הפסקנו את החוג ב"עצבובים" - זמנית

הפסקנו את החוג ב"עצבובים" - זמנית

טל מאס בזה והחלטנו ללכת על הפסקה. זמנית ביותר. הבטחנו לו קצת מנוחה ולחזור בעוד חודש חודשיים. הוא הסכים. אנחנו צריכים לקבל דו"ח ביניים על ההתקדמות שלו. בתחילת ינואר יש לנו ביקורת אצל ויינטרוב אחרי שלא היינו חצי שנה. אני מקווה שהוא יאשר שטל משביע רצון כרגע. הוא התחזק וההליכה שלו ממש ממש טובה. כרגע הוא פיתח פטריה או גירוי מאוד חזק במקום של הסד והפסקתי לשים לו אותו בלילות האחרונים. היום אקנה גרב גבוהה יותר שתחצוץ בין העור לבין הפלסטיק של הסד וכך לא יהיה מגע ביניהם והוא יחזור לשים את הסד בלילה. אני מקווה שלאחר הפגישה עם ויינטרוב, אולי נקבל כבר "פטור" מהסד הלילות. בוקר נעים לכולם, יעל

רחליקה1

New member
שחרינקה יקרה שלי

טוב שהחלטת על הפסקה, הוא בטח כבר תשוש מהתרגולים האלו.. מחזיקה לכם אצבעות אצל ויינטרוב, מתי אתם שם? אנחנו ב - 31 לינואר. יום טוב ושמשי לכולנו. רחלי.

Adoushi

New member
יעל שלום

לדעתי זה לא כל כך נורא לקחת את ההפסקה. אולי טל צריך קצת מנוחה. מקווה שתצאו מהביקורת אצל הרופא שלכם שמחים שבעים רצון כמו שאמרת. בוקר טוב לכולם.

תודה איהאב../images/Emo141.gif

אני באמת חושבת שהוא היה צריך את ההפסקה הזו. הוא גם מתאמן בג'ודו פעמיים בשבוע ומשחק כדורגל בבית ספר.

אודונים

New member
החלטה נבונה

אין טעם ללכת איתו בכוח. ג'ודו נראה לי חלופה טובה מישהו פעם המליץ על שחיה טיפולית- כדי לברר ד"ש חם ממני שחר

???מה../images/Emo35.gif שם המקום עצבובים../images/Emo35.gif

כבר עושה לי "עצבים" הפסקה זה לא רע

היי יעל

אני שמחה שהחלטתם על הפסקה כי עד עכשיו באמת טל עבד קשה . אני גם זוכרת שאמרת לי שטל היה קטן את עשית הכל כדי שהק"פ לא יחזור ולמרות הכל הוא כן חזר כך שלדעתי זה עניין גם של מזל וסטטיסטיקה קצת ולא רק של עבודה קשה.(כמובן שעבודה קשה משנה המון ) אני מחזיקה לכם אצבעות שויינטרוב יגיד שהכל בסדר, אם ההליכה שלו טובה לרועי בביקור לפני שבוע הוא הוריד 6 שעות מהסד מכיוון שהוא ראה שהוא הולך ואני ממש סומכת עליו ועל ההחלטות שלו. מה שהכי מרגיע אותי שם זה שהוא מטפל בהמון מקרים בכל הגילים ומקרים שלווא דווקא הוא התחיל את הטיפול כך שיש לי על מי לסמוך לעומת סורוקה שרואים שני מקרים בשנה , אני כל כך מאושרת שרועי בידיים טובות ושהכרתי את הפורום הזה שבו גילתי הרבה דברים כמו הטיפול בדנה ץ אני מקווה שהפטרייה תעבור לו שישטוף את זה בהרבה סבון מיוחד לפטריות וזה יקל עליו. נילי

גווניבר

New member
../images/Emo24.gif

מבינה אותו. עברו עלי כמה ימים בלי סדים (או כמו שאמא שלי קוראת להם 'סדיזם').אגב, לסדים שלי יש ספוג, כך שהרגל שלי לא נוגעת בפלסטיק. מקוה לשמוע בשורות טובות. נ.ב- מה על האופציה של פלדנקרייז? או שכבר נמאס לו מכל דבר ש'מריח' כמו פיזיוטרפיה?

בוקר טוב יעלי

מה נשמע?, נו מה עם טל? הוא יותר רגוע עכשיו ב"הפסקה"? מה שלום עמית? שבוע טוב אורית

למעלה