוש של כל אחד משני האשכים, התבוננות באשכים לבחינת גודלם, לראות אם יש פער בגודל בין שניהם, ואם אין ורידים בולטים.
שלום לךהפנטזיה שלי זה לשחק רופאה אורולוגית ולבדוק לגברים את איבר מינם.
הפנטזיה שלי זה לשחק רופאה אורולוגית ולבדוק לגברים את איבר מינם.
אשמח שתבדקי אותי [email protected]הפנטזיה שלי זה לשחק רופאה אורולוגית ולבדוק לגברים את איבר מינם.
זאדקחייב להודות שעל הנייר זה נשמע מחרמן לראות מישהי שנהנת לשחק עם ה"חבילה"
מצד אחד בא לי להגיד לך יאללה אחרי שנים שלא היה לי כל אינטראקציה עם המין השני אני מוכן לזרום
אבל מצד שני הרתיעה שלי ממגע באשכים +העובדה שהם יחסית קטנים אולי לא יתאימו לך כ"כ
מכל המישושים שלי בחיי , לא שמתי לב שיש הבדלים בגודלאנ'לא מנסה לגרור אפ'חד לשומקום ..
אני לא מתבייש להודות ששלי קטנים
ואני סובל מורידים ורציטילים או מה שזה לא יהיה שהאורולוג בזמנו אחר לי שזה מעבר לניתוח ושבגלל המצב אני עקר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.