אמממ...
אז זהו, שבטקס עצמו, ברגע ההופעה שלהם, ברגע הזכייה ההזוי שלהם
וגם תקופה מסויימת לאחר זכייתם, ממש נחרדתי מעצם העניין שדווקא הם זכו (למרות שזה בכל אופן היה בין האירוויזיונים הגרועים שהיו, לטעמי), בגלל שחשבתי שזה כ"כ לא קשור לתרבות, לסגנון ולהלכי הטקס הזה. דעתי הייתה בזמנו שהשיר שלהם פשוט כ"כ שונה, כ"כ חריג, כ"כ פורץ גבולות כזה. ועוד העובדה שהשיר שלהם גרף את מספר הנקודות הגבוה ביותר בהיסטוריה של האירוויזיון אי פעם, פשוט לא הבנתי ולא האמנתי... אבל... 3 חודשים בערך לאחר הזכייה, די שיניתי את דעתי, אחרי שיום אחד נתקלתי לפתע פתאום ב-MTV בקליפ שלהם לשיר הזכייה, Hard Rosk Hallelujha, שאני חייבת לומר שזה קליפ לא פחות מטורף מהם
, אבל חביב כזה. ופתאום גם השיר נשמע לי דווקא חביב, מקפיץ כזה, למרות הצרחות של לורדי. אבל הם נורא דוחים אותי עם המסכות שלהם, כן ? מקווה שלא פגעתי ונגעתי בנקודות רגישות או משהו.. אז בקיצור - הם לא כ"כ נחותים כמו שחשבתי כשרק הכרתי אותם באירוויזיון.
אגב, ניתן כמובן לרכוש את דיסק הבכורה שלהם בארץ, בחנויות המוזיקה המובחרות, נכון ? או שהמלאי כבר אזל מזמן...? (בהנחה שהבנתי נכון ואכן מדובר בדיסק ראשון שלהם, מעט לאחר הזכייה, כן ?) ועל איזה עוד שירים, חוץ מהשיר היחיד שלהם שאני מכירה ושמעתי, אתם ממליצים לי במיוחד ?
(אגב, ראיתי את מיסטר לורדי גם בסיום טקס MTV MUSIC AWARD האחרון שהיה בחודש שעבר, והוא היה הזוי ולא שפוי - בקיצור כהרגלו...
) אממ, קראתי עכשיו קצת בויקיפדיה, ובעצם ראיתי שהם כבר הוציאו 4 אלבומים סה"כ עד היום, החל משנת 2002. אבל סתם שאלה: קראתי שם שהלהקה קיימת כבר מ-1992, אז איך זה שרק 10 שנים לאחר מכן הם הוציאו אלבום ראשון ?