הפסטיבל מחר מבוטל!

DuBsYs

New member
הפסטיבל מחר מבוטל! ../images/Emo10.gif

הודות למשטרת ישראל שכ"כ תומכת בתרבות ובאומנות הפסטיבל בחרשים מחר מבוטל! אני שונא את ה

bigwill

New member
בא לי לזרוק ../images/Emo196.gif, בא לי לזרוק ../images/Emo196.gif בא..

בא לי לזרוק
לפסי רכבתתתת

DuBsYs

New member
שמח ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif בסופו של דבר הפסטיבל לא בוטל

הוא רק שינה מיקום. האירוע יתקיים באוויר הפתוח בחווה שנמצאת על יד הישוב נורית, לייד צומת נבות, כ10 דקות מעפולה, לייד עין חרוד. יום שישי, 1.6 בשעה 20:00 עד אור הבוקר. כניסה 50 ש"ח בלבד!

Ras Or

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

בני זונות! בני זונות! בני זונות! בני זונות! כסעמק! bun babilan!!!!!!!!! bunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ראס!!!!!!.

babilan!!!!!אבל תנסו לראות

את הצד החיובי.מחר בחוף בית ינאי יש אחלה מסיבה. אפשר תמיד להגיע לשם. כוסאמא של הבאבילון האלה!!!!!

ZeusMan

New member
watch your languege

איש, עזוב אותך מלקלל... אני בטוח שאתה יכול למצוא מילים יותר טובות להביע את עצמך... אבל אני עדיין אוהב אותך

Ras Or

New member
watch your languege boyyyyy ../images/Emo6.gif

נו לאן נעלמת? בוא לסולסיק =] ראס.

kbbb

New member
עצרו ת'סוסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הפסטיבל לא בוטל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא חי ובועט רק במיקום קצת שונה! הפסטיבל עבר לגלבוע אשר בעמק במקום מדהים שנקרא חוות נורית (5 דקות מעין-חרוד) אז עשו לעצמכם טובה גדולה ובואו לחגוג סופ"ש מפנק בטבע עם מוזיקה טובה ואנשים סבבה... תכלס,לא כל יום יש כזה אירוע!!! נ.ב. המיקום המקורי לא אושר בגלל החזירים בכחול שבמקום לעזור ולבוא לטובת הציבור הם רק מחפשים איך להכשיל ולבוא כנגדנו.בואו לא ניתן להם את הכיף הזה!!! respect

DuBsYs

New member
שום דבר לא בוטל beat down babylon

בסוף השבוע הקרוב הייה אמור להתקיים פסטיבל "שדות הבצל" השני, ליד מצפה חרשים שבגליל העליון, בתוך קרחת ירוקה בלב החורש הטבעי. התוכנית הייתה לערוך פסטיבל נטול כל חסות שהיא, ללא כל תמיכה של איזשהו גוף מסחרי או קהילתי, נטול לוגואים, חף ממסחריות. פסטיבל של רגאיי נטו, בלי פוליטיקה, בלי שום דבר מעבר למוזיקה איכותית ולטבע. לצערנו הרב משטרת ישראל עשתה כל שביכולתה בשביל למנוע את קיום הפסטיבל ואף הצליחה לבטלו. בדקה ה-90 החלטנו לא לוותר להם ומצאנו מיקום חלופי בו נוכל לקיים את האירוע. היום (שישי) בערב אנחנו הולכים להראות להם שאותנו אי אפשר לשבור בקלות. בואו להגיד ביחד איתנו שאת המוסיקה שלנו אי אפשר לסגור! שום שוטר או פקיד לא יגרום לנו לשתוק! את המסר שלנו הם לא יכולים להשתיק! האירוע יתקיים באוויר הפתוח בחווה שנמצאת על יד הישוב נורית, לייד צומת נבות, כ10 דקות מעפולה, לייד עין חרוד. יום שישי, 1.6 בשעה 20:00 עד אור הבוקר. כניסה 50 ש"ח בלבד!

moshe alfasi

New member
אני מקווה מאוד

שאתה לא תתקשר למשטרה אם נגנב לך האוטו או אם סתם יורים עליך באמצע הרחוב. יש גבול חביבי, חזירים בכחול? ימסכן מושפע. חלאס כבר, יש סיבות, תבלע אותם ותעשה את המסיבה שלך בחוות נורית שגם ככה מקום יותר פצייץ.

