הפסקתי להניק. אני ממש עצובה

Bivas

New member
הפסקתי להניק. אני ממש עצובה

הם כבר גדולים, 2+9 חודשים
החלטתי להפסיק

נשארנו רק עם הנקה אחת
הנקת בוקר, שהייתה מעיין זמן איכות שכזה

זה היה ממש קל
אמרתי להם שיש לי פצע והם יכולים מים או חיבוק

3 ימים אחרים, יש לי גודש ואני ממש עצובה

רק רציתי לשתף

כל הכבוד !!!

גם אני הפסקתי לפני כחודשיים (כשהיו בני 2+10) וגם לי היה נורא עצוב בימים הראשונים, אחרי איזה שבועיים הלכתי לקנות חזיות רגילות (לראשונה מזה שמונה שנים...) והרגשתי איך כל העצב מתחיל להתנקז לי בזוויות העין דווקא בתא המדידה בחנות... אבל אחרי הבכי הזה, זה הלך והשתפר. במרחק של חודשיים מההפסקה, אני שמחה שהם כבר לא יונקים למרות שאחת ל יש בתוכי איזה כווץ' שאי אפשר פשוט לערסל ולשלוף להם שד...

ונוס 26

New member
חיבוקי הזדהות גם ממני

מקווה שהעצב כבר עבר ופינה את מקומו לתחושות חיוביות של התבגרות משותפת והתחלה חדשה שיש לה גם יתרונות (יותר עצמאות לך ולהם). אמאגםלתאומים כתבה כאן לא מזמן על הגמילה שלה, ותיארה תחושות דומות של עצב, וכמו שכתבתי לה שם - גם אני כשגמלתי את שני הגדולים (לא תאומים) הרגשתי שזו אני שצריכה להיגמל (ומתקשה מאד) ולא הם, היה לי חור בלב לתקופה לא קצרה. אבל זה עובר
לא קל לגדול... לי עזר לערסל אותם בידיים כמו להנקה, והרבה פעמים הם נמלטו ורצו לשחק בזמן שאני רק רציתי להרגיש אותם קרוב...
בהצלחה!

Bivas

New member
כל כך מדוייקת

הצלחת לתאר בצורה כל כך מדוייקת את מה שאני מרגישה.
אני מנסה להשאיר את מה שהיה לנו בבוקר, את הזמן הזה שלנו ביחד
אני מנסה לחבק, לערסל. בדיוק כמו שאמרת "להשאיר אותם קרוב" והם רוצים ללכת
פתאום יש להם דברים לעשות / לראות / לבדוק / לשחק :)
אני בטוחה שהעצב יעבור אבל עכשיו אני רוצה להיות פה, במה שאני מרגישה
במקום הזה שהוא גם סוף וגם התחלה חדשה

תודה לך, את נפלאה.

ונוס 26

New member
צודקת, וכל הכבוד שאת לא רצה קדימה

ואולי כדאי לפתוח קומונת "גמילת הנקה של תאומים - תמיכה". מקווה שלא אצטרף אליה לפני שיעברו לפחות שנתיים מהיום...

Bivas

New member
רצה למרחקים ארוכים

אני אוהבת את זה
בהצלחה

הפסקת ההנקה

הי BIVAS

כמה שאני מבינה את מה שאת כותבת..
גם אחרי כמה שנים אני זוכרת בדיוק את התחושה הזו של הגמילה..
מצד אחד את כבר רוצה, והם כבר גדולים אבל מצד שני - הניתוק הזה, פתאום הם כבר לא "צריכים" אותך.. והם גדולים בבת אחת ועצמאיים.. וזה ממש ממש קשה..

הבנות כתבו דברים מקסימים.. שגם אליהם אני מתחברת מאוד.
נסי לראות את חצי הכוס המלאה בעניין הזה, ויש חצי כוס מלאה - את יכולה להשאיר אותם יותר זמן עם מישהו אחר, אין כבר תלות בציצי . את יותר חופשיה וזה חשוב מאוד מאוד.
וכמובן שגם הם יותר עצמאיים וגם זה חשוב מאוד.
יש הרבה מחקרים שמראים שקטנים שהניקו אותם הרבה - מפתחים בטחון עצמי גבוה כי הם יודעים שכשהם צריכים את אמא - היא תמיד שם בשבילם.

שולחת לך חיבוק גדול גדול. כל הכבוד !!!

ושאלה אחרונה - מה עם הגודש ? נרגע ???
כי חשוב מאוד לטפל בזה.

Bivas

New member
תודה על המילים המקסימות

הגודש עבר
הם הפסיקו לגמרי לבקש ציצי, שזה משמח
אני באמת אוכל להשאיר אותם יותר עם משהו אחר
אבל אני אמא חד הורית, וכרגע אין משהו אחר
מקווה שיגיע בקרוב :)

לגבי שני המופלאים, הם עדיין באים ומחבקים אותי בבוקר ואם הם לא, אני חוטפת אותם :)

למעלה