הפניה לגבר
שירצה בנסיכה

הפניה לגבר../images/Emo22.gif שירצה בנסיכה../images/Emo140.gif

טאקילה יקירה אם זה לא מתאים לפורום ואת מורידה אותי תגידי לי וסליחה אם טעיתי בבחירה שלי לכתוב כאן על הרצון בנסיך חלומותי אך פה אני מרגישה בבית כותבת באופן כללי לכל מי שיכנס לקרוא אם הוא גבר פנוי רוצה באהבה וחברה לחיים אני רווקה בת 46 רומנטית ורוחנית שקטה ועדינה ,לא מעשנת, וצמחונית . רגליה על הקרקע ראשה בעננים לבה תמים וחם מחוברת לעצמה ולסביבה , נקיה מאגו,לא יודעת מה זה אני ואני יודעת לאהוב,ופועלת מאהבת חינם יודעת לכבד את האחר והשונה ממנה מציירת,כותבת בפורמים השונים של התפוז אז סליחה שתפסתי טרמפ על הפורום אבל הרגשתי צורך להגיע לגבר כמוני רק טבעי לחפש אותו כאן במקום בו אני מרגישה בבית אני אשה של בית לא מועדונים,שקטה ורגועה שבמועדונים לא אמצא אותו, את הנסיך שלי, גבר רגיש שיודע לשבת בבית להינות מבית חם שידוכים הם לא מה שרציתי ,אין תקציב לענין כותבת כאן המון ומכירים אותי מהכתיבה כותבת אני שירי ערגה לאהבה ולאוהב לחבר מקווה ומתפללת שיום אחד יגיע נסיך קסום שאותי יאהב ולי יאמר היי לי למלכה אוהב אותך ובך בחרתי מכל הבנות אז אהיה מאושרת וכל העולם יראה וישמע מקווה שיש גבר שמילותי אלו יכנסו לליבו, בכל חברה יש את מי שעדין לא מצא אהבה בעבודה או בסביבה הטבעית שלהם . גבר פנוי הרוצה לחלוק חיים צנועים ושקטים בתפוז יש אנשים ממקומות שונים מרחבי העולם שבשום דרך אחרת ,לא הינו נפגשים לעולם אולי הנכנס יהיה הנסיך שלו אני מחכה יקרא את הכתוב ומוזמן לשלוח מסר ואתה הקורא באקראי , האם קוסמת היא לך הנסיכה הזו?

Karnaf1

New member
נסיכה יקרה

לא, אני לא הגבר שחיפשת, אך ברצוני לומר שכתיבתך מרגשת ואני מאחל לך את מלוא ההצלחה.

טאKילה

New member
נסיכה של כוכב..../images/Emo39.gif

קחי ממני חיבוק..
תגובה מלאה קיבלת ממני בפורום שיחות אל תוך הלילה.

amigor

New member
ערב טוב! כמבקר אקראי לך../images/Emo39.gifאתן

אני קראתי באקראי על הנסיכה של כוכב לא יכולתי שלא להגיב בדילוגיי אצל השכנים הרשי לי לפרגן לך על קסם כתיבתך המקרין בהבעת הערגה והציפיה לנסיך הקסום להית'

mr_lonely

New member
וזו נסיכה אמיתית, האמינו לי.../images/Emo24.gif

זו נסיכה שביום אחד היא "תגדל" ותהיה מלכה .
בהצלחה, ממוש ...ואם את לא מזמינה אותי...אני...אה...אני... אני אבוא בכל זאת !!

mr_lonely

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

למעלה