הפנים היפות של פינלנד

TillsWIFE

New member
הפנים היפות של פינלנד

אוּי, אני ראיתי ממש לפני כמה ימים לראשונה את הכתבה הזאת. תמיד הייתי בטוחה שאין יותר משתיים-שלוש כתבות גדולות על לורדי ואת כולם היכרתי. זו דווקא אחת די מעניינת מבחינת נתונים היסטוריים, הצגת דעות וכו' ממש מזכיר לי את שיעור אזרחות עם טבלת יתרונות וחסרונות.

TillsWIFE

New member
ימות המשיח המטאלי

גם הבעת דעה מאוד מעניינת בנושא של מיינסטרים והלהקות שלא זורמות על פי הרוב.

../images/Emo22.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני רואה טוב או שאני הוזה ? זאת גוון סטפני בתמונה ????? מה היא עושה עם מיסטר לורדי לעזאזל ?!?!?!?!
גאד, ומה הם עושים, למען השם ?!?!
מאיפה לקוחה התמונה הזאת ? מטקס כלשהו ? כי אני מתה עליה. Gwen Stefani Rules Forever !!!
*זהו. פרקתי.*

TillsWIFE

New member
אוו זה היה יכול להיות בהחלט משעשע

אם זו הייתה גוון סטפני... אבל זאת תמונה מהאירוויזיון והאישה ברת המזל של ברכיו של לורדי ועם לשונה המתחככת בלשונו (חח
) היא הנציגה של תורכיה.

וואלה.

הממ, משום מה הפנים שלה לא זכורות לי מהאירוויזיון.. טוב, אולי זה מרוב השוק שחטפתי מזכייתם של לורדי חחח
אבל תודי שהיא ממש מזכירה את גוון, ממה שלפחות ניתן לראות בתמונה - השיער כמובן, תווי הפנים, לא ? בכל אופן, תודה לך על ההבהרה. אני שמחה לדעת שזו לא גוון שם...
עכשיו אני יכולה להיות רגועה.

TillsWIFE

New member
חחח כן היא בהחלט מזכירה את גוון

תכלס אני לא זוכרת מועמדים של ארצות אחרות (חוץ מרוסיה
) אבל אותה אני אפילו די מעריכה. לא רק שהיא זכתה לשבת על ברכיו של מר לורדי (Yay) היא מתורכיה ארץ מוסמלמית דתית, מה שהיא עשתה לא מקובל שם, אז לדעתי מגיע לה ח"ח. אמרת שחטפת שוק כשהם זכו-לטובה או לרעה?

אמממ...

אז זהו, שבטקס עצמו, ברגע ההופעה שלהם, ברגע הזכייה ההזוי שלהם
וגם תקופה מסויימת לאחר זכייתם, ממש נחרדתי מעצם העניין שדווקא הם זכו (למרות שזה בכל אופן היה בין האירוויזיונים הגרועים שהיו, לטעמי), בגלל שחשבתי שזה כ"כ לא קשור לתרבות, לסגנון ולהלכי הטקס הזה. דעתי הייתה בזמנו שהשיר שלהם פשוט כ"כ שונה, כ"כ חריג, כ"כ פורץ גבולות כזה. ועוד העובדה שהשיר שלהם גרף את מספר הנקודות הגבוה ביותר בהיסטוריה של האירוויזיון אי פעם, פשוט לא הבנתי ולא האמנתי... אבל... 3 חודשים בערך לאחר הזכייה, די שיניתי את דעתי, אחרי שיום אחד נתקלתי לפתע פתאום ב-MTV בקליפ שלהם לשיר הזכייה, Hard Rosk Hallelujha, שאני חייבת לומר שזה קליפ לא פחות מטורף מהם
, אבל חביב כזה. ופתאום גם השיר נשמע לי דווקא חביב, מקפיץ כזה, למרות הצרחות של לורדי. אבל הם נורא דוחים אותי עם המסכות שלהם, כן ? מקווה שלא פגעתי ונגעתי בנקודות רגישות או משהו.. אז בקיצור - הם לא כ"כ נחותים כמו שחשבתי כשרק הכרתי אותם באירוויזיון.
אגב, ניתן כמובן לרכוש את דיסק הבכורה שלהם בארץ, בחנויות המוזיקה המובחרות, נכון ? או שהמלאי כבר אזל מזמן...? (בהנחה שהבנתי נכון ואכן מדובר בדיסק ראשון שלהם, מעט לאחר הזכייה, כן ?) ועל איזה עוד שירים, חוץ מהשיר היחיד שלהם שאני מכירה ושמעתי, אתם ממליצים לי במיוחד ?
(אגב, ראיתי את מיסטר לורדי גם בסיום טקס MTV MUSIC AWARD האחרון שהיה בחודש שעבר, והוא היה הזוי ולא שפוי - בקיצור כהרגלו...
) אממ, קראתי עכשיו קצת בויקיפדיה, ובעצם ראיתי שהם כבר הוציאו 4 אלבומים סה"כ עד היום, החל משנת 2002. אבל סתם שאלה: קראתי שם שהלהקה קיימת כבר מ-1992, אז איך זה שרק 10 שנים לאחר מכן הם הוציאו אלבום ראשון ?

