הפסטרמה הסיפור האמתי

aלון13

New member
הפריסה

אחחחחחחחחחחחח כול ביס מזכיר את טנצר המניאק
 

smadidi

New member
המתכון :

1 חזה הודו נקבה במשקל 1.5 קילו בקערה מכנסים את החזה הודו ממלאים במים ומוספים 2 כפות מלח גס +כף פלפל שחור גרוס +כמה עלי דפנה מכסים ומכנסים למקרר ל-24 שעות שלב ב את החזה מוצאים שוטפים טוב בטוב ומיבששים עם מגבת נייר להשתדל שלא ישאר עלו פלפל גרוס או גרגרי מלח לגלג את החזה ולהתחיל לקשור להכין תערובת של פפקריקה מתוקה רצוי ואפשרי לשלב טיפה פפריקה חריפה גבישי שום ודבש לעטף את ההגליל שנוצר בתערובת התבלנים ולהניח ל24 שעות שלב ג' לתנור אני הנחתי את הפסטרמה על גבי פלחי תפוחי אדמה שבושלו במים בלבד כחצי בישול ואז מפזרים את הרוטב שנשאר על התפ"א לתנור 180 מעלות כ-15 דקות לסובב ולמרוח ברוטב שוב את הבשר עוד 15 דקות ושוב 5 דקות ולמרוח ברוטב וככך שוב להוציא מהתנור לתת 10 דקות להצנן ולפרוס סמדי
 
למעלה