הפניה ללוחות ואבדות

כרמל 123

New member
שתי רגליים שמאליות

יובל חזר הביתה עם שני סנדלים שמאליות מהג'ודו (גן חובה) אם למשהו יש שתי רגליים ימניות אשמח אם יצור קשר 0506634617

ענת קדם

New member
השבת אבדה../images/Emo124.gif

נמצא אתמול ארנב קטן וחמוד,שבודאי מתגעגע לילד שלו. אצל משפחת קדם 08-9762181

אבד כדוררגל

אבד כדור רגל במגרש היום ה-15/10 אחר הצהריים המוצא נא להודיע בפורום או לגיא שמואל תודה

מוסך טוב באזור../images/Emo73.gif?

האם מישהו מכיר מוסך אמין באזור? אשמח לשמוע במסרים. תודה וחג סוכות שמח

לוחמי צה"ל הפרוייקט החדש

פרטים על הפרוייקט החדש של לוחמי צה"ל בלוחות -"הטבות לתושבים" וב"בתים ודירות" חג שמח יותם

אלי בקר

New member
מחקו לי אז אשאל אחרת

מתי תגמרו קודם עם הפקרוייקט הקיים? נעזוב כרגע את רמת הצדק והמוסר הכללי שאפיינו את דרך הניהול. כרגע מציק לדיירי שלב ב שתסיימו את הפיתוח של האזור שלנו. רחוב אהוד פינת האורנים למשל. אתה מוכן לטפל בזה יותם -לפני שאתם רצים קדימה לפרוייקט חדש. אני ממליץ לכם לדאוג שחברי העמותה הקיימים יהיו שבעי רצון- אחרת מאמצי השיווק שלכם לפרוייקט החדש לא יהיו קלים במיוחד. ממתין לתשובתך

ר ח ל י ת

New member
לגבי פינת אהוד-האורנים

הנושא בעייתי מבחינת אחריות עמותה - ועד - אם תחפש בפורום תמצא התכתבות שלי עם רונן שמסבירה את הענין. בינתיים אנו - דיירים מרח' אהוד והאורנים חותמים על המכתב המצ"ב לעמותה, הוא יועבר בדואר לתושבים, ומי שמעוניין לחתום יפנה אלי. אשמח לעזרתך בפרוצדורה הנ"ל. (פנה אלי במייל או בטלפון 054-2288160). בברכה, רחלי בר.

באג4

New member
שלא לדבר על כך

שיש מאות משפחות שרוצות רק לסיים את סיפור העמותה ועוד 7 שאין להם בכלל בית. ודרך אגב, יותם, מתי יש אספה ? סתם. בצחוק. מן הסתם החוזים המחייבים כבר נחתמו בשמנו.

הפרוייקט החדש - -תשובה לאלי

שלום אלי אני מסכים אתך שצריך לסיים את הפיתוח. אשמח לשוחח איתך ולבדוק אם יש באפשרותי לעזור ולקדם פיתרון. שים לב בבקשה שבחומר המפורט שנישלח למתעניינים כתוב בפירוש שלפרוייקט החדש אין קשר לעמותה .ובאופן כללי, אני מאמין שהסה"כ יצא טוב ולא במקרה הישוב הזה נחשב לאיכותי מאוד ומבוקש כל כך. וכמדד אובייקטיבי ראה את עליית ערך הבתים כאן (גם שלך ) בעשרות אלפי $ ויותר. לאור ההצלחה הנ"ל והביקוש הרב לפרוייקטים איכותיים נוספים אנחנו מגבשים את קבוצת הרכישה החדשה. חג שמח ושנה טובה יותם

odedgal

New member
אבדו אפניים אדומות Y18

.. נשכחו במגרש בשבת האחרונה.. במידה ומצאתם, אנא התקשרו ל- עודד גל 0544-616199 או לעופרי 0545-441331 תודה

papageno1

New member
מישהו מכיר פנסיון טוב לכלבים?../images/Emo107.gif

אנא התקשרו אלי לטלפון 057-7736517 תודה, שחר

למעלה