הפניה באקסל

הפניה באקסל

אני רוצה ליצור HIPERLINK בתוך מסמך אקסל למסמך עצמו כלומר לילחוץ איפשהוא ושהוא יקפיץ אותי לנקודה מסוימת בגליון עבודה. אבל יש לי כמה הגבלות: 1. אני צריך שההקפצה לא תהיה תלוי בשם גליון העבודה, כי אני משנה אותם כל הזמן (מה שפוסל את האפשרות של יצירת היפרלינק פשוט) 2. אני רוצה שאני אוכל לכתוב את ההפניה בגליון אחד (נגיד שבגליון אחד יהיה כפתור שיפנה אותי באותו גליון לתא X ) ושאני אוכל להעתיק את ההפניה גם לגליונות אחרים (מה שפוסל את השימוש במתן שמות לתאים והפניה אליהם) למי יש רעיון?

amiros

New member
מעבר אל

שלום.. ישנה אפשרות אחת ואני לא יודע אם היא תתאים לך. באקסל ישנה פקודת "מעבר אל" ואתה מפעיל אותה עם F5 או מתוך תפריט עריכה. אם אתה מכיר את נושא עריכת/יצירת מאקרואים באקסל זה בהחלט יעזור. תוכל להקליט מאקרו אשר יקליט את פעולה המעבר אל מיקום מסויים במסמך. את קוד המאקרו תוכל להכניס לתוך כפתור אשר לחיצה עליו תעשה את העבודה. זהו זה. אם יש לך עדיין שאלות, אל תהסס לשאול. בהצלחה אמיר :)

AO

New member
HIPERLINK

מצ"ב קובץ אקסל בגליון הראשון השתמשתי במאקרו על מנת לעבור מתא לתא . המאקרו עובד בלי קשר לשם הגליון. בגליון השני יצרתי HIPERLINK בגליון השלישי העתקתי את הקישורים מגליון 2 ושיניתי את שם הגליון - הקישור ממשיך לעבוד. אם אחד הפתרונות מעניין אותך ומתאים לך ותרצה הסבר מפורט יותר לגביו - תרגיש חופשי לשאול. אלון

למעלה