הפסדנו לפנתיניקוס 100:96

הפסדנו לפנתיניקוס 100:96

כמה חבל... היה משחק צמוד, אגב איפה אפשר לראות את 5 לייב בצפיה ישירה באינטרנט?

נמשל

New member
אחלה משחק

נקודת האור הגדולה של המשחק בעיני: טל בורשטיין: לאט לאט הוא חוזר, יש בי אמונה ותקווה שהוא יתקרב לטל הישן והטוב. ארויו הוא המנהיג הבלתי מעורער, היו לו כמה סלים מדהימים אבל מצד שני הוא לוקח לפעמים יותר מידי על עצמו. באטיסטה היה נפלא, ויעיל. בכושר כזה ספק אם גרין יקבל דקות בארופה. אליהו היה חלש, איבד כמה כדורים שגרמו להפרש לתפוח, אבל זה טבעי אחרי שחזר רק אתמול לקבוצה. שארפ לא שיחק, כנראה שאין מה לעשות, במכבי הוא יהיה העונה על תקן שחקן ספסל רציני, וישחק בליגה. מעניין למה דרור חג'ג' כמעט ולא ראה פרקט בסך הכל תצוגה יפה של מכבי רק לא הבנתי : הרי אין מחנה אימונים, והמשחקים הם אלו שיכניסו את השחקנים לכושר ולרוטציה. אז למה לא נותנים לכולם דקות משחק? התוצאה פחות חשובה.

Carmelo Anthony

New member
יש סיבה לאופטימיות

מול כזאת קבוצה זאת תוצאה פנטסטית למשחק אימון ראשון מול קבוצה ששווה משהו. בורשטיין... הוא באמת נראה טוב... חדירות קליעות.... טוב שיש עוד מנהיג על המגרש. באטיסטה נפלא? אז למה היו להם כל כך הרבה נקודות קלות בצבע? ובכלל, איפה ההגנה ראבק?! אליהו עייף, הוא חזר עכשיו מהנבחרת, אי אפשר להאשים אותו... איפה תכניס את שארפ וחג'ג', סתם שחקנים לליגה, אין להם מקום מול קבוצות טובות.

asafsuf2

New member
שארפ סתם שחקן???!!!

אני מסכים ששארפ כבר לא צעיר וכנראה שהוא לא ישחק המון דקות באירופה, אבל הוא עדיין הלב והנשמה של הקבוצה והווינר הכי גדול בתולדותיה. מעבר לנס ז'לגיריס שיצר את השושלת הגדולה אי פעם באירופה , הוא ניצח לבדו עשרות משחקים חשובים לאורך הקריירה, אם ע"י שלשות במאני טיים או קליעות עונשין מדוייקות בשניות האחרונות. רק בעונה האחרונה הוא היה אחראי לנצחון בחוץ על ריאל עם 6-6 מהעונשין בדקה האחרונה והיה אחראי ביחד עם גארסיה על הנצחון בחצי גמר על סיינה.חוץ מזה, הוא גם הדבק החברתי של הקבוצה ואחראי במידה רבה לכך שהזרים שמגיעים למכבי מתחברים אליה הרבה יותר מהר מאשר במקומות אחרים. בקיצור, "סתם שחקן" זה הדבר האחרון שהייתי אומר על שארפ...

האקדמיה

New member
../images/Emo45.gif

הגיע הזמן שכמה פשפשים כאן יתחילו לתת קצת כבוד לותיקים בייחוד לדריק שארפ אחד משחקני הנשמה הגדולים שידעה ישראל אם לא הגדול שבהם

Carmelo Anthony

New member
שים לב מה כתבת עליו

שחקן של מאני טיים, שחקן של מאני טיים, שחקן של מאני טיים ודבק חברתי, אבל יכולות כדורסל מבריקות כבר אין לו בגיל הזה ולכן אין שום סיבה שישחק מול פאו, כי הוא לא יתרום הרבה. במשחק חשוב, בדקות ההכרעה, יש לו מקום, לא במשחק אימון מול כזאת קבוצה.

asafsuf2

New member
על זה אני מסכים איתך

שארפ באמת כבר לא במצב להיות השחקן שיסחוב את מכבי על גבו לבד. אני התקוממתי רק על השימוש במושג "סתם שחקן" שזה כמעט חילול הקודש כשמדובר בשחקן כמוהו. אני אישית לא זוכר תופעה כמו שארפ באף קבוצה - כולל בNBA. שחקן שתרם כל כך הרבה לקבוצה, מעבר לכדורסל עצמו - בנושא המנטלי והחברתי, לא מכיר כזה שחקן.

