הפסלים בכניסה ליישוב מקסימים מקסימי

הפסלים בכניסה ליישוב מקסימים מקסימי

מקסימים. האם זו עבודתה של תמי כשר? נשמח להתעדכן בשם האומן/ית ששדרג לנו את הכניסה בדרך מרהיבה במיוחד. תודה

ronpel

New member
כן זו תמי (יש גם שלט )

בהזדמנות זו מודים לה על השאלת הפסלים לישוב. רונן

שתי חברות יצאו לדרך, בים,בם,בום|בלו

לפתע, יום אחד זה קרה. שער המריבה הפך לשער השמחה, שמחה בלב. איזה כייף לצאת מהישוב עם חיוך ולחזור לישוב עם חיוך גדול יותר ......והמבין יבין. תמי, כל הכבוד

תמי

הוכחת לא רק שאת אומנית רצינית(שלא לומר נפלאה-אבל אני משוחד) אלא גם מתנדבת כפייתית ובעלת לב רחב. תודה על החיוך בכניסה וביציאה מהישוב

tsahia

New member
פתאום

פתאום כבר לא עוברים את הכניסה במהירות, מנסים לחמוק מהמכונית שמגיעה מלמטה. פתאום נוסעים לאט לאט, מסתכלים בגברות שסיימו זה עתה טיול ביער, מחייכים, מחלישים את הרדיו מפנים את תשומת לב הילדים ומנסים לתפוס כל פרט. חבל, אנחנו נוסעים לעבודה ואילו הן חוזרות הביתה לקפה ועיתון של בוקר. אולי כשנחזור בערב מהעבודה הן עדיין יהיו פה, או שאולי מחר בבוקר נצא יותר מוקדם ונתפוס אותן פעם אחת יוצאות לטיול ולא כשהן חוזרות.

anat shalev

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד לתמי כשר

יופי של פסלים! עבודה נהדרת, ממוקמת נפלא! ממש תענוג!

טלכספי

New member
מצטרפת

מצטרפת לכל המחמאות. הדמויות חיות ומחויכות. פשוט מקסים!

ronpel

New member
טל - גם לך זקוקים

לציור וצביעת הביתן שומרים ביקשתי ממושי שיתאם זאת איתך ביי רונן

omry brotshtein

New member
נתקלת בהתנגדות?

אסור לותר לה.... רונן אם יש בעיה תודיע לי ... ראיתי אצלה בבית, דברים נפלאים....

טלכספי

New member
../images/Emo141.gif|

מתנגדת?...אני?... סליחה על האחור בתגובה,אשמח לעזור עד כמה ובאיזה צורה שאוכל. ותודה על המחמאות.

omry brotshtein

New member
ידע אישי...

אני חייב לך טלפון אני עוד בעבודה.... האם זה אומר שאני יכול לדבר עם רונן פלג בעניין....

גם אני מצטרף למחמאות ולתודות

תוצאה יפהפיה (והמחמאות רק מחזקות אותנו בהחלטה זו)! עוד נמשיך לעצב את הכניסה (וזו הזדמנות להודות גם לאלה אלעזר שעוזרת ומלווה אותנו) עד שנהיה מרוצים.

טל זיו

New member
תודה לכל המפרגנים , תמי.

תודה לכל המפרגנים נותן כוח להמשיך. תמי.

למעלה