הפסנתרן והפייטן :)

הפסנתרן והפייטן :)

אזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אחרי לילה רווי עונג החלטתי לחלוק עם כל מי שלא היה אתמול בבן גוריון את מה שהיה שם.. אני בעצמי לא יודעת מה זה בדיוק היה... אבל היה טוב! פלייליסט מדוייק אנ'לא זוכרת אבל ממה שזכרתי ששלומי ביצע היו השירים: מחר בע"ה כולם אומרים (באחת הגירסאות המשעשעות...) האזרח האחד מגדל הפזמון בגירסא עם אורגנית צעצוע שכזו... :) מותק, את אצלי בראש גור חתולים (עם מטרונום!!!!!!!) והחיים שלי טובים. יש מצב שפיספסתי משהו.. אז סליחה מראש! בערב הזה הבנתי שפסנתר ופייטן הולכים יחד מצויין והלוואי שיירבו שת"פים שכאלה. החלק הכי מרגש היה לפני "האזרח האחד". שלומי ביקש מבעוד מועד מפרופ' ניסים קלדרון (שאירח את שלומי בהרצאה פעם.) שיעלה ויתן את הפרשנות שלו לשיר. הוא תיאר הכל כ"כ מדוייק ויפה וערך אנאלוגיה בין השיר של שלומי לשירים של אבידן. אותי זה ריתק. ושלומי? היה רק צריך לראות את הבעת העונג והחיוך על הפנים שלו כדי להבין... בקיצור, היה מצחיק, מעניין, מרגש ומוסיקלי ביותר כמו שרק שלומי יודע לגרום שיהיה! עושה חשק לעוד!!! אגב החדר אומנים (כוך קטן... לא ממש חדר אפילו חחח) היה צמוד ליציאה... אז ניגשתי לומר שלום. נגעתי לו בכתף קלות כדי שיבחין בי (כי אני מאותגרת גובה...) והוא הסתובב מופתע וחייך חיוך ענק עוד לפני שהספקתי למלמל... כל מה שיצא לי זה תודה ושהוא היה מצויין אבל נראה לי שהוא הבין. הוא אמר תודה והניח את היד שלי בתוך שלו. לי זה הספיק בהחלט להבין שהוא יודע מה אני חושבת על ההופעה הזו... נתראה בהופעה הבאה :)

MikMercury

New member
איזה יופי..

בירושלים שלומי ויתר על מחר ב"ה למרות שהוא היה מודפס בתוכניה ובמקומו הוכנס עברנו לצפון!
גם שם הוא סיים את כולם אומרים במקצב מזרחי בהתאם לסגנון ואווירת הערב?
גם אני ממש אוהבת את השילוב הזה ומקווה לעוד.

sivanm82

New member
נחכתי שם גם.. היה נפלא.

שלומי פשוט עצור נשימה. הייתה הופעה קסומה. רק חבל שהוא בסוף ויתר על שרמוטה פוריטנית בגלל הפייטן שלא אוהב את המילה "פוריטנית" חחחח נהנתי מכל רגע ..
שמחה שנהנת!

גם אני נשפכתי בגלל הפוריטנית..

והפייטן לא הבין בכלל למה כולם נשפכו מצחוק... פשוט הלכו לי התלתלים מהצחוק... שמחה שנהנת גם! אני רוצה עודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד (חזירת הופעות שכמוני :) )

B a m b o o k

New member
וואו. אחת ההופעות היותר מיוחדות שהייתי בהן

חשבתי שזה יהיה מעניין. השילוב של רוק ופיוט. השילוב של שלומי עם פייטן. אבל לא חשבתי שזה יהיה עד-כדי-כך מעניין
אז כל הכבוד להם. היה מרתק! לי יש את הפלייליסט.. אז הנה לכם (ואולי קצת על מה שהיה בכל שיר, אם אני אזכור...):
למה הקץ
מדרש- שהיה על מחר בע"ה רק שאני לא זוכרת כ"כ מה היא אמרה...
מחר בע"ה-ביצוע יפייפיה
עזרני אל חי
כולם אומרים-בהחלט ביצוע משעשע
חי ונעלם
נרדי נתן ריחו
מדרש-על הפיוט אגדלך
אגדלך
יה ריבון עלם
מדרש-של ניסים קלדרון, על האזרח ה1, היה מרתק. ההשוואות שהוא עשה לשירים של אבידן וכמו שהיא אמרה^^ שלומי היה מהופנט וכ------ז------ה חיוך היה מרוח לו על הפניםD:
האזרח ה1-רק עם פסנתר. התרגלתי לגרסת הופעה וחיכיתי ל"פצצת תאורה" אבל זה לא בא...
ירצני אהוב
גור חתולים
מותק את אצלי בראש
מדרש-על הפיוט ידיד נפש
ידיד נפש
שיר השירים (שלא בוצע)
מגדל הפזמון- אדיר. אדיר. אדיר. אדיר נהנתי מכל ה8 דקות בערך שזה היה ואפילו צלמתי, אולי אני אעלה את זה לFLIX ואני אשים פה -------------------------------
החיים שלי טובים-איך אני אוהבת את השיר הזה
כירי רם באחד השירים של שלומי (ואני כ"כ מצטערת שאני לא זוכרת..) החצוצרן נעלם ופתאום אנחנו שומעים מוזיקה מלמעלה. הפתעה מעולה, כולם היו בשוק, היה מעולה! וזהו, היה פשוט מדהים. אחלה שילוב
כמובן שהלכנו אח"כ לשלומי להגיד לו עד כמה מיוחד היה, והוא הסכים איתנו, לחץ את ידנו והלכנו הביתה. ת-מ-ו-נ-ו-ת (וסליחה על החרא איכות...)

B a m b o o k

New member
היי! זה מחק לי תמונות../images/Emo7.gif

*או שרק אצלי זה ככה? ואתם רואים לפחות 10 תמונות?*

sivanm82

New member
אחלה סיקור..:) אני רואה 4 תמונות..

ואי איזה אדיר שהקלטת את מגדל הפזמון ! :) שמחה שנהנת ! היה בהחלט מעולה.

איכות מצויינת של התמונות!!!!

דרך אגב גמלי יש תמונות ואפילו קצת וידיאו.. ואפילו *לוחשת* הקלטה של כל ההופעה.... הקלטה לא משהו אומנם אבל יש שם הכללללללל כולל מגדל הפזמון!! ייאי לי :) אני אשתדל להעלות את מה שיש.... :) שיהיה יום כתום.

למעלה