הפנטזיה של הל

דנדוש20

New member
הפנטזיה של הל

ראיתם פעם את הסרט? יש שם בחור שיוצא אך ורק עם בנים שנראות מצויין+. יוצא שאיכשהו הוא סובל מזה (או שהן דוחות אותו או שיש להן אופי מחורבן) יוצא שהוא מדבר עם איזה פסיכולוג, שעושה לו היפנוזה וגורם לכך שהוא יראה את היופי של הבנות על פי האופי שלהן. (כלומר בנות עם לב זהב יראו לו יפות וההפך). הוא מתאהב בבחורה מדהימה, מתנדבת, טובה, מצחיקה, מקסימה. שנראית כמו לוויתן ושוקלת בערך 1200 קילו (בגרסה שלו היא נראית, בהתאם לאופי שלה, גוונית פלטרו). מתאהב כמו שהוא לעולם לא התאהב.
הייתם מוכנים שיעשו לכם היפנוזה כזה?
הייתם רוצים שכולם יהיו על כישוף כזה?
בסרט אומרים הוא אומר: "איך למישהי שנראית כל כך טוב, יש אופי כזה מדהים?" אתם מסכימים עם האמירה? (
ולמי שלא ראה את הסרט, אל תדאגו, אחרי יסורים רבים, הם בסוף ביחד, חיים באושר ועושר
)

L y c a n

New member
תיקון

יש שם בחור שיוצא אך ורק עם *בנות שנראות מצויין
ו.. זוג שמתחבר רק בגלל המראה, לא נועד להיות הרבה זמן ביחד. בסוף הם יפרדו, כך שזה בעצם דרכו של עולם

יהללל

New member
../images/Emo97.gifבדיוק ראיתי את זה היום..

זה מורכב.. בקשר צריך גם משיכה, לא מספיקה רק האהבה.. אם אני לא נמשכת לבנאדם שמולי אני לא אוכל להיות איתו.. לפעמים אנו מתאהבים באופי והיופי תופס חלק קטן יותר אבל עדיין יש לו משקל כלשהו.
לא הייתי מוכנה לכזו היפנוזה, לא בגלל שלהיות עם מישהי כזו יציק לי אלא בגלל שתגובות האנשים יפריעו לי מאוד. חוצמזה הייתי מסכימה רק אם לא הייתי משתחררת מההיפנוזה הזו לעולם..
הייתי מאוד רוצה.. ככה בנאדם יהיה צריך להתאמץ על מנת להראות טוב. תמיד כשאני רואה מישהו עם מישהי יפה ומגעילה, אני מקללת את אלוהים
אני נוטה להסכים, רוב הבנות היפות שפגשתי התגלו כגועל נפש מרוכז. אולי זה לא מדעי, אבל זה פשוט ככה..

מיטללל

New member
ראיתי פעם...

לא, לא הייתי מוכנה שיעשו לי היפנוזה כזו. לאו דווקא בגלל תגובת החברה, אלא בגלל שאני רוצה להיות מודעת למציאות כמו שהיא. וכן, גם להיות עם מי שבאמת מושך אותי.
בלי כישוף, נראה לי לא רע עולם בו שופטים אנשים מאה אחוז על פי ה"בפנים" שלהם. אבל בטוח לזה עוקץ.
ממש לא מסכימה עם המשפט כזה. אופי לא בהכרח נגזר ממראה. יש שילובים כאלה ואחרים.

דנדוש20

New member
תשובות שלי ../images/Emo13.gif

הייתי מוכנה שיעשו עליי היפנוזה כזאת. נראה לי טוב שכולם יהיו על כישוף כזה. אולי ככה העולם יהיה מקום יותר טוב. ואני ממש לא מסכימה עם זה שמי שנראה טוב יהיה בהכרח בן אדם רע.

למעלה