Carmelo Anthony

New member
איך אתה היית מגדיר את זה?

" איפה תכניס את שארפ וחג'ג',הם _____________, אין להם מקום מול קבוצות טובות."

asafsuf2

New member
לא ידעתי שתפוז הביא לך משפט נתון להשלים...

אני לא מסכים שאין להם מקום מול קבוצות טובות, וגם לחג'ג' לא הייתי קורא סתם שחקן, למרות שעליו אפשר להתווכח. אפשר להגיד ששארפ יותר מתוכנן למשימות מיוחדות מאשר להיות שחקן רוטציה קבוע העונה ולכן זה לגיטימי לא לתרגל אותו כרגע במשחק הכנה לעונה. אני חושב שדי מיצינו את הנושא הזה. קשה לי להאמין שבתור אוהד מכבי אתה מסוגל לקרוא לאדם שעשה הכי הרבה עבור מכבי בעשור האחרון (אולי חוץ משמעון מזרחי) סתם שחקן, אבל אנחנו עדיין חיים בדמוקרטיה. זו זכותך המלאה.

Carmelo Anthony

New member
ברור שלא

הוא שחקן נורא נורא חשוב ואני מאד מעריך ואוהב אותו, אבל אין לו מקום על המגרש במשחק אימון מול קבוצה טובה.

שימי1984

New member
לא ראיתי את המשחק אבל ראיתי כמה קטעים מהמשחק

ראיתי קטעים מהמשחק באתר ספורט 5 של הערוץ הספורט וזה נראה דיי בסדר, לי יש תחושה שיהיה למכבי בעיית קליעות עונשין מצד וויליאמס שבדקות האחרונות הלחץ להפסיד את המשחק לא יקלע את הנקודות שצריך. אני חושב שאפי מאמין ברוטציה קצרה ולא לשתף הרבה שחקנים במשחק אחד אז בגלל זה הוא לא שיתף כמה שחקנים בקבוצה, ובקשר לדרור חג'ג' יש מספיק משחקים שנראה אותו משחק וגם עם קבוצות שהשקיעו מלא כסף על שחקנים ברמה, כנראה תהייה רמת משחק גבוהה וגם מלא עבירות ששחקנים יצאו ב-5 עבירות ואז יצטרכו להחליפם.

יו45

New member
../images/Emo45.gif

ארויו באמת לקח על עצמו קצת יותר מידי , אפי צריך קצת לאפס אותו . טל חוזר לכושר, וזו הבשורה הטובה ביותר שאפשר לקחת מהמשחק הזה . מה שמאוד בלט זה ההבדל בין הדקות שבהן טל שיחק לצד ארויו , דקות שבהן מכבי נראתה כמו קבוצה יעילה ומאומנת , לדקות שבהן ארויו נשאר לבד בקו האש ועשה לא מעט שטויות . מי שמשיך לעשות רושם מאוד חיובי זה פישר , פשוט ויעיל. בסך הכול משחק טוב של מכבי , הרבה יותר טוב ממה שדמיינתי במהלך הקיץ , ויחד עם וויט , אליהו שיתאושש מהנבחרת , ועוד קצת גיבוש קבוצתי יכולה להתפתח פה קבוצה לא רעה בכלל. הלוואי .

האקדמיה

New member
איזה יותר מדי?

בדק' האחרונות דווקא כספי לקח על עצמו את המשחק ובגלל פישול שלו הפסדנו

o p c

New member
מעתיק מה שכתבתי מפורום כדורסל

יש סיבה לאופטימיות... פנאתנייקוס היא קבוצה שרצה כבר שנה שנייה עם כל הכוכבים הגדולים שלה, אמנם היו שינויים בסגל הרחב אבל הבסיס החזק נשאר. חוץ מזה אאל"ט שלושה מהחמישייה של פנאתנייקוס רצים גם שנה שלישית ואפילו יותר. מכבי לעומת זאת היא קבוצה חדשה שפחות או יותר כל החמישייה שלה התפרקה, כל שחקני הסגל הצטרפו רק ביום וחצי האחרונים וגם המאמן חדש. לסיכום, יש סיבה לאופטימיות, לדעתי מכבי רק תשתפר השנה מהמשחק הזה וזה שכבר נותנים פייט לפנאתנייקוס אומר רק דברים טובים.

למעלה