הפסדובלה-טיפקס בירושלים 10.8.06

הפסדובלה-טיפקס בירושלים 10.8.06

הייתה יופי של הופעה אתמול, לא הופעה מלאה אבל טיפקס נתנו משהו בין שעה לשעה וחצי של מוזיקה נטו. אחרי הסתובבות ביריד הגענו לאמפי בבריכת הסולטן, רוב הקהל אוכלס במשפחות, "בני הנוער" התחבאו פה ושם. אבל כולם ישבו! אז התיישבנו גם אנחנו קצת מקדימה. טיפקס עולים ופותחים כצפוי עם סמי וסומו בגירסה ממש יפה, אבל אף אחד לא עומד, כולם "יושבים בבית קפה". בשלב הזה התחלתי להאיץ בחברים שלי שנעלה לרקוד אבל הם אמרו "עזוב, פאדיחה", פאדיחה אחותך. הלכתי קדימה והתחלתי לרקוד לבד על החול מול טיפקס. אחרי "איזה עולם" כולם הבינו שהשד לא כזה נורא והצטרפו גם כן. זהו, ואז הגיע רצף מאוד יפה של שירים, במאין "מנהרת זמן" כל שיר היה מדיסק אחד אחורה יותר, גבר רומנטי והתחנה הישנה היו מעולים, הקהל היה אחלה. ב"והפעם שיר אהבה" הנהג עלה עם בריסטול שכתוב עליו את המילים של הפזמון וכל הקהל שר, זה היה משעשע, בכלל ההופעה הגיעה לרגעים מצחיקים במיוחד ("מי מרפד כל עקרה".... ג'ו כפרה הענק בביצוע אדיר). קובי היה בכושר הצחקות מטורלל, הוא סיפר לנו כמה דני מתרגש לקראת הסולו הגדול שלו באלבום החדש ("היי אתה, אתה מפורסם, תן לי חתימה") ורקד כל הזמן. אחרי שכל ההופעה צעקתי להם לשיר את ריקוד הפסדובלה הם החליטו לעשות את זה, כל הלהקה ירדה ורק קובי והקלידן (נדמה לי שקוראים לו נועם, נכון?) נשארו ועשו ביצוע מאוד מצחיק לשיר, קובי משך את האו או או והכניס כל מיני משפטים באמצע (הצ'קים בקופסה,בורקס ועוגה ובאיזשהו שלב הוא גם הפך את העסק להלוויה ואמר "תנחומי למשפחה"). היה גדול! אחר כך הגיעו עוד כמה שירים טובים, כמו לפני 20 שנה בביצוע רגאי הזוי לגמרי ו"מה עשית" לפני "הירידה" להדרן. גם הפעם, כמו בהופעה הקודמת שהייתי של טיפקס (לפני אמ....... שלוש שנים?) קובי הודיע שזה הרגע שבו הם אמורים לרדת להדרן אבל הם רוצים לוותר על הירידה והעלייה, אלא שהוא החליט הפעם לעשות את זה בקול אופרי סטייל יבגני שופבלוב. אחר כך הגיעו קצת מהאלבם החדש, ש"ס עלה וביחד הם ביצעו את עוכר שמחה המעולה ואת "האהבה הראשונה" וסגרו, עם פרח השכונות (הופתעתי לא לשמוע את סתם). הייתה אחלה הופעה, כיף לא נורמלי, בסוף גם דני הביא לי מפרט ולקחתי פלייליסט (שמשום מה בכלל לא תאם את הפלייליסט של ההופעה עצמה).

1מאיוש

New member
אויייי הופעההה מעולהה

היה מצחיקק !!! אבל לא יותר.. היה משהו שחסר לי.. משהו היה חסר משאר ההופעות האחרות. כל אחד ואחד מהלהקה היה גדול בפני עצמו... כמה תיקונים לפני שאני ממשיכה הסייד הנודד- הבריסטול זה קיים כבר מלא זמן נראה לי כבר 4 שנים =]] הסולו של דני הקרוע זה: "סלח לי, מי אתה?, אתה מפורסם? תן לי חתימה" הקלידן קוראים לו נועם ינקלביץ', הוא בערך שנה בלהקה- יווו איך שטס הזמן טוב זהו תיקונים. הקטע שצעקו לדני: "דניי תעשהה לי ילדד" היה מפיל... רמי כמעט היה על הריצפה נועם.. גדול אתה! שלום גם לך.. טוב שלא נפלת .. חח סתם נחמד ששמת לב גם אתם קובי וגל אתם צריכים ללמד את שאר החבר'ה מי אני בעצם.. גם מאיר כבר מזהה אותי אבל זו ההופעה העשירית שלי של טיפקס ולא הגיוני שלא כולם מזהים אותי הקטע עם ש"ס- גדולללללל שילוב יפהה =]]] היה קטע שעיצבן אותי עם איזו אחת בקהל שואלת אותי: "איך קוראים לזמר?" אמרתי לעצמי אוי ואבוי מצאה באמת מי לשאול =]] אני שרה.. יודעת את המילים... את הקטעים וכל הצחוקים של קובי ואנשים לא מבינים כלום!! לא יודעים בכלל את המילים!! זה שיגע אותי קובי.. קלעת עם הטרנסג'נדרי כזה....חחחחח הופעה הבאה אני רוצה את "סתם"!!! אין על השיר הזה.. טוב.. אני צריכה לזוז מהמחשב מחר או ביום ראשון אני אכתוב וגם אעלה תמונות לילה טוב!

מקבל את התיקון

ידעתי שהקלידן זה נועם, משום מה פחדתי לפספס בשם...... בקשר למה שאמרת שאנשים לא יודעים את המילים, ממתי זה מפריע לך? לא צריך לדעת את המילים של כל שיר כדי להנות מההופעה. והקהל היה מצוין, כולם רקדו ועשו בלאגנים וראו שממש כולם נהנו. הכיף בהופעה מהסוג הזה (מה שאגב כמעט קיים רק בירושלים) בהופעות "בריכת הסולטן" היא שלא כל מי שבא הוא המעריץ מספר 1 של טיפקס, בהופעות כאלה בדרך כלל המון אנשים באים, ופוגשים הרבה חבר'ה ובעיקר, יש אווירה טובה. זה ממש לא סטייל קיסריה אבל גם לא סטייל מועדון

הוד11

New member
צודק

גם בהופעה בזאפה הרוב המכריע היו אנשים שסתם באו לראות הופעה טובה ולא הכירו ממש את השירים של טיפקס, לשמחתי היו גם משפחות עם ילדים ואני מקווה שביום מן הימים אותם ילדים יבואו ויגדלו ליהיות מעריצי טיפקס.

למעלה