הפספוס הגדול

הפספוס הגדול

כן אני עדיין באירויזיון, עוד לא יצאתי מזה - אני פשוט יושב ומקשיב לשיר של דנמרק ולא מבין איך יכלו לפספס את הלהיט הענק הזה. אי לכך ובהתאם לזאת חברי פורום יקרים ראו הוזהרתם - מלנה וינטר מורטנסן תכבוש את הפורום לאט לאט אבל בטוח. הידעתם שהיא סטודנטית ? למי שלא זוכר לשיר קוראים tell me who you are ואני רק מצטער שאין לי תכנית רדיו משלי שבה הייתי יכול לטחון את השיר המפוספס...

אחרי שגם אני הקשבתי לו כמה פעמים

הבנתי שהפגם של השיר זה שהוא פשוט איטי מדי. אם הוא היה קצת יותר קיצבי הוא היה יותר מצליח אבל פשוט הפזמון איטי מדי בשביל השיר. אין לו רמיקס או משהו? אגב אירויזיון. הפזמון של השיר היווני לא כזה מזעזע. הלהקה ושאר השיר כן.

לא הוא לא !

השיר מושלם בתצורתו הנוכחית.

גם אני אהבתי את השיר של דנמרק.

אגב, בקליפ שלה היא ממש אחותה האובדת של דידו. אבל היום בבוקר קראתי את הכתבה של עמוס אורן על רשמיו מהאירוויזיון, הוא נשלח לשם ככתב ידיעות אחרונות והוא כתב ואני מצטטת: "הזמרת הדנית, שסיימה - עונש משמיים - במקום האחרון עם 7 נקודות, קראה לא להצביע לישראל". אני באמת האחרונה שמאמינה/מתייחסת לשמועות, אבל עמוס אורן הוא אמין וותיק. מה גם שהוא היה שם. כך שזו לא סתם שמועה - והחצופה הזאת פשוט ירדה לי מהעיניים. זמרת מתחרה שאמורה לייצג מדינה מעיזה לומר דבר כזה? יש דברים שפשוט אי אפשר שלא לקחת ללב הלאומי שפועם אצל כולנו. לגיליוטינה!

Yaniv-DC

New member
פשוט מאוד.

ההופעה שלה הייתה יותר גרועה מהדמיון. כחובב גדול של השיר (ויסלחו לי כל הפוליטיקאים למיניהם, כשאני מאזין לשירים מעניינת אותי המוזיקה, המילים גם ככה מטומטמות ברוב המקרים, והדעה הפוליטית של הזמר מעניינת אותי ממש כמו מצב הילודה בנפאל), אני יכול להגיד לכם שהזדעזעתי עמוקות מהביצוע הרע שהיא הביאה באירוויזיון. בכל מקרה, הגרסה הדנית טובה עשרות מונים מהגרסה האנגלית, מומלץ לכולם.

למעלה