TillsWIFE

New member
חחח מצחיקה

האלבום השלישי שלהם The Arockalypse (הדיסק הרביעי) הגיע לארץ כמה חודשים אחרי האירוויזיון. לעניות דעתי, יהיה יותר קשה למצוא את האלבום שלהם בחנויות אבל לא בלתי אפשרי
את יודעת, זה נשמע קיטש ופרשי אבל כל אחד ואחד מהשירים שלהם פשוט מעולה ואני מתכוונת כל השירים. ז"א יש להקות שאתה מאזין לאלבום ואומר לעצמך "וואי זה שיר יפה, זה יפה אבל פה הוא נפל וזה לא משו" וכו' וכו' אבל כאן אתה נהנה מכל השירים. |תחילתקוד|Last Kiss Goodbye, Dynamite Tonite, They Only Come Out At Night, Bringing Back The Balls TO ROck, Would U love a MonsterMan, Devil Is a Loser, Blood Red Sandman, The Deadite Girls GOne Wild, Not The Nicest Guy, Fire In The Hole, Wakw The Snake, Biomechanic Man, Get Heavy|סיוםקוד| את יכולה להתחיל מאלה...
ראית אותו בטקס הזה? אין לך מושג מה הייתי נותנת כדי לראות אותו שם... למה את מתכוונת בהזוי ולא שפוי?
בשנת 1992 מר לורדי הקים את הלהקה כפרוייקט יחיד, בשנת 1996 הצטרפו ללהקה החברים עליהם אנו יודעים (כשידוע שלפני מאגנום היו בסיסטים אחרים), ובהתחלה זאת הייתה להקה ללא כל אמצעים כלכליים, הם התגבשו לאט וזו יכולה להיות אחת הסיבות שלקח להם 6 שנים משותפות כדי להוציא אלבום.

תודה רבה! ../images/Emo140.gif

תודה על כל המידע וההמלצות לשירים. אקח זאת לתשומת ליבי ובהזדמנות, כשאשמע את אחד מהשירים, אבוא ואכתוב כאן את דעתי... וכן, אכן ראיתי אותו בטקס פרסי המוזיקה השנתי של MTV שהיה בתחילת נובמבר האחרון, בדיוק מה שהבאת בקישור.. ולמה התכוונתי בכותבי על לורדי שהוא הזוי ולא שפוי ? לא יודעת, אבל הוא נראה עוד יותר פסיכי עם המסכה הזאת. והוא צורח כמו מטורף
והיית צריכה לראות איך הוא סיים את הטקס של MTV, גם כשהוא שר את "הארד רוק הללויה", ממש צרח, והיו קטעים שהוא קירב את הפרצוף שלו למצלמה ועשה מבטים מפחידים והזויים רצח, וגם קירב את הלשון וליקק ת'מצלמה... תגידי לי עכשיו - זה לא בנאדם הזוי, אבל לגמרי ???
רואים שמשהו עובר עליו..
שוב, תודה על העזרה ושבוע טוב! =]

TillsWIFE

New member
הוא פשוט ילד בן 32

כי כמה שזה מגניב, בכל זאת צריך להיות בך טיפת ילדותיות כדי להתנהג כמו שהוא מתנהג.

../images/Emo208.gif

כאילו אני יודעת שזה כבר מזמן לא יקפיץ לי ת'הודעה, כי כבר עברו יותר מ-72 שעות, אבל אולי בכל זאת, TillsWIFE, ראית את התגובה האחרונה שלי אלייך ? ביקשתי המלצות לשירים מהאלבום האחרון שלהם מהשנה...
(ותקראי את כל מה שכתבתי על דעתי עליהם...
)

TillsWIFE

New member
לא, זה מצויין שאת ממשיכה להתעקש ../images/Emo13.gif

אגב, לגבי דעתך עליהם זה עניין של טעם וריח, אבל בעיניי הם פשוט חמים עם מסיכות... הם Spexy (שילוב של Spooky ו-Sexy)

AliceQueen

New member
אה! אני זוכרת אותה!

היא שרה מין שיר פופ כזה והייתה בשמלה ואני ממש התפלאתי כי הייתה כולה בקעקועים וזה נראה לא הסטייל שלה...

למעלה