דניסטאר שלום רב ושבוע טוב!
ראשית אני מבקש להביע את הערכתי על האתר וכל פועלך המבוצע בהתנדבות למען הכלל. בקשר לפובא וטיפולים אחרים,איננני רופא,כל שאוכל לומר כמי שטופל בפובא וכן בקרינה מסוג בי ,הוא שיש נזקים בצד הטיפול הזה .כל רופא עור יוכל להרחיב , לגביי אומר שוב ,שאני פוטנציאל לסרטן עור עקב הטיפולים הנ"ל ולקיתי במה שמוגדר דלקת טרום סרטנית. בקשר לקאזה והאגודה , אייני בקיא בכל שהתרחש לאחרונה, ידוע לי רק שהנהלת האגודה הוחלפה , אני תקווה שראשיה כיום נקיים יותר מהקודמים. עם זאת שים לב לביטוייו:"יושבים על חבית אבק שריפה שתתפוצץ להם בפרצוף" .יפה מאד , באמת ביטוי לבבי ולא אלים בכלל . "לא מעניין אותנו מה עובר על האגודה" - ביטוי מאד ישראלי , ובכלל מי חייב לו משהו? "שיפנו את הדרך למי שיכול" - אולי הוא רוצה לנהל את האגודה? "חברי ההנהלה זוכים לאירוח כיד המלך במלונות ים המלח" - לא הבנתי , הם משלמים על האירוח או לא? גם אני זוכה לאירוח כשאני משלם. מה זה כיד המלך? מגיעות אליהם נערות ליווי על חשבון המלון? מגישים להם שמפנייה בחדר על ידי מלצרים ? גם אני מקבל אירוח כיד המלך במלון בים המלך. האם באמת ראשי האגודה מנהלים "מאתיים ישיבות בבתי מלון על חשבון הקופה"? מה אני רוצה לומר? לנוריתה יש בעייה?יש. צריך לעזור לה?כן. האם מישהו יכול להבטיח לה שלא תסבול מפסוריאזיס?אף אחד לא יכול. האם עוד ועוד פובא תעזור?יכול להזיק. האם האגודה אשמה בכך?לא. לא הוגן לתלות את צרותיה בפעולות האגודה או מחדליה. שיהי לכם שבוע טוב