הפנטזיות מתגשמות.....רז

perachan

New member
הפנטזיות מתגשמות.....רז

רז יקירי ראשית אולי תופתע:אין אני אדם דתי ולא מתיימרת להיות....אכן מציאותית אני וזה מה יש... האם לא טוב לממש את הפנטזיות עם האדם אותו אתה אוהב? נכון...השיגרה גורמת לחיפוש ריגושים,אך תדע לך שכל אישה.....בוגדת בבעלה בפנטזיות שבראשה.... לא כן שגברים מעדיפים לממש את הפנטזיות עם אחרות..... אז...חיה ותן לחיות......

loveyou4

New member
לכל איש אלוהים משלו........

לא, איני מופתע ולא חשבתי שהינך דתייה. לכל איש אלוהים משלו, כל איש סליחה - כל אדם - בהיותו אדם, יש לו את כוכב המצפון, כל אדם נתקל שלא במקרה בעת טובה ובעת רעה......אוך אלוהים, רבונו של עולם וכהנה, וכהנה. אצל כל אדם, בטוחני שבמבט עמוק אל תוכך תוכלי אף את לראות שאכן יש סוג אלוהים בקירבך, השאר זה עניין של שמות ותפיסת עולם. איני יודע את גילך וכן את ניסיונך בחיים בכלל ובנשואים בפרט. אם תשאליני - זוגיות היא דבר במעלת קדושה וגבוהה, בגידה בבן בזוג נתפסת אצלי כדוגמת ``שפיכות דמים`` ופגיעה בנפש בן/בת הזוג כמוהו כשפיכת נפשו או דמיו, מה הפלא לטרגדיות שקורות כאשר חלשים פגועים כתוצאה מהתגרות או התגרות דמיונית ע``י נשותיהן ונופלים לתהום וסוחבים את נשיהם לשפיכות דמים פיזית, וגברים שלא מוצאים את עולמם, נראה כאילו איבדו את עולמם לחלוטין, כאבן של נשים ותסכולן בשל חוסר פירגון, זלזול, לקבל אותן כמובן מאיליו, לזלז במראיהן שהשתנה כתוצאה מלידה, השמנה, מראה השונה מהירחונים או הלא מקובל לכאורה, פוסקים לכבדן, לעוררן ולטפחן - כל אלה הינם זרעי פורענות. אך החושך בו אנו נמצאים לעתים פורש לנו מלכודות, שגורמים לנו לרדת מסולם האנושות, מהערכים הרוחניים ומובילים אותנו ל``גשם`` שבנו, לאינסטינקט החייתי, לתשוקה, למילוי החלל בדימיונות, להיות לרגע קט אנשים אהובים ורצויים. מה אשה יכולה לתת עבור רגעי אושר מעין אלה, מילה טובה, חיוך מקסים, הערכה, חום, חום ועוד חום שהתקרר משום מה. זה נכון מה שנאמר, היי מאושרת ואחר כך הכל יבוא. דעי לך, ברור לי עד מאוד שהנך ורגלייך אוחזות בקרקע איתן, אך אנו הולכים קדימה ואין לנו כלים לראות את העתיד, ישנם פתולים שלא חשבנו עליהם, ושם הסכנה. אני רוצה לומר - שהבגידות טבעיות המה - כנכוש נמר בכבש. והכאב שבא אחר כך - הוא צפי של האור הבא אחר החושך. אך מן הסתם אין מחיר לאהבה והסובב אותה, ולכן נראה לכאורה שה``מים`` שווים את ערכם - למרות הנורא שבדבר.

perachan

New member
אנציקלופדיה מהלכת...מיים

המיים הם סוד החיים...... בלעדיהם לא יחיה איש...בעולם שתה לך לרבייה כאוות נפשיך...ותלגום מן הבאר שתיבחר אני נשואה כבר עשור+...ונסיון בחיים לא חסר לי.... ומודה אני לאלוהיי שנתן לי בינה להבחין בין טוב לרע. תעדיף את הרע.....יהיה לך יותר רע...זה בדוק... (יש לי הסטוריה של הורים גרושים,כשאתה עובר משברים בחיים אתה נזהר לא להפגע באותה הדרך)......

למעלה