הפסקול של סוויני טוד יצא בארץ?
A adi dion New member 26/4/08 #2 יאפ. ויש שתי גרסאות- אחת רק של הדיסק ואחת הדיסק כולל ספרון קטן עם המילים לשירים ויותר תמונות אני מניחה ממה שיש רק במארז של הדיסק. אני קניתי בצליל אבל בטוח יש בטאוור רקורדס ובעוד חנויות
יאפ. ויש שתי גרסאות- אחת רק של הדיסק ואחת הדיסק כולל ספרון קטן עם המילים לשירים ויותר תמונות אני מניחה ממה שיש רק במארז של הדיסק. אני קניתי בצליל אבל בטוח יש בטאוור רקורדס ובעוד חנויות
A adi dion New member 26/4/08 #4 לא הזמנתי במיוחד... פשוט באתי והיו שם את שתי הגרסאות.. מי היה מאמין? קניתי את המהדורה השנייה- אני כמעט בטוחה שזה עלה 120. רק הדיסק אני לא זוכרת כמה עלה...
לא הזמנתי במיוחד... פשוט באתי והיו שם את שתי הגרסאות.. מי היה מאמין? קניתי את המהדורה השנייה- אני כמעט בטוחה שזה עלה 120. רק הדיסק אני לא זוכרת כמה עלה...
T tali44 New member 29/4/08 #5 הגירסא המיוחדת הארורה הזו...../images/Emo10.gif כן, היא עולה 120. והרגיל עולה 70 בצליל. בטוואר גם יש את הפסקול, מקסימום אם נגמר שם המלאי תזמיני ויביאו לך.
הגירסא המיוחדת הארורה הזו...../images/Emo10.gif כן, היא עולה 120. והרגיל עולה 70 בצליל. בטוואר גם יש את הפסקול, מקסימום אם נגמר שם המלאי תזמיני ויביאו לך.
A adi dion New member 29/4/08 #6 חחחח ת'כלס היא לא כ-ז-א-ת שווה.. כולה הספרון הזה עכשיו אני מרגישה מנוצלת שקניתי את זה