DuBsYs

New member
גנבו לך פעם את האוטו?

כי אם כן אתה בטח יודע שבמידה ותגיש תלונה במשטרה הסיכויים שימצאו לך את האוטו ויחזירו לך אותו הם קלושים. במידה ויורים עליך ברח' ככה סתם ביום בהיר אין הרבה סיכויים שהמשטרה תעזור לך, במקרה כזה עדיף שתתקשר למגן דוד. וברצינות עדיף שהמשטרה תעשה את העבודה שלה ותטפל בכל הפושעים שמסתובבים פה, ולא חסרי לך מפוליטיקאים מושחתים, מפעלים מזהמים, נהגים שאלוהים יודע מי נתן להם רשיון, נרקומנים שפורצים לדירות ומכוניות, שודדים, אנסים והרשימה עוד ארוכה. אבל הבעיה שלמשטרה הרבה יותר קל להטפל לחבר'ה שרוצים לעשות מסיבה, להנות קצת וחס וחילילה לעשן קצת גנג'ה. כי מה לעשות, הרבה יותר קשה לתפוס אנסים ופושעים (ראה את מקרה בני סלע) מאשר לתפוס כמה ג'מעות שעישנו ספליף בים, והרי מה שחשוב לשוטרים בסוף השנה זה להראות שהם ביצעו יותר עבודת אכיפה, שזה אומר שכביכול המשטרה יותר יעילה ואז יש יותר הצדקה לשלם לשוטר משכורת ואולי גם לגייס כמה שוטרים חדשים. אז חלס כבר להגן על המשטרה כי ברוב המקרים הם לא ממש עוזרים לנו, האזרחים.

DuBsYs

New member
ועוד סיפור קטן על לובשי המדים הכחולים

הפעם לא על שוטרים אלא על פקחים של עירית תל אביב. היום כשהלכתי ברח' ראיתי פקח של העירייה שרושם דוחות לרכבים שחונים בלי כרטיס חניה. על המדרכה, בדיוק בפתח של חנות חנה איזה טוסטוס שחסם חלק מהכניסה לחנות. בעל העסק קרא לפקח וביקש ממנו שירשום דו"ח לבעל הטוסטוס אבל הפקח לא הייה מוכן לרשום לו דו"ח וברוב חוצפתו אמר לבעל העסק שאם הוא רוצה הוא יכול להתלונן עליו במשטרה ושהם ירשמו לו דו"ח כי זה לא התפקיד שלו או משהו כזה. ממש שירות למופת!

moshe alfasi

New member
כתבתי תגובה ארוכה...

הכל נמחק משום מה, כוסומו. בכל זאת אחי, שום דבר לא מצדיק זלזול משטרה, בטח שלא בגלל שהעבירו מסיבה ממקום אחד לאחר. ד"א, אני לא חושב שמפעל מזהם מבצע פשע חמור יותר מסוחר הגנג'ה המצוי.

DuBsYs

New member
האמת אני לא יודע את הפרטים

אני עוזר לחברה מהצפון עם הפרומושין, ממה שהבנתי היו בעיות עם האישורים והמשטרה אף פעם לא עושה חיים כלים למארגני המסיבות בטבע. בסופו של דבר נמצא מקום חלופי בו אין בעיות של אישורים והמסיבה יכולה להמשיך.

ZeusMan

New member
נכון שזה כואב, אבל..

לפני שמתעצבנים כדאי באמת לברר למה המשטרה באמת לא אישרה את קיום הפסטיבל... בכל זאת יכול להיות שיש סיבה מוצדקת... אני בהחלט לא בא לגונן על השילטון, אבל לפעמים יש הגיון מאחורי מעשייהם...

Ras Or

New member
משום מה הגליל בעייתי לאללה באישורים

לא יודע למה אבל מסיבות טבע בדרך כלל עושים להם בעיות בגליל =\ ראס.

למעלה