הפסוק היומי

הפסוק היומי ../images/Emo63.gif

إنجيل القدّيس لوقا 11:9-13 وأَنا أَقولُ لكُم. إِسأَلُوا فتُعطَوْا. أُطلُبُوا فتَجِدُوا. إِقرَعوا فيُفتَحَ لكُم * فإِنَّ كلَّ مَنْ يَسأَلُ يُعطى. ومَن يَطلُبُ يَجِد. ومَن يَقرَعُ يُفتَحُ له * أَيُّ أَبٍ مِنكُم يَسأَلُهُ ٱبنهُ خُبزاً فيُعطيهِ حَجراً. أَو سَمَكَةً فيُعطيهِ حَيَّةً بَدَلَ السَّمَكَة * أَو إِذا سأَلَ بَيضَةً يُعطيهِ عَقرَباً * فإِذا كُنتُم أَنتُمُ الأَشرارَ تَعرِفونَ أَن تَمنَحوا العَطايا الصَّالِحةَ لأَبنائِكُم. فَكم بالحَريِّ الآبُ الذي مِنَ السَّماءَ يُعطي الرُّوحَ القُدُسَ للَّذينَ يسأَلونَهُ * לוקס 11:9-13 9 וְגַם־אֲנִי אֹמֵר לָכֶם שַׁאֲלוּ וְיִנָּתֵן לָכֶם דִּרְשׁוּ וְתִמְצָאוּ דִּפְקוּ וְיִפָּתַח לָכֶם׃ 10 כִּי כָּל־הַשֹּׁאֵל יְקַבֵּל וְהַדֹּרֵשׁ יִמְצָא וְהַדֹּפֵק יִפָּתַח־לוֹ׃ 11 וּמִי בָּכֶם הָאָב אֲשֶׁר יִשְׁאַל מִמֶּנּוּ בְּנוֹ לֶחֶם וְנָתַן־לוֹ אָבֶן וְאִם־דָּג הֲיִתֶּן־לוֹ נָחָשׁ תַּחַת הַדָּג׃ 12 אוֹ כִּי־יִשְׁאָלֶנּוּ בֵיצָה הֲיִתֶּן־לוֹ עַקְרָב׃ 13 הֵן־אַתֶּם הָרָעִים יֹדְעִים לָתֵת מַתָּנוֹת טֹבוֹת לִבְנֵיכֶם אַף־כִּי הָאָב מִן־הַשָּׁמַיִם יִתֵּן אֶת־רוּחַ הַקֹּדֶשׁ לַשֹּׁאֲלִים מֵאִתּוֹ׃ יום מקסים שיהיה

lion 7

New member
יום מקסים עם פסוקי החיים החדשים

תבקשו תינתנו , אם יש לנו כה אבא שמימי מי צריך את העולם ? וכפי שאמר האדון או עם העולם או איתי , מה עוד נבקש .. שאלוהים ישמור על כולם וראש השלום יביא שלום לבתינו ולהרבה בתים ולאחינו בעירק , ושלום כולל (אם כי לא מוצדק וזמני) יהיה במזה``ת ..

ד ר א ל

New member
גלשתי בסלולרי ויש בעיה עם הניקוד

כל הניקוד מופיע בתור ריבועים חלולים, ולמעשה אי אפשר לקרוא את הכתוב, אולי כדאי להביא את הציטוטים ללא ניקוד (יש אפשרות באתר לבחור ללא ניקוד את הטקסט). ומצד שני, בגלל שזה כתיב חסר, אולי יהיה קשה לקרוא. יש פה הרבה שגולשים מסלולרי? לגבי הפסוק, אני יודע שאפשר בשניה אחת להגיע לאלהים. אם רק נרצה בכך באמת ובתמים, במלוא מאת האחוזים. אם אתה חושב שאתה רוצה את אלהים במלוא מאת האחוזים ועדיין לא יודע אותו, כנראה שמחשבתך לא במקום.

lion 7

New member
איזה מכשיר יש לך?ואיזה חב. סלולרית?

תוריד את התוכנה אופרה מיני

lion 7

New member
מכשיר נחמד וחכם (סמביאני)

`העושה את המלאכה כמו ה- 95 n , בקיור יש אפשרות להוריד ישירות מהמכשיר שלך בשפ]ה העברית (הדף יזהה אוטמטי את סוג המכשיר שלך) (גם אני סבלתי מהריבועים בגלישה הסלולרית בעבר) נהנ הפסוקים בלי ניקוד ואני אומר לכם, בקשו וינתן לכם, חפשו ותמצאו, דפקו ויפתח לכם. 10 כי כל המבקש מקבל, והמחפש מוצא, והמתדפק יפתח לו. 11 ומי מכם האב שבנו יבקש ממנו דג והוא יתן לו נחש במקום דג? 12 או אם יבקש ביצה יתן לו עקרב? 13 הן אתם הרעים יודעים לתת מתנות טובות לבניכם, כל שכן האב שבשמים יתן את רוח הקדש למבקשים ממנו

ד ר א ל

New member
תודה, הורדתי את התוכנה עוד מקודם

אבל לא הבנתי כל כך איך אני מתקין אותה בפלפון, כלומר, אחבר את הטלפון לUSB ואעתיק את שני הקבצים שהורדתי לזיכרון ואז מה? ויש עוד משהו, גלישה באורנג' מחוץ לפורטל שלהם או מחוץ לתכנולוגית WAP מאד יקרה. למעשה מאד מאד יקרה. האם הדפדפן הזה מסנן תכנים ונותן לגלוש רק בתכנים מתאימים?

lion 7

New member
להוריד דרך הגלישה הסלולרית

אני לא אוהב להתעסק עם כבל הusb .פשוט דרך המכשיר תרשום את הכתובת ואז יפתח לך דף , מה גם הוא יזהה את סוג המכשיר , וגם תבחר בגרסה העברית ..

למעלה